Bildirim
Evimizin yanına baz ıstasyonu kuruluyor ne yapılabılır ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hemen evinizin üstündeyse çevredekilere göre sinyallerden daha az etkilenirsiniz diye biliyorum.araştır istersen -
quote:
Orijinalden alıntı: double minded
hemen evinizin üstündeyse çevredekilere göre sinyallerden daha az etkilenirsiniz diye biliyorum.araştır istersen
şuan araştırıyorumda mılletın dını ımanı para olmuş, hıc konu komsuya soran yok sonuçta zararını mıllet parasını kendı yıyecek ya, mılletın derdı bu olmuş
araştırıyorumda bırşey çıkacak gıbı degıl geçirmişler olsun allah bıldıgı gıbı yapsın bunları -
pek bişey olmaz -
artık serbest diye biliyorum -
resım eklendı , yokmu evının yakınında baz ıstasyonu olup hıc etkısını hısseden ? -
bunun zararı fazla yokmuş
"az istasyonu bugün için artık çok tehlikeli, zarar verici olmaktan çıkmıştır. Baz istasyonları ışımayı yaparken binaların tepesinde ise mum dibine ışık vermez gibi kendi dibine ışık vermez, ışıma yapmaz içindekiler çok daha rahat edebilirler. Baz istasyonları dışarıya doğru 120 derecelik açı ile dar bir bantla ışıma yapar. Baz istasyonları arkasına doğru da ışıma yapmaz yani baz istasyonları zararlı noktadan artık çıkmıştır."
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X