Şimdi Ara

elektrik olmayan yerde güvenlik kamrrası nasıl kurulur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çok saçma birşeymi düşünüyorum bilemedim ama ihtiyacım var böyle bi sisteme.

tarlada bir bölgeyi seyredrceğim 10 veya 20 metre kare kadar biyer. elektrik yok, internet yok, telefon çekmez dağın başı diye nitelendirdiğimiz bir yer kısaca.

aklıma araç içi kameralara akü bağlamak gibi fikirler geldi gitti. ama fikirlerinizi almak istiyorum. Sistem en az bir hafta kayıt yapabilmeli ve görüntü kalitesi ayrıntılar seçilmese de, Geleni gideni tanıyabilecek kadar net olmalı.

Bahsettiğim bölgeyi seyretmek için nasıl bir sistem önerirsiniz nasıl bir kamera kullanmayalım nereye kaydetmeliyim Gibi Gibi...
    Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agah17 -- 16 Ağustos 2016; 19:11:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendinden kayıtlı IP kameralar var (SD karta kayıt yapıyor).

mesela şu:

https://www.amazon.co.uk/HIKVISION-DS-2CD2032F-IW-Outdoor-Bullet-Network/dp/B00Z6OO4OS

Burada kamera seçerken hareket algılama kabiliyeti olmalı, sürekli kayıt yaparsa devasa dosya boyutu ve enerji tüketimi olur. Ayrıca büyük SD kartları da kullanabilmeli (mesela 128 GB). Bir araç aküsüyle beslemeniz ve yapabilirseniz bir güneş paneliyle şarj etmeniz iyi olacaktır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarlanıza gelen kişi tarlaya kurduğunuz sistemi çalar gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zannedersem domuz istilası için önlem almaya çalışıyorsunuz. Harekete duyarlı IP kameralar ile ufak bir güneş paneli ikilisi işinizi görecektir diye tahmin ediyorum. Teoride mümkün ama uygulama da nasıl olur; denemeden bilemeyiz. Şimdilik en mantıklı seçenek bu. Jeneratör falan bunlar maliyetli şeyler.

• Banada boyle bir sistem lazim hocam eğer çözüm bularsaniz haberdar eder misiniz ?

• Merhaba
    Arkadaşın da dediği gibi 12 v dc akü ve 12 v çıkış veren güneş enerjisi paneli ile enerji ısı çözülür. Az akım çeken ve kayıt yapabilen tek başına çalışabilen HAFİZA kartlı kameralar var onlardan takarsiniz. Sorunu bu şekilde halledersiniz.
    İzmir ve civarında iseniz yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı firmaların güneş enerjisi ile çalışan alarm sirenleri mevcut. Bundan bir tane alırsanız sadece enerjisini kullanabilirsiniz ;) Mevcut ürün veya ürünlere ihtiyacınız olur ise özel mesaj gönderebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.