Şimdi Ara

ASX LPG TAVSIYE EDERMISINIZ HANGI KIT TAKILMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
9.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.. 3 ay once asx aldim. Esenler-kagithane-avcilar arasi kullaniyorum genelde yogun oluyor malûm istanbul trafigi. Ortalama yakit tuketimim genellikle 7-11 litre arasi degisiyor. Hesaplarima gore 100 liraya 250 260 km yol yapiyorum yaklasik 40 kurus yakiyor. Ya arabayi saticam dizel bi arac alicam yada lpg taktiricam. Arabamdan çok memnumum lpg taktirmayi dusunuyorum.

Atikere gittim bugun atiker gold obd li takariz sorun cikarmaz dedi usta. 1750 fiyat verdi. Yaglama sistemli takarsam 2bin lira alirim dedi. Forum larda atiker taktiran cok gormedim. Genelde brc my 11 taktiriyolar. Sizlerinde fikirlerinizi almak istedim. Hangi kiti tavsiye edersinniz sorun yasamak istemiyorum cunku ariza isigi filan yanmasindan korkuyorum seatda surekli ariza isigi yaniyordu..

Sonuc olarak asx elpg taktirip kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum sorun cikariyormu ozellikle merk ettigim AS&G ILE UYUMLU calisiyormu lpg sistemi ? Iyi bir lpg kiti ve usta tavsiyesi ıstiyorum istanbul avrupa yakasinda oturuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsamGün -- 5 Aralık 2015; 19:44:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• YUSUFPRİNSİZMİR kullanıcısına yanıt
    Prinsin fiyatlari nasil peki ? ASG ile uyumlu çalışıyor mu? Lpg taktirip kullanan arkadaslar varsa onlardan da yorum bekliyorum.

• EsamGün E kullanıcısına yanıt
    Yusuf Bey çok ilgili birisi, her konuda mesajı var, sırf para kazanmak için yapmadığı Türkiyenin her yerinden yazan insanlara cevap vermesinden belli.
    Ancak ben brc tavsiye ederim, vakti zamanında Taner Göde isimli arkadaşımız kendi asx ine brc taktırmıştı ve memnun olduğunu söylüyordu, sine start stop sistemiyle de uyumlu çalıştığını söylemişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nkaradeniz kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim çok şükür ben herkese gönül ve sevgi ile hizmet ve yardımcı olmaya çalışıyorum Allah razı olsun beni iyi tanışmışsınız çok şükür herkese hertürlü Türkiye nin her şehrinden herkese hertürlü teknik destek ve montaj için yardımcı olmaya çalışıyorum işimiz hizmet gücümüz hizmet hertürlü teknik destek için bana ulaşabilirsiniz Yusuf koparan İzmir Prins lpg uzmanı 05355595572 selamlar saygılar sunuyorum efendim

• YUSUFPRİNSİZMİR kullanıcısına yanıt
    Forumu takip edenler burada kimin ne olduğunu az çok tahmin edebiliyor, sizin gibi işini güzel yapmaya ve insanlara yardım etmeye çalışan birisinden de bahsetmeden olmazdı, saygı bizden, çalışmalarınızda başarılar diliyorum, sağlıcakla kalın

akl obd li kit tercih edebilirsiniz, akl kitler diğer tüm AEB li ecular gibi start stop sistemlere uyumlu.

atiker gold kit e ihtiyaç yok, yukarıda yazdığım AKL kit 1200 tl montaj yapıyorlar.

yağlama sistemine gerek yok, boşuna oksijen sensörlerini ve katalitik konvertörü riske atmaya gerek yok

montaj için önerim beykent oto sanayi de ay otogazı tavsiye ederim, şu ana kadar 3 araca dönüşüm yaptırttım, kendi aracım sonata 2.7 v6 için romano, peugeot 206 için akl OBD li, citroen saxo için akl obd siz kit taktırttım.

bütün montajlar sorunsuz, kurallara uyarak yapıldı, ben dahil 3 araç sahibide çok memnun. kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murataycicek -- 8 Aralık 2015; 23:31:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murataycicek

akl obd li kit tercih edebilirsiniz, akl kitler diğer tüm AEB li ecular gibi start stop sistemlere uyumlu.

atiker gold kit e ihtiyaç yok, yukarıda yazdığım AKL kit 1200 tl montaj yapıyorlar.

yağlama sistemine gerek yok, boşuna oksijen sensörlerini ve katalitik konvertörü riske atmaya gerek yok

montaj için önerim beykent oto sanayi de ay otogazı tavsiye ederim, şu ana kadar 3 araca dönüşüm yaptırttım, kendi aracım sonata 2.7 v6 için romano, peugeot 206 için akl OBD li, citroen saxo için akl obd siz kit taktırttım.

bütün montajlar sorunsuz, kurallara uyarak yapıldı, ben dahil 3 araç sahibide çok memnun. kesinlikle tavsiye ederim.
    Maceraya Gerek Yok
    Aracınıza uygun ürünümüz BRC MY11'dir. Gerek ürün kalitesi , gerek servis ağı , gerekse satış sonrası hizmet açısından dünya'da ve Türkiye'de en çok tercih edilen ithal ürün olan BRC'yi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Mitsubishi ASX Montaj resimleri için lütfen linke tıklayınız.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.490455234450273.1073742674.115448231950977&type=3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aracının kıymetini bilenlerin otogaz dönüşüm kiti ve en iyilerin tercihi ve özellikle Avrupa da ve dünyada lider ve teknolojik sıvılaştırılmış likit lpg sistemlerinde 60 a varan direkenjeksiyon motor da en geniş araç ve marka listesine sahip prins sıvısistem yazılımlarımız ve Türkiye de 25 e yakın teknolojik araca sıvısistem lpg takabilen tek marka prins Avrupa'da İngiltere &almanya &hollanda da resmi anlaşması olan fabrikasyon 5 yıl garantili üretilen tek marka prins Türkiye ye hayırlı uğurlu olsun teşekkür ler Türkiye

• Akl obd kiti hıc duymadım hocam taktıran varsa yorum yapabılır mi? Fıyatı uygunmus gercekten. Yorum yazan herkese cok cok tesekkur ederım

• quote:

Orijinalden alıntı: EsamGün

Akl obd kiti hıc duymadım hocam taktıran varsa yorum yapabılır mi? Fıyatı uygunmus gercekten. Yorum yazan herkese cok cok tesekkur ederım

Akl kit = atiker microfast

Akl markasi atikerin pazarlama amacıyla cikardigi diğer markalarından biri.

wentgas diye bir markasi da var hatta.

ben beykent ay otogazda kayinpederin aracina taktirdim 6 ay oldu mutlu mesut kullanıyor.

bu haftasonu da bir tanidigimin işyerinde kullandigi aracina taktirdik.

Akl kit problemsiz, problem yaşansa bile satis sonraki atiker firma desteği çok iyi.

bu iste daha da onemlisi montaj detaylarına dikkat edilerek iyi bir montaj yapilmasi.

bu acidan beykent ay otogazi tavsiye ederim.

kendi aracim dahil 3 araçta dönüşüm yapildi. tüm montajlar oldukça iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: murataycicek

quote:

Orijinalden alıntı: EsamGün

Akl obd kiti hıc duymadım hocam taktıran varsa yorum yapabılır mi? Fıyatı uygunmus gercekten. Yorum yazan herkese cok cok tesekkur ederım

Akl kit = atiker microfast

Akl markasi atikerin pazarlama amacıyla cikardigi diğer markalarından biri.

wentgas diye bir markasi da var hatta.

ben beykent ay otogazda kayinpederin aracina taktirdim 6 ay oldu mutlu mesut kullanıyor.

bu haftasonu da bir tanidigimin işyerinde kullandigi aracina taktirdik.

Akl kit problemsiz, problem yaşansa bile satis sonraki atiker firma desteği çok iyi.

bu iste daha da onemlisi montaj detaylarına dikkat edilerek iyi bir montaj yapilmasi.

bu acidan beykent ay otogazi tavsiye ederim.

kendi aracim dahil 3 araçta dönüşüm yapildi. tüm montajlar oldukça iyi oldu.

Alıntıları Göster
    Dostum merhaba şuan ben de 2011 ASX için lpg kiti araştırıyorum senin durumun nedir ? LPG montajı yaptırdın mı? Yaptırdıysan hangi kiti tercih ettin ve kullandıığın süre aralığındaki gözlemlerin nelerdir?

• BaLroK B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim bence kaliteli usta ve güzel bir servisde uygulama yaptğınızda sıkıntısız bir işlem olur marka dan çok üstad önemli derim efendim

• Mersinde onerebileceginiz bir usta var midir peki Yusuf bey?

• 2013 asx aracıma denizlide önere bileceğiniz marka ve usta varmı lpg taktıra bileceğimiz veya asx denizli kullanıcılarından taktırmış arkadaşlardan fikirlerini alabilirmiyim?
  • Eskiden olsa Denizli kırlıoğlu köseoğlu derdik ama artık denizlideki bu bayii aşırı sıkıntılı olduğu için BRC izmir bayisine gidiyoruz taa denizliden bütün Mitsubishiciler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmst -- 31 Ağustos 2016; 7:16:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaLroK B kullanıcısına yanıt
    Hakkaten usta mersinde kime taktirdin tüpü

• kullanan taktiran varmi diye soru sorulmuş, yok o marka yok bu marka... asx kullanıcısı yok muuuu

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0303531

kullanan taktiran varmi diye soru sorulmuş, yok o marka yok bu marka... asx kullanıcısı yok muuuu
    Bende 2011 asx var dostum 88 bin km'de lpg montoajı yaptırdım 42 lt simit tank atiker kit ile kullanıyorum uzun yolda 16 civarına düştü (Mersin-Düzce yolu) klima açıkken ve dik rampa tırmanırken lpg'nin etkisini hissediyorsun ama düz yolda 170-180 km hıza ulaşana kadar çok etki etmiyor sonrasında hafiften lpg yetmediği için araç daha fazla gidemeyecekmiş gibi oluyor sorun olursa sorabilirisin.

Mersin silifkede sanayide bir ustamız var bizim mesai arkadaşları farklı farklı modeldeki araçlarına lpg montajı yaptırdı hepsi işçiliğinden ve sonrasındaki verdiği hizmetten memnundu ben de ona istinaden yaptırdım şuan memnunum iyi ki de yaptırmışım.

• Yaptığım araştırmalara göre en çok tercih edilen LPG kiti asx için brc ve prins...hem tam uyumlu asx motoruna hem de memnuniyet seviyesi çok yüksek...en çok tercih edilen bu 2 kit...

Merhaba. Konu biraz dağılmış gibi. 2010 Colt aracıma 2013 yılında AKL obd li kit taktırmıştım. Hiç bir sorun yaşamadım. Yakıt uzun yolda sakin kullanımda 6,5 litreye kadar düşebiliyordu. Performansı da gayet iyi idi.
    Diğer hususa gelirsek; Marka reklamı yapmaktansa, gerçek ASX ve aynı motora sahip Lancer kullanıcılarının yorum yapması daha doğru olur diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.