MERHABA sıfır araclar aldıktan 1 sene sonra satmaya kalktıgında malum en az 8-10000 tl zararınız oluyor.her sene prım yapan bır arac yokmudur.mesela 0 ı 30000 tl olan 2012 model aracı 2013 te almaya kalktıgınızda aracın fıyatı 40000 tl olmalı 2006 de 28000 tl ye aldıgım opel combo aracımın sıfırı 2007 de 27000 tl ye 2008 de 26000 tl ye dustu.kullı zarar
gecen yıl konya yolu volvoya gıttıgımde gordugum spor bır arac 45000 tl ıdı 2 gun once yıne ugradım aynı kasanın 2012 modelınde 75000 tl etıket var ıdı VOLVO MARKA BOYLEMIDIR 30000-50000 TL ARALIGINDA BASKA HANGI SIFIR ARAC ALINDIGINDA ZARAR ETTIRMEZ
Bu sorunun tek cevabi var zaten burayi birazdan basarlar.
Preminyum marka olan Vosvos.
Golf 1.6 Trendline, 36900TL şimdiki fiyatı, seneye de bu fiyattan hatta daha da fazlasına satarsınız. Aradan yıllar geçse de değeri düşmez, artar.. artar.. artar...
Otomobil bir yatırım aracı değildir fakat az zarar etmek istiyorsanız bir takım ödünler vererek VVV alabilirsiniz. Gerçi bakım maliyetlerinden dolayı arada fark yine açılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: m.C.k.
Golf 1.6 Trendline, 36900TL şimdiki fiyatı, seneye de bu fiyattan hatta daha da fazlasına satarsınız. Aradan yıllar geçse de değeri düşmez, artar.. artar.. artar...
Bilimum VW modelleri zararı bırak kar etmen bile mümkün.
quote:
Orijinalden alıntı: The Schuey
Bilimum VW modelleri zararı bırak kar etmen bile mümkün.
Alıntıları Göster
Gerekli cevaplar verilmiş bile
quote:
Orijinalden alıntı: kadircan
MERHABA sıfır araclar aldıktan 1 sene sonra satmaya kalktıgında malum en az 8-10000 tl zararınız oluyor.her sene prım yapan bır arac yokmudur.mesela 0 ı 30000 tl olan 2012 model aracı 2013 te almaya kalktıgınızda aracın fıyatı 40000 tl olmalı
Böyle bir araç bulursanız al-satçılar ve galerilere de haber verin daha çok sömürsünler insanlarımızı...(kimse üzerine alınmasın,bunu şerefin,onurun ne olduğunu bilmeden milleti kazıklamaya çalışanlar için yazdım)
CUK
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar.
Bu sorunun tek cevabi var zaten burayi birazdan basarlar.
Preminyum marka olan Vosvos.
VW dan herhangi bir araç alın
Jetta,Passat,Golf gibi sırası çok olanlar tercih sebebiniz olsun
Wv golf ve passat ozelliklede passat hic deger kaybettigini gormedim kucuk altin misali
quote:
Orijinalden alıntı: Cya__
Wv golf ve passat ozelliklede passat hic deger kaybettigini gormedim kucuk altin misali
wv marka dısında dısında yokmu
bırde max 50000 tl olmalı
bıktım her sıfır aldıgım aractan zarar etmekten
Vw olsun yeter
Heleki tdi dsg ise hic korkma olusu para
Benim pert ettigim jettayi 45.000 sattilar o derece yani
Onun disinda her marka zarar etiriyor
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
Vw olsun yeter
2008 yılında aldığım erayı 19.000 tly 21.500 22.000 tl gibi fiyata bulursunuz
quote:
Orijinalden alıntı: TR.SEMİH.TR
Alıntıları Göster
benm sana tavsiyem temiz değişeni olmayan 40 bin tl ye bi typer alıp garajında 2-3 sene bekletmen. emin ol 2-3 sene sonra 60 bine satarsın. almışken ep3 kasa al :)
quote:
Orijinalden alıntı: Acceleration
benm sana tavsiyem temiz değişeni olmayan 40 bin tl ye bi typer alıp garajında 2-3 sene bekletmen. emin ol 2-3 sene sonra 60 bine satarsın. almışken ep3 kasa al :)
Alıntıları Göster
Bi arkadaş vardı forumda, sıfır Passat alıp bir sene binip 9 bin lira pahalıya satmıştı
quote:
Orijinalden alıntı: TR.SEMİH.TR
Alıntıları Göster
Neden 1 yaşında- yarım yaşında 2 ayılık vs araç almıyorsun? Zararın daha az olur. Araç asla kar etmez fiyat yükselse de enflasyon dan yükselir yani yine de verdiğiniz paranın alım gücünden daha az olur.
quote:
Orijinalden alıntı: karaaagac
Neden 1 yaşında- yarım yaşında 2 ayılık vs araç almıyorsun? Zararın daha az olur. Araç asla kar etmez fiyat yükselse de enflasyon dan yükselir yani yine de verdiğiniz paranın alım gücünden daha az olur.
Alıntıları Göster
Dizel ve otomatik VW alırsan zarar etme ihtimalin yok. Hele aldığın aran Jetta veya Passat ise kar bile edersin.
quote:
Vw olsun yeter
Biri gelip cidden vermiş mi pert kayıtlı Jetta'ya 45 bin lira? Vay anasını sevsek de sevmesek de bu marka para ediyor arkadaş.
quote:
Orijinalden alıntı: Kubilay S.
quote:
Vw olsun yeter
Biri gelip cidden vermiş mi pert kayıtlı Jetta'ya 45 bin lira? Vay anasını sevsek de sevmesek de bu marka para ediyor arkadaş.
Alıntıları Göster
Şu sıralar 1.2 TSI Jetta Highline alabilirseniz, seneye en az zararla satabilirsiniz(belli olmaz yine de)
quote:
Orijinalden alıntı: ncrdbl
Şu sıralar 1.2 TSI Jetta Highline alabilirseniz, seneye en az zararla satabilirsiniz(belli olmaz yine de)