Şimdi Ara

SATARKEN ZARAR ETTIRMEYECEK 0 (YENI) ARAC VARMI? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
8.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bayraktar.

Bu sorunun tek cevabi var zaten burayi birazdan basarlar.

Preminyum marka olan Vosvos.

hatta kar bile edebilir :)
  • Gecen sene passat aldim bu sene sattim, ettigim kar ile 25 kucukbas 1 coban 1 tanede BMW 116 aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Gecen sene passat aldim bu sene sattim, ettigim kar ile 25 kucukbas 1 coban 1 tanede BMW 116 aldim.

• öncelikle golf hariç kasa değiştiren her araçda sırf kasa değişiminden zarar edersiniz artık. golf'de de yenisi ile eskisini ayırmak zor zaten.

doğuş'un filo satışlarına yönelmesi ve dizel otomatiğin hayvani fiyatı dsg'nin sorunları derken artık vw'de ikinci eldeki o muazzam gücünü kaybediyor.
    artık araba alırken ikinci elinden çok 5-6 sene kullandığınızda ne kadar yaktığına falan bakın şu andaki fiyatlarla zırt pırt araba değiştirmek cidden anlamsız. ben elektrikli otomobiller yaygınlaşana kadar değiştirmeyeceğim şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 14 Ekim 2012; 17:47:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar.

Bu sorunun tek cevabi var zaten burayi birazdan basarlar.

Preminyum marka olan Vosvos.

Aynen Oyle Ancak Arac Alirken Duygusal dusunmek bence daha mantikli

• Millet enflasyonu kar zannediyor :)

http://www3.tcmb.gov.tr/enflasyon/enflasyonyeni.php

Otomobildeki enflasyonun ortalama enflasyondan daha yüksek olabileceğini de hesaba katınız.
  • Tofaş şahin, 2007 de 4 milyardı şimdi 10 bin liraya alan zekiler var.

• VW için derler genellikle ancak 2008 model jettayı 2012 de 33 bin liraya zor sattım ben
  • Geçen sene sıfır elantrayı 45bine aldık 3 ay sonra adamın biri 48bin verdi vermedik
  • Galeriden eski kasa 1.3 multijet active plus fiat linea 30000 tl ye kadar alabilirsin.Asla zarar etmezsin.
  • 1994 de Uno60S aldım 180.000 TL(yanlış hatırlıyor olabilirim belki de 18.000 di), 2004 de 5 Milyar'a sattım. Var mı böyle kar eden süper zekalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

1994 de Uno60S aldım 180.000 TL(yanlış hatırlıyor olabilirim belki de 18.000 di), 2004 de 5 Milyar'a sattım. Var mı böyle kar eden süper zekalı?

5 NİSAN 1994 DEN ÖNCEMİ SONRAMI ALDINIZ BİLMİYORUM AMA MAYIS 1994 KABUL EDERSEK
    MAYIS 1994 YILINDAKİ 180 000 TL OLAN BİR ÜRÜN , MAYIS 2004 YILINDA 17 000 000 TL OLMUŞTUR.
    YANİ 5 000 000 TL YE SATARAK GERÇEK DEĞERİNDEN 3 KAT ZARAR ETMİŞSİNİZ.
    YADA 12 MİLYARI 10 YIL TEPE TEPE BİNDİĞİNİZE SAYABİLİRSİNİZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

1994 de Uno60S aldım 180.000 TL(yanlış hatırlıyor olabilirim belki de 18.000 di), 2004 de 5 Milyar'a sattım. Var mı böyle kar eden süper zekalı?

5 NİSAN 1994 DEN ÖNCEMİ SONRAMI ALDINIZ BİLMİYORUM AMA MAYIS 1994 KABUL EDERSEK
    MAYIS 1994 YILINDAKİ 180 000 TL OLAN BİR ÜRÜN , MAYIS 2004 YILINDA 17 000 000 TL OLMUŞTUR.
    YANİ 5 000 000 TL YE SATARAK GERÇEK DEĞERİNDEN 3 KAT ZARAR ETMİŞSİNİZ.
    YADA 12 MİLYARI 10 YIL TEPE TEPE BİNDİĞİNİZE SAYABİLİRSİNİZ.

Ben de onu anlatmak istiyorum zaten. Kimse enflasyon denen şeyi hesaba katmıyor.

• DOĞRUDUR.
    BENİM 2005 YILINDA 21BİN TL YE ALDIĞIM 1 YAŞINDAKİ ARAÇ İÇİN VERDİĞİM PAHA ŞU AN Kİ ZAMANDA 35000 TL EDİYOR.
    DOĞRUDUR DA ZATEN ÇÜNKİ BENİM ARACIN YENİ KASA BİR YAŞINDAKİ MUADİLİ ŞUANDA 30-35 BİN TL.
    PEKİ BEN BU ARACIMI 19-20BİN TL YE ANCAK SATABİLİYORUM. 10-15 BİN TL Yİ 7-8 YILDA BİNDİĞİME SAYIYORUM.
  • sahib,ndende 0kmden daha fazlasını yazan zihniyet bulundu
  • sanırım 80li yıllardı.mahallede iki tane murat 124 bir tane de renault 12 olurdu.:)sokaklar bomboş olurdu.nereye istersen parket.işte o zamanlarda araba yatırım aracıydı gerçekten.
    ama şimdi ne alırsan al zarar eder diye düşünüyorum.
    en az zarar edeceklerin wv ve toyota olur.en çok zarar da galiba hyundai ve fiat olur.araçların 0 ve ikinci el fiyat farklarına bakarsan sanki durum böyle.
    bir renault sahibi olmama rağmen wv veya toyota almadığıma pişmanım.
  • İyi de 3 sene sonra elin adamı beğenicek de alacak diye mi gidip araba alacağız. Benim hiç ipimde değil kardeşim, beğendiğim, işime gelen arabayı alır 6-7- belki 10 sene biner satarım. Bunlar ufak adamların işi, ayranları yoksa içmeye tahtırevanla gitmesinler...
  • hepsi zarar ettirir diye düşünüyorum özellikle pahalı araçlar VW'de bu olay çok farklı 2 gün de anladım 2.eli sıfırdan pahalı merak ediyorum alan varmı ? (enayi diyimcem arkadaşlar kusura bakmayın adamlar fırsatçımı üç kağıtçımı ne anlamadım)
  • ALIPTA 1 YIL SONRA SATMAK DÜŞÜCESİ ZARARLI ZATEN.

PASSAT FALAN DEMİŞTE ARKADAŞLAR 80 BİNE ALINAN PASSATLAR ŞUAN 65 BİN 1 YILLIK ARAÇLAR.

PASSAT HİTLER MOTOR YADA GOLF HİTLER BU İKİSİNDEN ALIRSANIZ BELKİ 1 YIL SONRA KAR EDEREK SATABİLİRSİNİZ. MESELA 79 BİNE ALINAN XTRAİL ŞUANDA 90 BİN TLYE SATILIYOR.YARIN 1.6 YA Bİ ÖTV ZAMMI DAHA KOYARLAR HERKES KAR EDER.
  • geçen sene 28000 e aldığım wolswagen transporterı bu sene 31500 sattım arkadaşların dediği gibi wolswagenin ölüsü para
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.