Şimdi Ara

2012 GOLF KOTU KAZA YAPTIM- RESIMLI Arac pert mi olur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun mahalle arasinda WV GOLF 2012 Comfortline aracimla yaklasik 20km hizla seyrederken, dort yol agzinda sol tarafimdan gelen resimdeki siyah arac bana sofor tarafindan yuksek hizla daldi. Arac o kadar hizliydi ki beni 180 derece ters cevirdi.
    Cok kotu bir andi, adeta dunyam karardi. Araba bana adeta bomba gibi patladi. Benim yan barlardaki hava yastiklari, her iki cam hava yastiklari ve koltktaki hava yastigi acildi.Birkac dakika kendime gelemedim.
    Sol kolumda cizikler var sadece. Sol kulagim 5-10 dk duymadi hala cinliyor.
    Ambulans polis itf/. hepsi geldi. Herkes adami suclu buldu. Sanirim sokak arasinda 100km kadar bir hizla gidiyordu. Onun arabasinda da hava yastiklari acildi.
    Bu Golf benim aracim degil. Sirketimin daha bana 2 hafta evvel verdigi bir arac.
    Henuz 700 km de idi. Araci alip goturduler Yarin gecici bir arac vereceklermis. Simdi durum ne olur? Aracin on aksaminda hicbir sorun yok.
    Hava yastiklari acildi, kapi ortasindaki barda hafif iceri cokme oldu, kapilar coktu. Bu durumda acaba araci perte mi cikarirlar yoksa tamir edip verirler mi?
    Tamir edecek olsalar arac eskisi kadar guvenilir olur mu? Hava yastiklari acildiginda beyinde degismesi gerekiyormus masrafi cok oluyormus. Bunlari guzelce yaparlar mi?
    Nerelere dikkat etmem lazim? Yardimci olursaniz memnun olurum.

KAZA MAHALI

BENIM ARAC

BANA CARPAN ARAC

• Geçmiş olsun,neyse ki ucuz atlatmışsınız kazayı..Aracın kaskosu vardır mutlaka,büyük ihtimalle kasko tamirini yaptırır.Ayrıca yine bu forumda bir arkadaş değer kaybı için para almıştı karşı taraftan,sizin karıştığınız olayda da karşı tarafın büyük ihmalinden doğan bir kaybınız söz konusu,yani araç yapılsa dahi kazalı olduğundan ikinci el değeri bir hayli düşer.Bunu niye yazıyorum,bu tip kazaları yapanlar layıkıyla cezalandırılmalı ki bir daha daha dikkatli olsunlar,kurallara uysunlar,sizin kullandığınız araba eski model murat,şahin ayarı bir araç olsaydı ne halde olabileceğinizi bir düşünün.
  • geçmiş olsun.size SUV gibi büyük bir araba çarptığı için şiddeti fazla olmuş.şimdi araba pert olsa doğruya doğru pert var pert var,hava yastıkları,2 kapı masrafı var görünen.golf gerçekten sağlam arabaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhan1923 -- 12 Eylül 2012; 15:34:13 >
  • sizinki pert değil ama karşıdaki büyük ihtimal pert sizde arkadşın dediği gibi perde hava yastıkları ve 2 kapı değişimii,airbag beyni,emniyet kemer gergileri vs değişecek sizi perte götürecek tek şey orta bardaki göçük olur
  • 2 aracıda onarır verirler. Size pert e çıkaralım mı diye bir soru sordukları vakit çıkarsak ne olur çıkarmasak ne olur gibi adamlarla pazarlık edin. Ama kesinlikle pert e çıkarın.

Bizim Seat Leon FR yi pert e çıkarmadık, aracın her tarafı tangur tungur gidiyoruz. Risk almayın bence sonrasında daha çok uğraşırsınız, satacam diye. Araçtan soğumanızda cabası.

Leon FR 170 2.0 DSG alışımız 65 civarıydı, 58 teklif etmişlerdi sanırım kabul etmedik sonuçta, keşke etseydik.
  • Öncelikle geçmiş olsun. VW'lerin güvenliğine bir kez daha hayran kaldım. SUV segmenti bir aracın çarpmasıyla bu kadar az hasar alabilecek Audi, Mercedes ve BMW'nin dışında sanırım bir tek VW vardır. Aracın pert olacağını zannetmiyorum fakat sonucu burada bizimle paylaşırsanız seviniriz.

İyi günler dilerim...
  • Tavanda eğik yoksa pert olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resimdeki Hyundai İX35 aracımın aynısı. Kötü oldum birden

Geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun , 3 yıl kadar önce buna benzer bir kazayı peugeot 2008 model outdor aracımla yaşamıştım. Aracı perte çıkaracaklarını hiç sanmıyorum.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Sizin aracı pert edeceklerini düşünmüyorum. Tabi maliyet önemli olan. Ön hava yastıkları açılmaması normal çünkğ yandan darbe alıyorsunuz. Ön ve yan çarpma sensörleri ayır ayrı. Görünen hava yastıkları, koltuklar ve 2 kapı. Ekspertizde daha fazla bişey çıkmaz ize sanmıyorum pert etsinler. Ama hundai geçmiş olsun onada. Torpido fiyatı nedir bilmiyorum ama ihtimal var hundai için pert olabilir.
  • Geçmiş olsun , suv bir araç çarpmış olmasına rağmen aracınızın hasarı çok fazla değil.
    Helal olsun Vw
  • pert bence aynı durum banad oldu yan perde hava yastığı varmıydı _?
  • Karşı taraf sürücü ve gögüsteki açtıgından pert
    sizin aracınız pert değil.
  • pert olmaz ama yinede belii olmaz.
  • servisin çıkardığı tahmini masraf tutarını exper kabul ederse araç tamir edilir, aksi halde pert olur. resimden gördüğüm kadarıyla bu golf perte çıkmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ee sonuç ne oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuc 20bin TL masraf cikti Golf te. Pert olmadi ama hala serviste.. 1 haftaya cikacakmis
    %100 karsi tarafa verdiler sucu. Hyundai ne oldu bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

Sonuc 20bin TL masraf cikti Golf te. Pert olmadi ama hala serviste.. 1 haftaya cikacakmis

Geçmiş olsun, canınızı kurtarmışsınız gerisini düşünmeyin. diğer araç en az 1600kg dır. İyi atlatmışsınız.
    20.000 servis çıkardı ise maks 5-6000masraf vardır. 2kapı değişir şase de tavanda hasar yok gibi. Araç orj parça ilede değişse soldan rüzgar sesi yapar biraz binip bakıma götürürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06onur -- 17 Ekim 2012; 0:17:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06onur

quote:

Sonuc 20bin TL masraf cikti Golf te. Pert olmadi ama hala serviste.. 1 haftaya cikacakmis

Geçmiş olsun, canınızı kurtarmışsınız gerisini düşünmeyin. diğer araç en az 1600kg dır. İyi atlatmışsınız.
    20.000 servis çıkardı ise maks 5-6000masraf vardır. 2kapı değişir şase de tavanda hasar yok gibi. Araç orj parça ilede değişse soldan rüzgar sesi yapar biraz binip bakıma götürürsünüz

Hocam sadece kapilar degilki,
    2 Kapi
    4 hava yastigi hava yastigi beyni
    koltuk ta yarildi hava yastigindan ama degisecek mi bilmiyorum
    arka tamponda da cokme var
    lastik yarildi cantta hasar vardi

5-6 binden cok cok fazla tutardi bence 20bin normal olabilir??

Ruzgar sesi gelirse servise goturursem duzeltirler mi diyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 17 Ekim 2012; 0:36:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 06onur

quote:

Hocam sadece kapilar degilki,
    2 Kapi
    4 hava yastigi hava yastigi beyni
    koltuk ta yarildi hava yastigindan ama degisecek mi bilmiyorum
    arka tamponda da cokme var
    lastik yarildi cantta hasar vardi

5-6 binden cok cok fazla tutardi bence 20bin normal olabilir??

Ruzgar sesi gelirse servise goturursem duzeltirler mi diyorsun?

Hiç Bir Ses Falan Gelmez Merak Etmeyin. Önceki İle arasındaki farkı anlamanızda Zor Kaportacı değilseniz.

Sanayide Gidip Ucuza Yaptırmaya Çalısmıyorsunuz. Servis VW Bu Boru Değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.