|
Bildirim
|
Eniştem uzun dönem Passat kiraladı araba şuanda 80k km civarında DSG saçma sapan davranıyor ve titriyor yüzlerce vaka varken nasıl sorunsuz dersiniz pes
|
Km yuksek fiyat yuksek model dusuk. Dsg ye gelene kadar bu arac 80.000 eder mi ????
|
www.sikayetvar.com Volkswagen Dsg ve Dsg Şanzıman Şikayetleri - Şikayetvar https://www.sikayetvar.com/volkswagen/dsg/dsg-sanziman |
DSG sifir alinir garanti uzatma yapilir yoksa bulasmam.
Aracim 1.4 180 Hp DSG 7 ileri kuru kavrama |
Hocam dsg sorunsuz diyenlere kanıp direk inanmayın. Onlar kullandıkları ürüne laf ettirmeyen kişiler. Ben de farklı bir çift kavrama şanzımanlı araç kullanıyorum . Onda da şimdilik şükür sorun yok ama demek değil ki sorunsuz.
Özetle çift kavrama şanzımanlar dsg olsun, edc, tct, dct adi her ne ise sorun çıkarma ihtimalleri yüksek çıkarırsa da maliyetli sanzimanlardir. ( tam otomatik şanzımana göre ) Hiç sorun yaşamayan dsg kullanıcıları varken daha 10/20.000 de kucağına alanlar var. Dsg' nin ilk kuru kavrama şanzımanlarindan kötü bi imajı var ama şu an bence her çift kavrama üç aşağı beş yukarı eşit oranda riskli |
Bunun adınada otomatik araba kullanıyorum trafikte çok rahat diyeceğiz bide öyle mi
Ne anladık o işten o zaman. (Lafım size değil DSG nin böyle kullanıldığını daha öncede okumuştum trafik için ama bana saçma geliyor işte :) ) |
Bu forumda dsg sormayın arkadaşım , 20 kişi patlar çatlar yazacak şimdi olacağı bu
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 1 Mayıs 2019; 8:48:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|