Şimdi Ara

2013 Golf Dsg sorunu olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi Golf düşüncem var Dsg konusunda yalan yanlış bi çok konu var ilan url bırakıyorum saatli bombamı olur yoksa 20 30 bin idare edermi yanıtları bekliyorum (sadece gerçek deneyimi olanlar yazarsa sevinirim kulaktan dolma değil) Alternatif bir model veya ilan öneriniz varsa beklerim..

• Hocam dsg sorunsuz diyenlere kanıp direk inanmayın. Onlar kullandıkları ürüne laf ettirmeyen kişiler. Ben de farklı bir çift kavrama şanzımanlı araç kullanıyorum . Onda da şimdilik şükür sorun yok ama demek değil ki sorunsuz.

Özetle çift kavrama şanzımanlar dsg olsun, edc, tct, dct adi her ne ise sorun çıkarma ihtimalleri yüksek çıkarırsa da maliyetli sanzimanlardir. ( tam otomatik şanzımana göre )

Hiç sorun yaşamayan dsg kullanıcıları varken daha 10/20.000 de kucağına alanlar var. Dsg' nin ilk kuru kavrama şanzımanlarindan kötü bi imajı var ama şu an bence her çift kavrama üç aşağı beş yukarı eşit oranda riskli
  • Bu forumda dsg sormayın arkadaşım , 20 kişi patlar çatlar yazacak şimdi olacağı bu
  • www.sikayetvar.com
    Volkswagen Dsg ve Dsg Şanzıman Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/volkswagen/dsg/dsg-sanziman

• Şanş işi. Şu ana kadar 2013 dsg golf dahil 3 dsg li aracım oldu her biri ile 50-60 k km yaptım sprun yaşamadım. Ama bayiden alıp 1 hafta sonra mekatroniği değişen arkadaşım oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine aynı şeyi yazmış olacam ama 2015 dsg jetta kullanıyorum 69.000de aldım... 92.000km oldu hiç yetkili servise gitmedim... dsg maşşallah sorunsuz...

• Ben de yazayım. 2010 Golf 6 1.4Tsi 160hp Dsg Highline.
    Şu anda 180.000km. 60.000km, 110.000km, 170.000km olmak üzre 3 kez kavrama değişti. 80.000km de araç kalkışta yokuşta deli gibi titriyodu viteslere geçmiyordu hızlanmıyordu mekatronik değişti. 165.000km ve 177.000km olmak üzre 2 defa 4. Pistonu kırdı. Yarım motor yapıldı iki defa.

• İkinci el tamamen sürprizlere gebe DSG konusunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Korkma al rahat rahat çok çok 5-6 bin masrafın olur ama golfe bineesin keyfine bak sen ha ben almam o ayrı

• https://forum.donanimhaber.com/120-000-tl-civarinda-suv-tavsiyesi--137651823-2#137986733
    Bu alıntı yaptığım adam forumda millete dsg aldırmak için 40takla atan satış temsilcisi bizzat gardaşım,4sene dolmadan dsg sini satıp tam otomatik araba bakıyor,dsg almıyor yani.cihanair var namını duymuşsundur geçen bana,dsgye bulaşmak istemiyorum yazdı,gitti 100binden kuruş fazla etmez dediği peugeotu 180e aldı
    Garantisiz dsg alacaksan bir kenara 10 15 bin ayır,buraya gelecek sorun yok huhaaa diyecek satış temsilcileri patlarsan senle maytap geçerler onu da bil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 1 Mayıs 2019; 8:48:49 >
  • Km yuksek fiyat yuksek model dusuk. Dsg ye gelene kadar bu arac 80.000 eder mi ????

• DSG çok sağlamdır. Alman olduğu için kıskanılıyor. Yalan konuşuyor insanlar.

• Eski aracım 20141.6tdi dsg kettada 117.000 de kavrama değişti, daha sonra 163000 e kadar sorunsuz kullandım

Su an 2017 tsı jetta var, 36000de, dsg de henüz bir sroun yok

• Risk var sonuçta
    Sen bilirsin
    Zorunlu değilse manüel al

• Hocam dsg sorunsuz diyenlere kanıp direk inanmayın. Onlar kullandıkları ürüne laf ettirmeyen kişiler. Ben de farklı bir çift kavrama şanzımanlı araç kullanıyorum . Onda da şimdilik şükür sorun yok ama demek değil ki sorunsuz.

Özetle çift kavrama şanzımanlar dsg olsun, edc, tct, dct adi her ne ise sorun çıkarma ihtimalleri yüksek çıkarırsa da maliyetli sanzimanlardir. ( tam otomatik şanzımana göre )

Hiç sorun yaşamayan dsg kullanıcıları varken daha 10/20.000 de kucağına alanlar var. Dsg' nin ilk kuru kavrama şanzımanlarindan kötü bi imajı var ama şu an bence her çift kavrama üç aşağı beş yukarı eşit oranda riskli

• Eniştem uzun dönem Passat kiraladı araba şuanda 80k km civarında DSG saçma sapan davranıyor ve titriyor yüzlerce vaka varken nasıl sorunsuz dersiniz pes

• Hocam Yağlı ve kuru dsg diye iki türlüsü var yağlısı pek sorun çıkartmıyor bu birazda kullanıma bağlı

çok dur kalk yapıcağınız bir trafikte aracınızı otomatikten manuel e çekiceksiniz araç kalkerken vites kutusunun altındaki mekanizma ısınıp, durunca soğutmaya çalışmıycağından DSG yi fazla yormamış aynı zamanda ömrünü uzatmış olucaksınız

gibi konulara dikkat ederseniz bir sorun yaşamazsınız
  • 1.2 tsi 2013 golf kullanıyorum gayet memnunum.
    Gerek yakıt ekonomisi, gerek ailemizin ihtiyaçlarını karşılıyor.
    Dsg hiç sorun vermedi ama kendi şom ağzıma ya da dh kem göz takımına güveniyorum az sonra hata verir.

• Yanıtlar için teşekkür ederim arabayı maksimum 1 sene kullanacağım araç sahıbı göze hitap eden bi çalışma yapmış tam kalem edition, farklı önerileriniz var mı dizel otomatik ortalama 80 K civarlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

Bunlarda da şanzuman değişmiş galiba hocam bilgin var mı günceli nedir nasıldır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.