Şimdi Ara

Bu araç pert olur mu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
12.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam kaza yaptım ve ön sağ farın oradan vurdum. Kaputun ucu ve sağ farda hasar var ancak asıl ilginç olan arabanın yanlar da dahil olmak üzere tüm airbagleri açıldı. Bu durumda araç pert çıkar mı acaba.
    Bu araç pert olur mu..
    Bu araç pert olur mu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun,Pert in parti olmuş yetkili servis buna göğüsle beraber 30-40 bin hasar kaydı gider..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco-De Lucia -- 19 Haziran 2017; 3:24:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, İlk defa başıma geldi. Bu kadar darbeyle bütün hava yastıklarının açılması arabanın içinde bize büyük bir şaşkınlık ve korku yaşattı. Arabanın perte çıkması benim maddi olarak işime gelir mi? Galiba her iki durumda da oranlarını bilmiyorum ama bu işten zararlı çıkacağım

• Gecmis olsun. Perte cikar mi fikir yurutemiyorum; ancak gorunurde cok da fazla darbe almadan nasil bu kadar airbag acti anlam veremedim.

Tekrar gecmis olsun.

• Pert olamayabilir ama agir hasar kaydı kesin olur 30-35 e hallolur gibi.Tabi görünen hasara gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 19 Haziran 2017; 3:42:33 >
  • Bende buna benzer kaza yaptım hava yastıkları açılmadı. Fakat benim bayağı hasar vardı. 23 bin hasar çıktılar. Piyasa değeri Civic 76bindi ve Pert çıkmadı. Senin hasarda yaklaşık 20 bin civarlarında olur ve Pert çıkmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 19 Haziran 2017; 4:18:43 >
  • Eğer vw olsaydı kesin Pert idi. Ama toyota ne çıkarır bilmiyorum :) geçmiş olsun Bu arada canınıza birşey olmadığına sevindim.

Eğer Pert olmazsa maddi zarar etmemek adına uzun yıllar binebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Bu araç ne kadar eder
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hani la Toyota hava yastığı açmıyordu açsa bir dert açmasa bir dert...

Bu tip konuların müdavimleri gelir birazdan

1- Araç görevini yapmışcılar

2- bu kadar kazaya hava yastığı mı açılırmışcılar.

• perde hava yastıklarını açmasaymış iyiymiş. arabada bir şey yok. hava yastıklarının değişim maliyetine göre belli olur aracın pert durumu. sadece önler açılsa çıkartmazlardı ama perde baya masraflı diye biliyorum. arabada fırsat kolluyormuş herhalde bir mevzu olsa da ne var ne yok papatya gibi açsam diye.
  • Ben kazada tam ortadan vurdum önü ve hava yastıkları açılmadı. Biraz araştırdım bu sensörün nerede olduğunu. Sağda ve solda iki tane ön tarafta. Yani direğe tam ortadan çarparsanız hava yastığı açılmayabilir. Aşağıda benim aracın sanıyorum sensörlerinden bir tanesi.
    Bilsem biraz yanlar çarpardımda perte çıkarırdım

Bu araç pert olur mu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 19 Haziran 2017; 11:1:44 >

• sanayide çerez parasına sıfırlanır.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Aynen. Servis bir ton para çıkaracak ve yine de eksper perte çıkarmayacak.

• Iste bunlar hep degiseni yok ama agir hasar kayitli ilanlarindaki araclar...

Gecmis olsun

• Galericiler bunu beğendi
  • Geçmiş olsun üzücü
  • 6-7 bin liralık hasar görünüyor, yetkili servis 30-35 çıkarır perte çıkar araba
  • Geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun.

İkiden fazla Airbag açmışsa yeni araç bakmaya başlayın. Pert olacak büyük ihtimal. Asıl mesele şu, bazı hasarlar direk şaseye veriyor. Belki şase yerinden oynamışsa Airbag açmış olabilir.

• Aracın perte çıkıp çıkmaması ortaya çıkan onarım masrafı kadar aracın hasarlı haline sigortanın bulacağı fiyatla da ilgilidir. Yani diyelim aracınızda 30.000 TL hasar çıktı ve sigorta aracı perte çıkarmak üzere hasarlı halde satışa koydu eğer aracı sattığında sigortanın cebinden çıkacak rakam 30.000 TL'nin altında olursa aracınızı perte çıkarır, olmazsa perte çıkarmaz.
    Aracınız onarılsa da ileride kullanımını olumsuz etkileyecek bir hasarınız yok. Yüksek rakamlı bir onarım bedeli çıksa bile bu yenisi takılacak olan hava yastıklarından kaynaklanacaktır.
  • mbulur M kullanıcısına yanıt
    Evet servisteki eleman da aynısı dedi. Yani çıkan masraf ile aracı satabilecekleri miktar olayı belirleyecekmis. Pert çıkıp sıfırını alsam en az 15bin. Yok kaskonun yaptırdığı aracı kullansam yyine değer kaybından dolayı bir sürü zarar

• quote:

Orijinalden alıntı: jack33

Evet servisteki eleman da aynısı dedi. Yani çıkan masraf ile aracı satabilecekleri miktar olayı belirleyecekmis. Pert çıkıp sıfırını alsam en az 15bin. Yok kaskonun yaptırdığı aracı kullansam yyine değer kaybından dolayı bir sürü zarar

dostum geçmiş olsun. perte çıkarma şartı için şu makaleyi okumanı öneririm. burada çok güzel anlatmışlar. bence perte çıkacaktır.

https://www.sigorta.com.tr/hasar-sonrasi-pert-arac-islemleri

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.