Şimdi Ara

Ön teker porya bilyası değişim ücreti,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda başlık konusu işlemi yaptıranlar şehir belirterek işçilik ücretini yazarsa fiyatlar hakkında fikir sahibi oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münzevii -- 20 Ekim 2020; 20:13:19 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ön Teker Porya Bilyası Değişim Ücreti ve Bilgileri

Ön teker porya bilyası, aracınızın tekerleklerinin doğru şekilde dönmesini ve yönlendirilmesini sağlayan önemli bir parçadır. Zamanla aşınabilir veya hasar görebilir ve bu da çeşitli sorunlara yol açabilir.

Porya Bilyası Değişimi Fiyatı 2023

Ön teker porya bilyası değişim fiyatı, aracınızın modeline, markasına ve işçilik maliyetine bağlı olarak değişebilir. 2023 yılı itibariyle, tek bir porya bilyası değişiminin ortalama maliyeti 500 TL ile 1.500 TL arasında değişmektedir.

Teker Bilyası Değişimi Ne Kadar Sürer?

Porya bilyası değişimi, aracın modeline ve karmaşıklığına bağlı olarak genellikle 1 ila 3 saat sürer. Bazı durumlarda, ek onarımlar gerekirse süre daha uzun olabilir.

Porya Bilyası Değişimi Belirtileri

Aracınızın porya bilyalarının değiştirilmesi gerektiğini gösteren bazı yaygın belirtiler şunlardır:

• Sürüş sırasında sürtünme veya uğultu sesi
    • Virajlarda direksiyonda sertlik
    • Tekerleklerin aşınması veya düzensiz aşınması
    • Aracın bir tarafa çekmesi

Aks Bilyası Değişimi Ne Kadar?

Aks bilyaları da tekerleklerin düzgün şekilde çalışması için önemli parçalardır. Aks bilyası değişiminin maliyeti, porya bilyası değişimine benzer şekilde aracın modeline ve işçilik maliyetine bağlı olarak değişir.

Araba Rulmanı Değişim Ücreti

Araba rulmanı, tekerleklerin dönmesini sağlayan bir başka önemli parçadır. Rulmanın değişimi, porya bilyası değişimine benzer maliyetlere sahiptir.

Ön teker porya bilyası, aracınızın güvenli ve verimli bir şekilde çalışması için hayati bir parçadır. Aşınmış veya hasarlı porya bilyalarını zamanında değiştirmek, daha ciddi sorunların ve pahalı onarımların önlenmesine yardımcı olacaktır. Porya bilyası değişim maliyeti ve süresi hakkında daha fazla bilgi için güvenilir bir oto tamircisine danışmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu işleri yapan biri olarak burada tüm detaylar var birde bilya değişimi için mutlaka prese gitmek gerekiyor,götüreceğiniz ustada olmayabilir ekstra maliyet olacaktir.

ön teker disk tornalama işine balata değişimleri de dahil 1000 lira istemişti yetkili servis..

özelde 300 halledriz demişti.

sizin işlemde rot,rotil,amortisör bağlantısı,kaliperler söküldükten sonra aks ve poryaya ulaşıyor

300 e yaptırabilirseniz ne mutlu size,pres içinde maliyet çıkacak çünkü..

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

Sadece işçilik için mi 300 diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: münzevii

Sadece işçilik için mi 300 diyorsunuz?

parçalar hariç..

• Sanmıyorum ki yetkili servis bile sadece porya bilyası değişimine 300 lira işçilik yazar. En fazla bir birim yani bir saat yazarlar, o da işte servisine göre ne kadarsa.

Eski aracımda birkaç defa değiştirdiğim için biliyorum ben de, 2-3 sene öncesine kadar 50 lira işçiliği vardı, 20 lira da tornacıya verilirdi. Bugün olsun 100 lira diyorum, ama acaba gerçekte ne kadar onu merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: münzevii

Sanmıyorum ki yetkili servis bile sadece porya bilyası değişimine 300 lira işçilik yazar. En fazla bir birim yani bir saat yazarlar, o da işte servisine göre ne kadarsa.

Eski aracımda birkaç defa değiştirdiğim için biliyorum ben de, 2-3 sene öncesine kadar 50 lira işçiliği vardı, 20 lira da tornacıya verilirdi. Bugün olsun 100 lira diyorum, ama acaba gerçekte ne kadar onu merak ettim.

sonucu buraya yazında öğrenelim bakalım er mi yaman beymi..

• Yarın sabah özel serviste Mitsubishi Lancer aracımın arka porya rulmanının değişimi yapılacak. Unutmazsam sonucu buraya yazacağım.

• Sanayide iki teker için en fazla 150 TL diyorum ben, 50 de tornacı alsa (pres muhabbeti) oldu sana 200 TL. Sanayideki ustalar için çok zor, spesifik bir işlem değil bu.

• Geçen sene kasım ayı gibi Ankarada yaptırmıştım.

3 tekerde bilye değişti işçilik, torna, malzeme, sprey falan hepsine 450tl vermiştim.

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

Şu ana kadar veriler benim lehimde gözüküyor. :)

• Porya bilyesi degisimi ciddi anlamda basit bir is disk degisiminden tek farki pres olmasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResidentDance

Yarın sabah özel serviste Mitsubishi Lancer aracımın arka porya rulmanının değişimi yapılacak. Unutmazsam sonucu buraya yazacağım.

İşlemi yaptırdınız mı acaba?

• Evet işlemi yaptırdım. Fakat porya rulmanı değil komple porya değişimi yapıldı. 230 TL malzeme + 120 TL işçilik maliyeti oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ResidentDance

Evet işlemi yaptırdım. Fakat porya rulmanı değil komple porya değişimi yapıldı. 230 TL malzeme + 120 TL işçilik maliyeti oldu.

Bazı araçlarda arka porya ve bilya birleşik olabiliyor. Bu durumda pres için tornacıya ayrı bir ücret gerekmediği için ona da 30 dersek sizin işçilik ücretiniz 150 denilebilir.

• 200 lira işçilik için fiyat aldık, işlemi yaptıracak olan tanıdığımız oraya yaptıracak. Bana sorarsanız bu bile fazla, ederi 100.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.