Şimdi Ara

2012 GOLF KOTU KAZA YAPTIM- RESIMLI Arac pert mi olur? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerçekten sağlam arabaymış golf. yandan o hızla suv gibi bi aractan darbe alıp bu kadar göçükle kurtarmış. araç alırken kaza yapanlarına bakmak lazım bir bakıma.
  • adam gibi sigorta şirketleri ile anlaşmalı bi tamirciye götürürseniz perte'de çıkartabilirsiniz.. perte de sokmayabilirsiniz... çünkü çogu eksperlerle samimi oluyorlar... oturdugunuz yere gore tamirci önerebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

quote:

Orijinalden alıntı: 06onur

quote:

Sonuc 20bin TL masraf cikti Golf te. Pert olmadi ama hala serviste.. 1 haftaya cikacakmis
    %100 karsi tarafa verdiler sucu. Hyundai ne oldu bilmiyorum..

Geçmiş olsun, canınızı kurtarmışsınız gerisini düşünmeyin. diğer araç en az 1600kg dır. İyi atlatmışsınız.
    20.000 servis çıkardı ise maks 5-6000masraf vardır. 2kapı değişir şase de tavanda hasar yok gibi. Araç orj parça ilede değişse soldan rüzgar sesi yapar biraz binip bakıma götürürsünüz

Hocam sadece kapilar degilki,
    2 Kapi
    4 hava yastigi hava yastigi beyni
    koltuk ta yarildi hava yastigindan ama degisecek mi bilmiyorum
    arka tamponda da cokme var
    lastik yarildi cantta hasar vardi

5-6 binden cok cok fazla tutardi bence 20bin normal olabilir??

Ruzgar sesi gelirse servise goturursem duzeltirler mi diyorsun?

Arkadaşım Bmw 5,20 ile takla attı sol perde koltuk filan değişti 800tl tuttu.
    Bi arkadaşım astra yı karda kaydırdı kaldırıma vurdu şoför koltuk airbag değişti gözümüzün önünde şaşmazda airbagcide. Fünye değişti, yastık değşti sıfır takıldı programlandı 250tl.

Dışarıda o kadar pahalı değil, koltuk airbag inden sonra kumaş tamir görür herhalde. Astra da lastik var o açılıyor. En kötüsü ön yolcu hava yastığı.
    Lastik dediğin 200tl. Tampon lokal hasar boya 200-250tl. Jant eğikse düzeltme 15tl. kapılar pahalıdır çıkma alır hasar görmemiş taktırırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06onur -- 24 Ekim 2012; 22:56:41 >

• şirket aracı kıralama yontemıyle aldıysa kıralamacı fırma perte cıkartmaz yedek aracı sıze yollar bu arabada onarımdan geldıkten sonra yedek araba olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 28 Ekim 2012; 0:43:26 >
  • quote:

Arkadaslar bugun mahalle arasinda WV GOLF 2012 Comfortline aracimla yaklasik 20km hizla seyrederken, dort yol agzinda sol tarafimdan gelen resimdeki siyah arac bana sofor tarafindan yuksek hizla daldi. Arac o kadar hizliydi ki beni 180 derece ters cevirdi.
    Cok kotu bir andi, adeta dunyam karardi. Araba bana adeta bomba gibi patladi. Benim yan barlardaki hava yastiklari, her iki cam hava yastiklari ve koltktaki hava yastigi acildi.Birkac dakika kendime gelemedim.
    Sol kolumda cizikler var sadece. Sol kulagim 5-10 dk duymadi hala cinliyor.
    Ambulans polis itf/. hepsi geldi. Herkes adami suclu buldu. Sanirim sokak arasinda 100km kadar bir hizla gidiyordu. Onun arabasinda da hava yastiklari acildi.
    Bu Golf benim aracim degil. Sirketimin daha bana 2 hafta evvel verdigi bir arac.
    Henuz 700 km de idi. Araci alip goturduler Yarin gecici bir arac vereceklermis. Simdi durum ne olur? Aracin on aksaminda hicbir sorun yok.
    Hava yastiklari acildi, kapi ortasindaki barda hafif iceri cokme oldu, kapilar coktu. Bu durumda acaba araci perte mi cikarirlar yoksa tamir edip verirler mi?
    Tamir edecek olsalar arac eskisi kadar guvenilir olur mu? Hava yastiklari acildiginda beyinde degismesi gerekiyormus masrafi cok oluyormus. Bunlari guzelce yaparlar mi?
    Nerelere dikkat etmem lazim? Yardimci olursaniz memnun olurum.

KAZA MAHALI
     2012 GOLF KOTU KAZA YAPTIM- RESIMLI Arac pert mi olur?

BENIM ARAC

BANA CARPAN ARAC

geçmiş olsun hocam kasko yaptırma kararı alırsa mutlaka değer kaybını iste karşı taraftan. tr de o kadar trafik canavarı var ki bi şekilde canı yansın belki ders çıkarırsın. aynısı benim araca da olmuştu 6 yıl önce o zaman istmememiştim gerçi hasarda azdı ama 500 tl de olsa istemek lazım . syg.

• quote:

Orijinalden alıntı: sidartha123

quote:

Arkadaslar bugun mahalle arasinda WV GOLF 2012 Comfortline aracimla yaklasik 20km hizla seyrederken, dort yol agzinda sol tarafimdan gelen resimdeki siyah arac bana sofor tarafindan yuksek hizla daldi. Arac o kadar hizliydi ki beni 180 derece ters cevirdi.
    Cok kotu bir andi, adeta dunyam karardi. Araba bana adeta bomba gibi patladi. Benim yan barlardaki hava yastiklari, her iki cam hava yastiklari ve koltktaki hava yastigi acildi.Birkac dakika kendime gelemedim.
    Sol kolumda cizikler var sadece. Sol kulagim 5-10 dk duymadi hala cinliyor.
    Ambulans polis itf/. hepsi geldi. Herkes adami suclu buldu. Sanirim sokak arasinda 100km kadar bir hizla gidiyordu. Onun arabasinda da hava yastiklari acildi.
    Bu Golf benim aracim degil. Sirketimin daha bana 2 hafta evvel verdigi bir arac.
    Henuz 700 km de idi. Araci alip goturduler Yarin gecici bir arac vereceklermis. Simdi durum ne olur? Aracin on aksaminda hicbir sorun yok.
    Hava yastiklari acildi, kapi ortasindaki barda hafif iceri cokme oldu, kapilar coktu. Bu durumda acaba araci perte mi cikarirlar yoksa tamir edip verirler mi?
    Tamir edecek olsalar arac eskisi kadar guvenilir olur mu? Hava yastiklari acildiginda beyinde degismesi gerekiyormus masrafi cok oluyormus. Bunlari guzelce yaparlar mi?
    Nerelere dikkat etmem lazim? Yardimci olursaniz memnun olurum.

KAZA MAHALI

BENIM ARAC

BANA CARPAN ARAC

geçmiş olsun hocam kasko yaptırma kararı alırsa mutlaka değer kaybını iste karşı taraftan. tr de o kadar trafik canavarı var ki bi şekilde canı yansın belki ders çıkarırsın. aynısı benim araca da olmuştu 6 yıl önce o zaman istmememiştim gerçi hasarda azdı ama 500 tl de olsa istemek lazım . syg.

pardon araç şirketin miş ama genel olarak bu tür durumlarda değer kaybını istemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidartha123 -- 28 Ekim 2012; 20:28:29 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.