Şimdi Ara

Kaza yaptım pert olur mu? (Pert Oldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
13.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, bugün memlekete giderken kaza yaptım. Sıkışık trafikte durdum, arkamdaki araç takip mesafesini korumadığı ve durduğunu farketmedği için arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle öndeki arabaya da çarptım. Emniyet kemerleri takılı ve 4 kişi vardı araçta. Kemerler şu anda ne içeri ne dışarı hareket ediyor kilitlendi kaldı. Hava yastıkları açılmadı. Arka tampon arka çamurluklar ve bagaj kapağı muhtemelen değişir, ön kaput düzeltilir, ön tampon değiştirilir. Bunlar görünen hasarlar. Ayrıca aracın ekranında airbag arızası yazıyor şu anda. Aracı çekiciye yüklerken geri vitese geçmediğini de farkettik. Araç şu anda yetkili servisin otoparkında. Sabah 08:30 da hasar bölümüne teslim alıp eksper çağırılacak. Hem çarpan araçta hem benim araçta kasko ve sigorta vardı. Sizce tamir mi olur yoksa perte ayrılır mı? Ben perte ayrılmasını istiyorum, bunun bi etkisi olur mu talebimi iletsem? Bilgisi olanlar yardım edebilir mi

Edit : Arkadaşlar bugün servis beni arayarak muhtemel maliyetin 25-30 bin arası olacağını ekspere gönderdiğini söyledi. Eksperi aradığımda değişebilecek tüm parçalarla birlikte muhtemel maliyetin 43 bin olacağını rapor hazırlayarak kasko şirketine gönderdiğini söyledi. Araç pert oldu şimdi ödemeyi bekliyoruz. İlk teklife itiraz ettik ikinci teklifi bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYılmaz4646 -- 8 Temmuz 2019; 15:54:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun.Resimlerden pert olmaz gibi geldi.Tramere yüklü bir miktar girer gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 27 Haziran 2019; 20:6:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun perte çıkmaz gibi 20 bin civarı tramer yazılır değer kaybı talep edebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Pert e çıkmaz gibi görünüyor ama siz yine de bunun için baskı yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Geçmiş olsun perte çıkmaz gibi 20 bin civarı tramer yazılır değer kaybı talep edebilirsiniz
    Hocam karşı tarafın sigortasından yapıldığı için miktar yazar mı sizce? Değer kaybı olayı nasıl oluyor? Bunu kimden talep etmem gerekiyor

• pert mümkün degil. ön tarafta tampon hariç hiçbirşey yok.

arka bagaj kapagı arka tampon camurluklar degişir yola devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 404NotFounD

Geçmiş olsun. Pert e çıkmaz gibi görünüyor ama siz yine de bunun için baskı yapın.
    Ben de öyle düşünüyorum. Eksper le mi görüşmem gerekir yarın araç başında?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun. araç eski ve piyasada pek tutulmamış bir model olduğu için perte çıkabilir muhtemelen. parçasının ucuz olacağını sanmıyorum uğraşmayabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Ben de öyle düşünüyorum. Eksper le mi görüşmem gerekir yarın araç başında?

Alıntıları Göster
    Evet experle yüz yüze görüşün. Servisle de aynı şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Hocam karşı tarafın sigortasından yapıldığı için miktar yazar mı sizce? Değer kaybı olayı nasıl oluyor? Bunu kimden talep etmem gerekiyor

Alıntıları Göster
    Tabiki yazacak.Sadece kendi kusurlu olunca yazılmıyor ki.Sen suçsuz olsan bile tramere geçiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

pert mümkün degil. ön tarafta tampon hariç hiçbirşey yok.

arka bagaj kapagı arka tampon camurluklar degişir yola devam.
    Emniyet kemerleri şu an iptal durumda. Kilitlenmiş kalmış açık vaziyette. Ön kaput da kasılmış bükülmüş hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Bu mesaj silindi.
    İnşallah hocam. Pert olması durumunda ödenecek miktar poliçedeki bedel üzerinden mi yoksa aracın piyasa fiyatı üzerinden mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

geçmiş olsun. araç eski ve piyasada pek tutulmamış bir model olduğu için perte çıkabilir muhtemelen. parçasının ucuz olacağını sanmıyorum uğraşmayabilirler.
    İnşallah hocam. Bu haliyle yapılmasından yana değilim ne yazık ki. İyice soğudum araçtan

• quote:

Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

Tabiki yazacak.Sadece kendi kusurlu olunca yazılmıyor ki.Sen suçsuz olsan bile tramere geçiyor.

Alıntıları Göster
    O zaman çok kötü oldu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: 404NotFounD

Evet experle yüz yüze görüşün. Servisle de aynı şekilde.

Alıntıları Göster
    Tamamdır hocam yarın takipçisi olacağım

• Geçmiş olsun,aracınız perte ayrılır tahminen 30-50 bin TL arası masraf çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Geçmiş olsun,aracınız perte ayrılır tahminen 30-50 bin TL arası masraf çıkar.
    Hocam aracı satsak 55 eder zaten o kadar nasıl çıksın ki

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun arabanın değeri çok düşer

• araban kaç model, kasko değeri ne kadar, şanzıman sıkıntılı demişsin otomatik mi vs. bilmeden yorum yapılamaz, ayrıca airbag açmadı diye perte çıkmaz diye bir şey de yok
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.