Şimdi Ara

Kaza yaptım pert olur mu? (Pert Oldu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
13.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acaba pert olur mu diye düşünmeyin , Araç PERT , Geçmiş olsun
  • Edit : Arkadaşlar bugün servis beni arayarak muhtemel maliyetin 25-30 bin arası olacağını ekspere gönderdiğini söyledi. Eksperi aradığımda değişebilecek tüm parçalarla birlikte muhtemel maliyetin 43 bin olacağını rapor hazırlayarak kasko şirketine gönderdiğini söyledi. Büyük ihtimalle pert olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Edit : Arkadaşlar bugün servis beni arayarak muhtemel maliyetin 25-30 bin arası olacağını ekspere gönderdiğini söyledi. Eksperi aradığımda değişebilecek tüm parçalarla birlikte muhtemel maliyetin 43 bin olacağını rapor hazırlayarak kasko şirketine gönderdiğini söyledi. Büyük ihtimalle pert olacak
    Gözün aydın bakalım ne ka teklif ediciler hemen kabul etme

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Gözün aydın bakalım ne ka teklif ediciler hemen kabul etme

Alıntıları Göster
    Sağolun hocam. Ödeme yapılması vs biraz uzun sürüyor diyorlar ama bakalım ne fiyat verecekler. Memleket neresi sizin?

• quote:

Sağolun hocam. Ödeme yapılması vs biraz uzun sürüyor diyorlar ama bakalım ne fiyat verecekler. Memleket neresi sizin?

Alıntıları Göster
    Ben maraştayım da Adanalıyık

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Ben maraştayım da Adanalıyık

Alıntıları Göster
    Maraşta olduğunuz belli

• quote:

Maraşta olduğunuz belli

Alıntıları Göster

• Büyük geçmiş olsun bu araç 1.6 benzinli sanırım.Ilanlardan hatırladım aylar öncesinden,favorilere eklemistim hatta.Cana gelmemiş mal mülk bi şekilde telafi edilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Büyük geçmiş olsun bu araç 1.6 benzinli sanırım.Ilanlardan hatırladım aylar öncesinden,favorilere eklemistim hatta.Cana gelmemiş mal mülk bi şekilde telafi edilir
    Evet hocam araç benzinli. Teşekkür ederim.. Ama bi yanlışınız var herhalde araç 2.5 yıldır bende

• quote:

Evet hocam araç benzinli. Teşekkür ederim.. Ama bi yanlışınız var herhalde araç 2.5 yıldır bende

Alıntıları Göster
    Belki yanıldım haklısınız kayseri den ilana koymuşlardı sanırım o aracı renk aynıydı cam tavan olunca aynı araç sandım.Aylar önce dedim ama zamanlama konusunda da yanılmış olabilirim, tekrardan geçmiş olsun

• Hocam değerinin altında bir teklif verirlerse kesinlikle kabul etmeyin. Sigorta tahkime başvurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Belki yanıldım haklısınız kayseri den ilana koymuşlardı sanırım o aracı renk aynıydı cam tavan olunca aynı araç sandım.Aylar önce dedim ama zamanlama konusunda da yanılmış olabilirim, tekrardan geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Hocam zamanlama konusunda yanlışınız var evet kayseriden konuldu ilana, o zaman araç tavsiye konuma bakmıştınız orda yorumunuz vardı sanırım. Bir de beni Ankarada LPG ciye yönlendirmiştiniz şaşmaz oto sanayide

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Hocam değerinin altında bir teklif verirlerse kesinlikle kabul etmeyin. Sigorta tahkime başvurun.
    İnşallah değerinde gelir de uğraşmayız hocam. Arabasız kalmak çok kötü. 22 gün sonra düğünüm var ve balayı için de araç Lazım..

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    kiralarsın birkaç gün hocam. düğün zaman para saçma zamanı. ben düğünde kiralamıştım gelin arabasını, siyah verdiler kötü oldu ama bmw vermeleri iyi olmuştu megane fiyatına.

ne kadar teklif ettiler hocam araca ? sizin gözünüzdeki değeri neydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

kiralarsın birkaç gün hocam. düğün zaman para saçma zamanı. ben düğünde kiralamıştım gelin arabasını, siyah verdiler kötü oldu ama bmw vermeleri iyi olmuştu megane fiyatına.

ne kadar teklif ettiler hocam araca ? sizin gözünüzdeki değeri neydi
    Valla hocam vaziyet onu gerektiriyor ama seviyordum arabayı. Full paketti zevkliydi.. Ben de siyah araba kiralamak istiyorum tam aksine

Benim gözümde değeri 55 bindi. 50 teklif ettiler ilk seferde. Şöyle 53-54 teklif etseler keşke on numara olurdu

Benim bildiğim 50 yi kabul Edip sonradan 5000 e kadar olan uyuşmazlık için itiraz edilebiliyordu forumda aratırsanız bununla alakalı bilgi mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: tsmsk

Benim bildiğim 50 yi kabul Edip sonradan 5000 e kadar olan uyuşmazlık için itiraz edilebiliyordu forumda aratırsanız bununla alakalı bilgi mevcut.
    Bizim de tanıdık sigortacımız bu şekilde söyledi bize. 2. Tekliften sonra kabul etmezsek uyuşmazlığa gidiyoruz dedi. Ama bir araştırayım hocam

Aracını perte ayırtanlar okusun önemli diye bir konuydu yanlış hatırlamıyorsam bu forumda.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.