Şimdi Ara

Kaza yaptım pert olur mu? (Pert Oldu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
13.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Hocam aracı satsak 55 eder zaten o kadar nasıl çıksın ki

Alıntıları Göster
    o hesaba göre o yüzden perte çıkıyor zaten eğer hasar o kadar olursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmiş olsun hocam hava yastıkları açaydi kesin pert olurdu. aracın masrafı ederin yarısı kadar çıkarsa pert olur , bende kaza yapmısdım seninkinden daha az hasar vard hava yastıkları acıldı ön tampn kırıldı radyotör patladı okadardi pert cıkmısdı servisdeki ustaya demisdim ben perte cıkmasını istiyorum diye belki onunda etkisi olmusdur experin cıkaracagı masrafa göre degisir 20bn den yukarı masraf cıkartırsa perte ayırırlar daha düşük olursa ayırmazlar gibime geliyor. aracın 55 ertmesi önemli önemli olan aracın kasko degeri kac lira ona bakmak lazım tsb.org burdan bak bakalım senin aracın kasko degeri kac tl gorunuyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promil06 -- 27 Haziran 2019; 22:8:28 >
  • Ağır Hasar.

Pert ihtimali var. Daha hızlı ikincieli olan bir araç olsaydı Pert ihtimali artardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 27 Haziran 2019; 21:51:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

araban kaç model, kasko değeri ne kadar, şanzıman sıkıntılı demişsin otomatik mi vs. bilmeden yorum yapılamaz, ayrıca airbag açmadı diye perte çıkmaz diye bir şey de yok
    2009 model, kasko değeri 40 bin civarı olması lazım. Şanzıman Manuel hocam, geri vitese geçmiyor ama şu anda. Ekranda da airbag arızalı diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sn0wFlake

o hesaba göre o yüzden perte çıkıyor zaten eğer hasar o kadar olursa

Alıntıları Göster
    İnşallah olur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Ağır Hasar.

Pert ihtimali var. Daha hızlı ikincieli olan bir araç olsaydı Pert ihtimali artardi.
    Hocam inşallah pert olur da kurtuluruz inşallah. Bakalım yarın ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: promil06

Gecmiş olsun hocam hava yastıkları açaydi kesin pert olurdu. aracın masrafı ederin yarısı kadar çıkarsa pert olur , bende kaza yapmısdım seninkinden daha az hasar vard hava yastıkları acıldı ön tampn kırıldı radyotör patladı okadardi pert cıkmısdı servisdeki ustaya demisdim ben perte cıkmasını istiyorum diye belki onunda etkisi olmusdur experin cıkaracagı masrafa göre degisir 20bn den yukarı masraf cıkartırsa perte ayırırlar daha düşük olursa ayırmazlar gibime geliyor. aracın 55 ertmesi önemli önemli olan aracın kasko degeri kac lira ona bakmak lazım tsb.org burdan bak bakalım senin aracın kasko degeri kac tl gorunuyor ?
    56 bin TL görünüyor o siteden hocam. Servise bu talebimizi iletelim bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

56 bin TL görünüyor o siteden hocam. Servise bu talebimizi iletelim bakalım ne olacak

Alıntıları Göster
    tamam kasko onu baz alıyor, 25-30 bn gibi masraf cıkarsa araç perte çıkar ,20 bn altı cıkarsa cok zor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: promil06

tamam kasko onu baz alıyor, 25-30 bn gibi masraf cıkarsa araç perte çıkar ,20 bn altı cıkarsa cok zor gibi.

Alıntıları Göster
    Onu da artık yarın servise alınca göreceğiz hocam

• Emniyet kemerlerinin gergisi ateşlemiştir büyük ihtimalle. Ön tarafta çok bir hasar yok gibi. Arka taraf da kötü durmuyor.

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Alüminyum kaput, sag ön çamurluk , sol arka çamurluk sağ arka çamurluk, şase düzeltme, bagaj kapagi arka tampon
    Xenon Far Sağ , şanzıman, arka travers, sol ve sag arka stoplar.

Muhtemelen pert.

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Alüminyum kaput, sag ön çamurluk , sol arka çamurluk sağ arka çamurluk, şase düzeltme, bagaj kapagi arka tampon
    Xenon Far Sağ , şanzıman, arka travers, sol ve sag arka stoplar.

Muhtemelen pert.
    İç kısımda neler çıkacak daha bilmiyoruz.. Yarın eksper bakarken de sizin gibi bu şekilde detaylı bir değerlendirme yapıyordur umarım

• Merhabalar, bu durumlara pek vakıf olan bir kimse değilim ama birkaç fotoğrafa bakıp ayrıntıları bilmeden perte çıkmaz gibi kesin bir yorum yapılmasını saçma buldum. Dediğinize göre şanzımanda ve hava yastıklarının düzeneğinde sorunlar var ve gördüğüm kadarıyla dışarıdan da çok ciddi bir hasar almamış. Bana sorarsanız perte çıkma ihtimali var şanzımandaki durum ciddiyse.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • araç perte gider şaşelerde hasar almıştır,dediğiniz gibi inci boncuk elektronik sorunlarıda var,sigortanın dediği fiyatı hemen kabul etmeyin piyasa fiyatına yakın fiyat verene kadar reddedin.
  • Pert olur buyuk ihtimalle

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    4 emniyet kemeri kesin, belki airbag beyni ve hatta bu tür kazalarda direksiyon kutu dahi değişebilir, asıl iç kısımdan ziyade yürüyende ne gibi bir hasar var görünmüyor henüz, lifte çıktığı zaman anlaşılır o kısmı

%90 ihtimalle işçilik ıvır zıvır derken olacaktır, eksper çakallık yapıp bazı parçaların değişimine onay vermeyebilir, örneğin bagaj kapağı tamir edilir falan diyebilir de hiç o topa girmeyin yani, sıfır ile değişim konusunda bastır eninde sonunda yola gelirler
  • Konuyla alakalı bilgilendir, yaptığın işlemler konuşmalar istekler vs.

• Emniyet kemerlerinin gergileri değişir muhtemelen.

Değişen de muhtemelen arka tampon arka bagaj kapağı olur.Sol arka çamurlukta hiçbirşey yok.Sağ arka çamurlukta yetkili servise çektirdiğiniz için muhtemelen değişir ama boyayla kurtulur.Ön tampon boyanır bir de.

Bagaj havuzu,şanzıman,kemer gergilerini de düşünürsek bu araç muhtemelen pert olur.

• O lagunanin tek stop lambasi en az 3-4 bindir. Bence kesinlikle pert olacak

• büyük ihtimalle pert. geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.