Şimdi Ara

ilk motor kaza mı yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • virajı alamadım yerde çakır toprak vardı yüz üstü düştüm ayaklanıp eve gittim sonradan farkettim sol ayak bileğimde bir acı var

• Geçmiş olsun kırık olabilir beklemeden değneklerle üstüne basmadan acilde film çektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elyesa541997

Geçmiş olsun kırık olabilir beklemeden değneklerle üstüne basmadan acilde film çektir

saolun hocam ağrı sızlıyor şuan çok yorgunum yarın sabah gitsem sorun olur mu şuan gitmeyi çok üşeniyorum

• geçmiş olsun. dün Ataşehir civarı bi kurye motoru yüzünden ödüm patladı. arka sağdan dibine yanaşık gidiyodu. göz açıp kapayıncaya kadar soluma geçmiş. TEM yan yolunda giderken birde solumdan düdük çaldı ki, tam benim sürücü kapısının solunda (yani dibimde) olduğu için yerinden fırladım korkudan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun, boşver sayma, 25 yıldır büyük motor kullanıyorum, saymayı bırakalı çok oldu, maalesef hala hayattayım, o amaçla başlamıştım

• 01001101 kullanıcısına yanıt

maalesef özellikle kuryeler öyleler

• woxow kullanıcısına yanıt

ne güzel hocam büyük kaza yoktur inşallah maalesef demeyelim lütfen :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en kötüsü ilkidir ve sen ilkini atlatmışsın hocam. geçmiş olsun.

bilek konusuna da gelirsek sabaha kadar durursa sorun yok demektir zaten gitmene gerek yok ama kötüleşirse git bence

• Bir musibet bin nasihatten iyidir. Ben Bolu'dan Eskişehir'e geçerken bir tane virajı dar aldığım için karşı şeride çıktım sonra

hemen geri girdim. İşin daha kötü yanı karşı şeridin yanı da uçurum sonuçta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.