Yahu tabi siradan insanlariz imkanlar kisitli ama hayatta ne olacagini bilemezsin. Milyoner vs olup super zengin olacak halimiz yok ama daha iyi bir hayat elimizde olabilir. Garanti olan tek sey denemeden hicbirsey elde edemeyiz. |
25 yaş.... (2. sayfa)

-
-
Bu kadar olumlu konuşmayı nasıl başarıyorsunuz ?
-
Hocam beklentin çok yüksek senin ve anladığım kadarıyla şu iş olsun o zaman mutlu olurum diye bir düşünce yapın var.
Ne demiş adını hatırlayamadığım bir düşünür :
Gülmek için mutlu olmayı beklerseniz belki de hiçbir zaman gülemezsiniz.
Ben olaya şöyle bakıyorum çok zengin başlasaydım hayata tatmin olamazdım. O yüzden 10-20 sene kendimi zorlayıp irademe boyun eğdirtip bir şeyler başardıktan sonra paranın ancak öyle gelmesini isterdim ya da bunu böyle kabul ettim diyelim.
Çünkü 1 sene tamamen aylaklık yaptığım zaman da oldu bir süre sonra o da keyif vermiyor.
Bir de hayatımda daha önce olmadığı kadar zorlanıyorum üniversite okuyorum. Dersler beni sağlam zorluyor. Ama şöyle diyorum eğer şimdi bu dersleri geçebilirsem ileride karşıma çıkacak zorluklarda da dik durabilirim diyorum.
Hocam çabalamak ve başarısız olmak bu oyunun doğasında var. Size tavsiyem vakit geçirdiğiniz insanlara ortama dikkat edin çok depresif insanlar sizin de modunuzu düşürür.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
adam para yok diyor en az 15 bin dolar tutacak sey diyorsun :d
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bi whopper ısmarla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkiye'de kariyerden bahsedenlere gıcık oluyorum, it gibi çalışıp it gibi yaşamanın nesi kariyer ?
Kariyer mariyer yok, hayatı idame var burada, yuvarlanıp gitmek yani.
-
Sunu liselilere bi anlatamadik omg
Trde hayat yok aj karnını yari yarıya doyurmak var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam çok bir beklentim yok. 25 yaşına bir kaç ay kaldı. Ne bir kız oldu ne de işten yana şansım güldü. Nerden baksan belki asgari ücret bile alamıyorumdur şuan. Bu yaşa kadar ailevi sıkıntılar çekerek büyüdüm. En önemli yaşlarımı babasız ve parasız olarak büyüdüm.
Bu kadar genç insan bu tür lafları söylüyorsa bur da bir sorun vardır bana göre.
Şahsen işim bile olmasa ülkemin güçlü olduğunu bilmek bana özgüven verirdi. Şimdi bu şekilde gelmiş bu zamana kadar, belki de hiç evlenip yuva sahibi olamıyacağım. Belki de hiç sevgilim olmayacak.
Elimden bişey gelmiyor, önceden çok hayallerim vardı. Sürekli gelecek kaygısı çekmek çok zor.
-
Liseye giden kardeşim var. Çocuk sürekli oyun oynuyor. Lan diyorum ingilizce çalış bare sonra çok pişman olursun. 5 dk çalışıyor sonra tekrar oyuna..
-
Boşver omg en iyisini yapıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonradan çok pişman olacak be hocam. İng bilse en azından yurtdışına giderdi.
-
Cunku ben de durumu cok iyi olmayan bir ailenin evladi olarak aranizdan ciktim cok sukur hayatimi yasiyorum is guc sosyal hayat. Ha zengin fln degilim ruya gibi bir yasamim yok ama memnunum.
-
Yaş kaç hocam ?
-
eskiden gerizekalılar vücut çalış, kendini geliştir yazardı. şimdide ingilizce öğren, yurt dışına git yazıyorlar.
-
kuryelik yapılabilir hocam orada para biriktirip kendi işini kurabilirsin tabi söylemesi kolay zor iş sadece bir öneri bi motor al ehliyetinde vardır zaten trendyol go devam bana göre değil diyorsan ya fabrika(buralara tanıdıkla filan giriliyor artık) ya da part time çalışıcan defacto fln ordan da bir dil kursu ingilizceni üst seviye ye taşıyıp yurt dışı
-
Ben takaoyu seviyordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tür tavsiyelerde bulunmaları normal bence, onlarda anlıyor ülkenin durumunu. Asıl bunları uygulamak istemeyenler gerizekalı.
-
Tavsiyelere bak millet ingilizce öğrenince otomatik bir şekilde yurt dışına çıkılabileceğini falan mı sanıyor bu nasıl tavsiyeler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X