< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
25 yaş.... (3. sayfa)

-
-
Gel meriçi yüzüp Yunanistan üzerinden almanyaya gidelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aha bi tanesi geldi kendini belli etti bile
-
Birinin gelip elinden tutup hayatını kurtarmasını beklemiyorsun herhalde
Ben de bir zamanlar bu düşüncedeydim ama bu düşünce sana sadece zarar verir. Senden bir halt olacaksa bile sırf bu karamsarligin nedeniyle olamaz. Kendi kendini bataklığa suruklersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abandonware -- 15 Şubat 2022; 0:3:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
27 yaş, aileyle yaşıyorum, iş yok, para yok, sevgili yok, bakirim, asosyalim. Benden daha kötüsü yok bu forumda lider benim, konuşurken önümde ceketinizi ilikleyin...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı sorundan bende müzdaripim yaş 25 ne bir sevgili var ne birşey var.Asosyalim gündüz fabrikada çalışırım akşam gelir 12-1 e kadar oyun oynarım sonra yatar kalkar yine işe giderim.Bu hayat çok sıkıcı be hocam.Üstelik çalışma şartlarıda insani değil sabahın köründe saat 6 da kalk buz gibi havada işe git sonra akşam karanlığında 7 de eve gel yine? Bune anasını satim günümün yarısında çoğu evimin dışında kapitalist sisteme hizmet etmekle geçiyor ulan.Birde 9 a kadar mesai yap demezler mi ahh...
-
herkes iyi güzel yazmış etmiş eyvallah ama benim kadar şanssız yoktur dostlarım bu konuda ciddiyim yani artık hayırlısı mı deriz nasip değilmiş mi dersiniz bilmiyorum ama neye elimi atsam kuruyor ulan e ticaret yaptık cadde üzeri arkadaşla ortak dükkan açtık çakma marka ürünleri satarken davalık olduk x kamu kurumlarına başvuru yaptım hep bi dalavere bir şey oldu dedim askere gideyim aradan çıksın derken son 12 ay askerlik bana kaçtı böyle daha çok şey
-
Ama en azından en önemli adımlardan birini tamamlamış oluyor. Tek başına ingilizce yetmez tabi.
Ben kimseye bu zamana kadar bu tarz tavsiyede bulunmadım ayrıca sen hakaret ettiğin için yazdım o yorumu. Kimin gerizekalı olduğu belli oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 15 Şubat 2022; 9:31:39 > -
33.
-
Erkeklerin derdi daha zor sen kızsın yine birini bulur evlenirsin ,erkeğin işi daha zor
-
Keşke
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tabiki belli oluyor yazmışım zaten. biraz geriden gelmen de bunun kanıtı
-
Bende 22 yaşında birisi olarak diyorum benimde ailem ayrı mal mülk desen yok gelecekte belki olabilir 1-2 şey bekliyorum. Şuan üni 3. sınıftayım tahminen uzar 1-2 sene sonra 25 yaşında olarak mezun olurum artık inşallah. Ondan sonrasını kestiremiyorum ekonomi böyle çökmeye devam ederse sanırsam ne halt yiyeceğimi bilmiyorum.
-
Haklısınız, mücadele etmek lazım. Ama işte motivasyon yok, enerji yok, heves yok. İnsanı tetikleyecek bir şey lazım. Bir dünya zorluğa rağmen çok büyük işler başarmış bir dünya insan var. Ama işte her insanın enerjisi, hayata olan bakış açısı çok farklı. Zorluklara rağmen kendini gerçekleştirip, büyük işler başaran insanlara çok saygı duyuyorum. Başaranlar sıyrılıp yürüyor, başaramayanlar eleniyor :(
-
Evet kendini ifade etmişsin zaten. Açıkça da ben böyleyim diyorsun. Demek kendini bu kadar aşağılık görüyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 17 Şubat 2022; 13:52:21 > -
Adam param yok diyo yurt disina gidin diyonuz . La istanbul ankara arasi 200tl olmus kalkip gidemiyom adam ingilizce ogren amerikaya git diyor
aman ne büyük laf, aman ne büyük laf.
engel atıp niye cevap veriyosun ki çelişki kardeşim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X