Şimdi Ara

25 Yas Ustu Oto Kulubu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
8
Favori
9.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

çarpışma testi koyan arkadaşların olayı nedir merak ediyorum sanki insanlar sevdiğinden biniyor yüzde 99u durumu olmadığı için binemiyor,
    bizde de 87 model şahin var kaç senedir değiştireceğiz ama olmuyor bi türlü daha bu gün yolda bırakmış çiftçilik yapıyoruz çevremizdeki çoğu insan da bu tarz arabalara biniyor sebep aynı maddiyat sokaklarda bi sürü bmw mercedes görüyosunuz burda tonla 100 bin liralık araba arıyan adam var sanılıyor ki herkes böyle hele şu ekonominin iyiliğini arabalarla ölçen arkadaşları gördükçe ekranı kırasım geliyor siz büyük şehirlerde lüks arabalar zengin yaşamlar görüyorsunuz fakat bu gördüğünüz yüzde 5-10luk bi kesim zenginleşen kısım da bu problem de bu diğer kesim ise hızla fakirleşiyor çiftçi esnaf boğazına kadar borç içinde yazmıyim diyorum hep ama artık yetti gübrenin mazotun fiyatı ortada üstüne alınan vergiler ortada neyse sinirim bozulacak zaten eski araba kullanan da pek yokmuş sitede :)

87 şahin iyi arabadır.Yani ben beğenirim.Yalnız son yıllarda bir tüketim pompalaması var.Şundan 6-7 sene önce sürekli gittiğim manisanın tarımsal ve gelişmemiş ilçesinde broadwayden yukarı pek araba yokken en son gittiğimde krediyle alınmış son model arabalar doluydu.
    Millet altta kalmamak için krediyi çekip sıfırı alıyor.İhtiyacım var mı arabayı değiştirmek gerekiyor mu diye düşünen yok.Bu işlerin sonu nereye varacak merak ediyorum. Herkeste bir havalar kimse burnundan kıl aldırmıyor.Senin gibi araç kullananları da anlamazlar.İllaki kredi çekip sıfır araç alman lazım.

iyi arabaydı ama bağ yollarında haşatı çıktı:) biz de manisanın gelişmemiş tarımsal bi ilçesindeyiz dediğiniz gibi krediyle vs sıfır araba alanlar arttı ama eski araba kullananlar çoğunlukta o kredi işine bulaşanları görüyoruz etrafta varı toğu satıyorlar genelde ama satmadan üzerine bi şeyler koyuyim yatırım yapıyim mantığında olanlar araç değiştirmeye fırsat bulamıyor o tüketim pompası da patlar yakında..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

çarpışma testi koyan arkadaşların olayı nedir merak ediyorum sanki insanlar sevdiğinden biniyor yüzde 99u durumu olmadığı için binemiyor,
    bizde de 87 model şahin var kaç senedir değiştireceğiz ama olmuyor bi türlü daha bu gün yolda bırakmış çiftçilik yapıyoruz çevremizdeki çoğu insan da bu tarz arabalara biniyor sebep aynı maddiyat sokaklarda bi sürü bmw mercedes görüyosunuz burda tonla 100 bin liralık araba arıyan adam var sanılıyor ki herkes böyle hele şu ekonominin iyiliğini arabalarla ölçen arkadaşları gördükçe ekranı kırasım geliyor siz büyük şehirlerde lüks arabalar zengin yaşamlar görüyorsunuz fakat bu gördüğünüz yüzde 5-10luk bi kesim zenginleşen kısım da bu problem de bu diğer kesim ise hızla fakirleşiyor çiftçi esnaf boğazına kadar borç içinde yazmıyim diyorum hep ama artık yetti gübrenin mazotun fiyatı ortada üstüne alınan vergiler ortada neyse sinirim bozulacak zaten eski araba kullanan da pek yokmuş sitede :)

87 şahin iyi arabadır.Yani ben beğenirim.Yalnız son yıllarda bir tüketim pompalaması var.Şundan 6-7 sene önce sürekli gittiğim manisanın tarımsal ve gelişmemiş ilçesinde broadwayden yukarı pek araba yokken en son gittiğimde krediyle alınmış son model arabalar doluydu.
    Millet altta kalmamak için krediyi çekip sıfırı alıyor.İhtiyacım var mı arabayı değiştirmek gerekiyor mu diye düşünen yok.Bu işlerin sonu nereye varacak merak ediyorum. Herkeste bir havalar kimse burnundan kıl aldırmıyor.Senin gibi araç kullananları da anlamazlar.İllaki kredi çekip sıfır araç alman lazım.

iyi arabaydı ama bağ yollarında haşatı çıktı:) biz de manisanın gelişmemiş tarımsal bi ilçesindeyiz dediğiniz gibi krediyle vs sıfır araba alanlar arttı ama eski araba kullananlar çoğunlukta o kredi işine bulaşanları görüyoruz etrafta varı toğu satıyorlar genelde ama satmadan üzerine bi şeyler koyuyim yatırım yapıyim mantığında olanlar araç değiştirmeye fırsat bulamıyor o tüketim pompası da patlar yakında..

Bağ yolllarına her arabanın haşatı çıkar. Bağ yollarında kullanılabilen bir araç şehirde çok rahat binilir yani.. a noktasında b noktasına götürüyor hocam siz boşverin 100 binlik arabaya binenleri çoğu kolay para kazanıyor zaten. Ha değindiğiniz konulara da hak veriyorum

• Araçlarımıza 4 litresi 30 TL ye Lubco ve Licoil marka yağları almanız yeterli fazla para vermeye gerek yok.. Ben kullandım ve sıkıntı yaşamadım

Adresi:http://www.licoil.com/

Türk malı ve Arpet Madeni Yağları olarak geçiyor şirket ismi. Iso ve TSE belgeleri mevcut

Ayrıca kabında Produced by Petro Canada yazıyor ve TÜV- CERT amblemi var arkadaşlar
    http://www.petro-canada.ca/default.aspx

http://lubricants.petro....com/en-tr/default.aspx

• Ben çok dahafazla kkişi bekliyordum aslında bakalımzamanla nolacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

92 taunus gts

Hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Birde parça durumu nasıl, bulmada zorluk çektiğiniz parçaları oluyor mu?
  • Merhaba arkadaşlar 1974 W115 Mercedes ile aranıza katılıyorum.340.000 km deki aracı ilk sahibinden aldım.Sorusu olan arkadaşların sorularını memnuniyetle cevaplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELDORADO34

Merhaba arkadaşlar 1974 W115 Mercedes ile aranıza katılıyorum.340.000 km deki aracı ilk sahibinden aldım.Sorusu olan arkadaşların sorularını memnuniyetle cevaplarım.

Yas bazında rekor sizde üstat. Parçası fln kolay bulabiliyor musunuz? Birde günlükolarak kkullanıyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

quote:

Orijinalden alıntı: ELDORADO34

Merhaba arkadaşlar 1974 W115 Mercedes ile aranıza katılıyorum.340.000 km deki aracı ilk sahibinden aldım.Sorusu olan arkadaşların sorularını memnuniyetle cevaplarım.

Yas bazında rekor sizde üstat. Parçası fln kolay bulabiliyor musunuz? Birde günlükolarak kkullanıyor musunuz?

Eminim daha eskileri çıkıcaktır.Parça olarak kuş serisi kadar olmasada bol ve uygun fiyatlı.Geçen ay bir kapısını 100 tl ye aldım camı krikosu üstündeydi.Ama iç trim parçalarından pahalı olanları var ona keza farları pahalı.Aracı her gün kullanma fırsatım olmasada haftalık ortalama 100 km kullanıyorum.

• Önemli bir tüyo:

Kışın LPGli araçlarımız 4-5 defa marştan sonra ancak çalışabiliyor bazen. Aslında bunu aşmanın en önemli yolu kontağı sadece on off yapmak. Yani su sadece elektriği çan ilk kademeye geitirip geri kapatmak. Arabayı çalıştırmadan önce bunu 5-6 kere yaparsanz. Sonra marşa bastığınızda araba direkt çalışıyor. Burdaki tüyo şu on off yapınca lpg kapağı tık tık diye açılıp kapanma sesi çıkartıyor. İşte o açılıp kapanma olayını birkaç kez yapınca hep kapak hızlanıyor hemde gaz girişi hazır hale geliyor ve bu sayede marş çevirdiğimizde araç rahatça çalışıyor. Yazında 2-3 kez on off yapıp marş basılırsa yine sağlıklı olacaktır. Arabayı yıpratmamak adına bu tekniği sürekli uygulayın. Gazı tam gaz verip araba çalışınca devri yukseltmeyecek şekilde 1-1500 aralığında tutun hafif ısınıncada 2-3 bin devirlere şöyle bir in çık yaparsanız aracınızın motorunu da rahatça yürümeye hazırlamış olursunuz.

• Arkadaşlar ustalarimiz çok önemli. Devamlı gittiğiniz sorun yasamadigini z ustalar varsa burada il ve adres veya telefon no olarak ta paylasirsak çok iyi olur.

Ornegin Ankarada BMS garage Kazim Usta var. Forumda aratirsaniz adreside mevcut. Kendisi çokiyi biridir ama rrica ediyorum ppazarlık ypamayiniz çünkü parasıyla bulunabilecek bir usta değil adamın hasidir yani 3 kuruş fazla verin guvenilecek bi usta paradan daha değerlidir cunku

• Otomatik şanzıman için motorsilkin bir ürünü var fakat bu ürün direk ATF görevi mi görüyor yoksa normal ATF ye katkı olarak mı ilave ediliyor?

http://motorsilkturkey.com/motorsilk-otomatik-sanziman.html

ATF: Automatic Transmission Fluid yani Otomatik Şanzıman Sıvısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

Otomatik şanzıman için motorsilkin bir ürünü var fakat bu ürün direk ATF görevi mi görüyor yoksa normal ATF ye katkı olarak mı ilave ediliyor?

http://motorsilkturkey.com/motorsilk-otomatik-sanziman.html

ATF: Automatic Transmission Fluid yani Otomatik Şanzıman Sıvısı

Hepsi burada .com da detaylı bilgi var oradan baksana birde

• benide ekleyin listeye ayrıca konuyu açan arkadaş ilk mesajı güncellese isim ve kullanılan araçlarla daha iyi olur. 1980 model W126 kasa kodlu bilinen adıyla balina kasa mercedes 280 SE sahibiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_2120

benide ekleyin listeye ayrıca konuyu açan arkadaş ilk mesajı güncellese isim ve kullanılan araçlarla daha iyi olur. 1980 model W126 kasa kodlu bilinen adıyla balina kasa mercedes 280 SE sahibiyim

Evet ya onuda yapmaya çalışırım
  • yazdım eksik gedik olursa haber verin
  • Evt kendimi unutmusum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

quote:

Orijinalden alıntı: serkan_2120

benide ekleyin listeye ayrıca konuyu açan arkadaş ilk mesajı güncellese isim ve kullanılan araçlarla daha iyi olur. 1980 model W126 kasa kodlu bilinen adıyla balina kasa mercedes 280 SE sahibiyim

Evet ya onuda yapmaya çalışırım

93 model Renault Toros :) yoldaşım herşeyim :)
     25 Yas Ustu Oto Kulubu

• Ekledim

• 92 tempra ile aranıza katılmak isterim.

• 74 model w115 ile bende burdayım
     25 Yas Ustu Oto Kulubu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.