Şimdi Ara

25 yaş veya üzerinde olup hiç sevgilisi olmayanlar var mı forumda? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
5
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rebellion87

Bu mesaj silindi.
    Yaş kaç?
  • yaş 25 hiç sevgilim olmadı.Benim sevdiğim kız beni istemedi bana teklif eden kızları ise ben beğenmediğim için reddettim.Bir kaç kızla telefonda uzun süreli görüşmelerim oldu sevgili gibiydik ama hiçbiri sonuca bağlanamadan bitti gitti.Son üç beş senedirde zaten ümidi kestim aramıyorum kız felan.Annem hep dua ediyor Allah hayırlı bir eş nasip etsin diye ama boş.Bu saatten sonra kimse dönüp bakmaz bana bende de kimsenin peşinde koşacak derman yok.Sanırım yalnız ölüp gidicem.Zaten karşıma sevebileceğim bir kız çıksa bile onunda benim gibi hiç kimseyle birliktelik yaşamamış olmasını isterim doğal olarak, buda bu yaşlarda mümkün değil.Bu devirde bu yaşa kadar birşey yaşamayan kız yoktur diye düşünüyorum.O yüzden imkansız bu iş yalnız ölüp gidicem yalnız ona yanıyorum.
  • Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    Reis sen geçen boşandım diye konu açmamışmıydın?Nasıl bakir olabiliyorsun
  • keşke hiç sevgilim olmasaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seddul

Reis Evlilik üzerine sohbetler konusunda artık daha çarpıcı yorumlar gelecek o halde :)) İlk okuyunca yaşanan etki gerçekten çok farklı oluyor.

Alıntıları Göster
    teşekkürler hocam, o konuda yazmış olduğum mesajlardan dolayı birilerinin aklında yer tutmuş olduğumu bilmiyordum açıkçası.

bundan çok kısa bir süre önce (sadece 2 ay önce sanırım) redpill olayını ilk defa bu "Evlilik Üzerine Sohbetler" konusunda öğrenmiştim ve yine açıp okumuştum baya.
    2-3 hafta önce yine "Evlilik Üzerine Sohbetler" konusunda "incel" kavramını ilk defa duydum ve bu nedir diye arattığımda çıkan yazıları gene uzun uzun okumuştum.

bu kavramları ve üzerine yazılmış yazıları okuyunca baya şaşırmıştım. millet nelere kafa yormuş. insanlığın kafa yormamış olduğu bir şey yok sanırım.

dün de sizin hipergami sözcüğünü ilk defa duydum ve yine baya bi yazı okudum. akşama kadar okudum kısmı abartı tabi, işin aslı, gün boyu ev temizliği ve kendime yemek yapma işleri ile uğraştım.

ben aslında bu konulara çok kafa yoran biri değilim. yukarıdaki kavramlar ile ilk defa karşılaşmış olmam da bundan dolayıdır. ben sadece nafakanın günümüzde zararlı etki yapar duruma gelmiş olması, günümüz düğünlerinin saçmalığı, ülkemizdeki erkeklerin aşağılanmasının normal oluşu (erkeğe haksızlık) kavramlarını kendisi görüp eleştirmiş biriyim. ve bunlara kafa yorarken internetten bir yazı açıp okumamıştım.

son 2 ayda bu kavramları ilk defa duyup, üzerine yazılmış yazıları okumuş olmam çarpıcı etki yarattı mı? hayır, ama, bu sitelerde yazılmış yazıların %60-70 kadarını kendim akıl etmiştim ancak benim fark etmediğim daha vahim kısımlar da varmış.

insanlık geçmişte de vahşi ortamlarda yaşadı. uygarlıklar kurulmadan önce doğanın vahşiliği vardı. uygarlıklar kurulduktan sonra binyıllarca savaşlar bitmemiş ve erkek isen seni zorla savaşlara götürmüşler, seçme şansın yok. günümüzde ise bir erkeğin mağruz kaldığı ancak bir kızın mağruz kalmadığı vahşilik var mıdır? evet, erkeğe karşı saygısızlık ve aşağılayıcı konuşma geleneği var. kız forumlarında: "bu ne bee!! siz çirkin, özgüvensiz, işe yaramaz, konuşmayı bilmeyen, narsist kızlar toplanmışsınız burda zırvalıyonuz bee!!!!" diye bir mesaj hiçbir zaman göremesiniz ancak erkek forumlarında bunu hep görürsünüz. aslında erkeğe yönelik bu saygısızlık toplumun içinde normal hayatta da vardır, sadece uygulanma şekilleri farklıdır. ancak bu noktada: "haksızlık yapıyosunuz, tanımadığınız insanlar hakkında işsiz, otuzbirci, işe yaramaz ergen diyor olmanız çok yanlış ve mantıksız" deyip durmanın hiçbir faydası olmayacak. insanlar düzelmeyecekler. bunu doğanın bir vahşiliği olarak algılayıp savaş durumuna geçmekten başka çaremiz yok. bu noktada savaşmaktan kastım da, bize saygı duymayan kesime karşı aynı sertlikte cevaplar vermek değildir. bu hiçbir işe yaramaz. bir erkeğin savaşı, sosyal statü, para, kültür, fizik gibi şeyleri kazanarak olur. benim gibi ezik yetiştirilen erkeklerin en büyük şanssızlıkları motivasyonlarının kırılması idi. bir erkeğin yapması gereken şey motivasyonunu toplayıp, vaktini çöpe atmayıp, hem fiziki olarak, hem de diğer konularda, kendini geliştirmek. günümüzün vahşi doğa savaşı bu: motivasyon kazanabilmek. geçmişte ormanda yaşıyor olsaydık, o günün savaşı avlanabilmek besin bulabilmek idi, kurak yaz gününde 10 km uzaktaki tatlı su kaynağını bulabilmek idi, saldırgan hayvanlara karşı koyabilip hayatta kalabilmek idi, saldırgan erkeklere karşı koyup kadınsız ve alansız kalmamak idi. günümüzün erkeğinin savaşı ise sadece kendisine saygısızlık yapan diğer erkere karşı cevap vermek değildir. günümüzde erkek olabilmenin ölçüsü, dört duvar arasında tek başına geçirdiğin zaman diliminde ne yaptığında ölçülü olacak. dört duvar arasında kaldığında motivasyonsuz şekilde vaktini çöpe atıyorsan savaşı kaybediyorsun demektir. dört duvar arası yalnız kaldığın vakti ne kadar kendi avantajına çevirebiliyorsan, sana saygısızlık yapanlara karşı savaşı o kadar kazanabiliyorsun demektir. yoksa donanım haber forumda erkeklere karşı: "işsizler! otuzbirci ergenler siz hayatınızda ne yaptınız!?" mesajları hep var olacak ve kız forumlarında bu mesajlar neredeyse hiç var olmayacak. bu bir doğa gerçeği. ve doğa adil değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelise

Bu nasıl zihniyet ya. Cinsellik olmadan sevgili olmazmış . Sen yakın arkadaşlarınla el ele tutuşup ön sevişme yapıyorsun sanırım? Yakın arkadaşını diğer erkeklerden falan kıskanıyorsun da anladığım kadarıyla. Kafan güzelmiş güle güle kullan

Alıntıları Göster
    Sevgiliyi arkadaşla kıyaslamak nasıl bir gaflettir allah akıl fikir versin kendinizi avutacak başka mantıklı yollar bulun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

26
    Bu konuda hiç hareket etmedim, gelen teklifleri yada yürüme davetiyelerini de birşekilde hep reddettim. Halimden memnunum kafam rahat...
    birebir aynı
  • x-c9 kullanıcısına yanıt
    Ne diyon ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 bitti, hiç sevgilim olmadı. Bir defa olacak gibi oldu flört aşamasında ben soğuk yaptım, istesem olacaktı. Öylesine sevgili yapmak istemedim, çok fazla ortak noktamız yoktu bir şey hissetmediğimi düşündüm ondan dolayı. Benim yürüdüğüm bir kaç kişi oldu onlardan da karşılık alamadım.

Açıkçası özgüven eksikliği sevgilimin olmamasındaki büyük etkendir. O bana mı bakacak ne yapsın beni diye düşünüyorum, birde bana mı bakacaktan ziyade açıkçası yaşıtlarımın ortalamasına göre daha rutin sakin ve eğlencesiz bir hayatım var. Haliyle yine yaşıtlarımın ortalama kız profili benim gibi bir bireyle oldukça sıkılacaktır. Kendim gibi biri karşıma çıkmadı.

Eksikliğini bazen hissediyorum keşke olsaydı diyorum bu duyguları da yaşasaydık bazen de salla gitsin başka derdim mi yok diyorum. Hayırlısı.

Sevgilim olacaksa onunda hiç sevgilisi olmamış diye bir şart aramam öyle dünya yok

• Teklif size gelirken ne denildi mesela?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.