selam dostlar kendime saat almayı düşünüyorum. aradığım özellikler şöyle sıralıyayım kauçuk ya da kumaş kordon olmalı sportif ya da yarı sportif görünümü olmalı camı çizilmeye karşı dayanklı olmalı ( gerçi bu fiyat aralığında böyle saat bulabilir miyim emin değilim ) saatte başka ne özellik aranır pek bilgim yok.ekstra olarak su geçirmezlik ve gece kullanımı için fosforlu olursa iyi olur.
saatleri incelerken snzg11 modelini gördüm beğendim tam bana göre birkaç resim ekliyorum sizce nasıl ?
saati önümüzdeki haftalarda alacağım için bunun gibi tavsiyelerde bulunabilirseniz sevinirim.
Seiko 5 güzeldir bunun yanında dalgıç tipi saatlere merak duyarsan Orient Mako'da bulunabilir o fiyat aralığında Ebay üzerinden getirtir isen daha uygun fiyata edinebilirsin tabi
peki bu ebay işi nasıl oluyor daha önce yurtdışından alışveriş yapmadım ödeme paypal dan mı yapılmalı ? online alışveriş için kredi kartı gerekli mi? bunlar hakkında bilgi verebilir misin ? kargo gümrükte sorun çıkarır mı vs hiç bilgim yokta
peki bu ebay işi nasıl oluyor daha önce yurtdışından alışveriş yapmadım ödeme paypal dan mı yapılmalı ? online alışveriş için kredi kartı gerekli mi? bunlar hakkında bilgi verebilir misin ? kargo gümrükte sorun çıkarır mı vs hiç bilgim yokta
ebay üzerinden alışveriş için paypal gerek paypal için kredi kartı gerek
kargo 100 dolar - 75 euro sınırı geçmedikçe sorun çıkmaz satıcı ile görüşüp anlaşırsan bir ihtimal faturayı düşük fiyattan kestirme ihtimalin var garanti olsun istiyorsan
seiko 5 ler artık eskisi gibi seiko seğil , seiko 5 olarak marka ismi başka bir firma tarafından satın alınmıştır ve seiko saatleri kalitesinde değillerdir artık . Bilginize . bu fiyat skalasında bunu önerebilirim .
seiko 5 ler artık eskisi gibi seiko seğil , seiko 5 olarak marka ismi başka bir firma tarafından satın alınmıştır ve seiko saatleri kalitesinde değillerdir artık . Bilginize . bu fiyat skalasında bunu önerebilirim .
seiko-sndc47p1 bu saat benim ( Seiko - 6T63-00B0 ) saatime çok benziyor. kordonu birebir aynı. kırmızı saniyesi dönmüyor ya , uyuz oluyorum. saate baktığımda sanki saat durmuş gibi bir intiba oluyor bende. indirimde iken 230 tl ye almıştım. .......... 190 tl ye CITIZEN BK0634-55A nasıldır.
Hiç duymamıştım böyle birşey.Hangi firma satın almış?