merhaba arkadaşlar, sırf internete falan girmek için bir sistem toplamak istiyorum, monitör- ekran kartı bende mevcut ve hoparlör klavye vs yede gerek yok . vatanda creanın 270ytl ye kasasını gördüm intel atom lu ama emin olamadım. 300ytl ye nasıl bir komibnasyon önerirsiniz? teşekkürler..
ekran kartın nedir
nvidia geforce fx 5200
işlemci olarak E2180 1.8 ANAKART giga 945 veya 965 ram 1 gb ddr2 667 hdd 160 gb 280 lerde değişir fiyatı hocam bi de 20 ytl ye bir kasa eklersin ideal bir sistem sana
dvdwriter bulcan birde. İşlemcisi sağlam oldu bu sistemin.
arkadaşlar tavsiyeler için teşekkürler. xenomun önerdiği kombinasyon daha hızlı gibi geldi. fiyatlara baktım ve almışken amd 64 x2 4600+ yerine 5200+ almak daha mantıklı geldi pek fiyat farkı yok çünkü. uygunmudur? birde en ucuz nerde satılıyor bu parçalar? örneğin 61.5 usd+kdv dediğin işlemci vatanda 70usd+kdv.
quote:
Orjinalden alıntı: Scorp3867
arkadaşlar tavsiyeler için teşekkürler. xenomun önerdiği kombinasyon daha hızlı gibi geldi. fiyatlara baktım ve almışken amd 64 x2 4600+ yerine 5200+ almak daha mantıklı geldi pek fiyat farkı yok çünkü. uygunmudur? birde en ucuz nerde satılıyor bu parçalar? örneğin 61.5 usd+kdv dediğin işlemci vatanda 70usd+kdv.