Şimdi Ara

250-400 TL ARASI TABLET ÖNERİSİ(inca enjoybt)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardım edin ben tablet alcam ama karar veremiyorum.bir tane buldum aslında hepsiburada.comda inca enjoybt diye bi tablet var yorumlarda çok iyi demişler buradada reeder iyi diyorlar ne önerirsiniz? inca enjoy bt iyimidir ona göre almayı düşünüyorumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfonsob13 -- 31 Ocak 2014; 1:50:56 >

• bende araştırıyorum 9.7 inç almıştım taşımak zor oluyor diye 7.9-8 inç bakıyorum. İstek-beklentilerini yazarsan daha iyi olur ona göre cevap alabilirsin forum halkından
  • valla ben büyük olsun istiyorum o yüzden 10 inc ya da 9 olsun diyorum ama taşıması zor olmaz heralde çokta büyük olmuyor sonuçta,özellik olarak pek bişe istemiyorum donmasın hızlı olsun sosyal medyayı rahat kullanıyım yeter benim için ben bu tableti telefonum kötü olduğu için alıyorum önceden iphone 5 vardı bende satıp araba aldım şimdi dandik bi telefon var uygun fiyata güzel bir tablet alıyım istedim.çift çekirdek hızlı donmayan dokunmatiği iyi olan birşey önerirseniz sevinirim arkadaşlar fiyatı da belirttiğim gibi 250-400 arası. 3g yazmayı unuttum sim kart takılıp internete girilebilse süper olurdu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfonsob13 -- 31 Ocak 2014; 15:27:15 >
  • Artes Q812

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• asus nexus 7 de var ya 399 tl bimeksde kafa iyice karıştı hangisini alcam bilmiom yardımmmm
  • Asus Memo Pad Hd7 gittigidiyor,n11 gibi sitelerde 300 lira. Nexus 7'den bi tık daha iyi.
  • hocam benim ilk baktığım tablet asus memo idi ama asus memoya da tek çekirdek kötü dediler o yüzden vazgeçmiştim
  • asus memo pad almaya karar verdim ama hocam bi ton modeli var bu memo padin hangisi iyi? vatanda var 16 gb olanı 408 lira ,asus memo pad yazıyor modelde bakıyorum birisinde 2 mp kamera diğerinde 5 mp kamera felan var vatanda buldugumu alıyımmı sizce buraya yazıyorum adresi

http://www.vatanbilgisayar.com/Tabletler/asus-me173x-1a036a-me173x-mt8125-12ghz-1gb-ram-16gbdisk-7--memopad-android-42/productdetails.aspx?I_ID=68440
  • tab 3 ?
  • yok hocam büyük konuşmuyum ama ölsem de kullanmam samsung , benim için 1. marka apple dır ama o da pahalı ve tablette android daha iyi paylaşım açısından androidde de samsunga karşıyım :D asus nexus htc felan severim ama zaten almaya karar verdim asus memo pad alcam 16 gb . tek sorun hiçbir yerde asus memo pad hd 7 16 gb diye yazmıyor ya hd 7 olmayan var 16gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfonsob13

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Tablet-PC/ASUS/MEMO-PAD-HD-ME173X-1A036A-p-103141-c-24.htm

acaba bu hd 7 nin 16 gb olanı mı?

Evet Memo pad hd7'nin ürün kodu me173x. 2 haftadır kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim gayet iyi. Yalnız numarasının sonu 36a ile bitenlerde güncelleme sorunu var diyolardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vashta Nerada -- 1 Şubat 2014; 15:20:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eminsiniz değilmi hocam ? hd 7 yazmasına gerek yok yani? çünkü 8 gb olanlarda hd 7 yazıyor 16 gb olanlarda hd 7 yazmıyor bende bir türlü karar veremedim:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfonsob13

eminsiniz değilmi hocam ? hd 7 yazmasına gerek yok yani? çünkü 8 gb olanlarda hd 7 yazıyor 16 gb olanlarda hd 7 yazmıyor bende bir türlü karar veremedim:(

HD7 yazmasına gerek yok çünkü ME173 aynı model HD7yle. ASUS MeMO Pad HD 7" ME173X Tam adı bu bazı yerler HD7 bazıları ME173 yazıyor.

16 gb (5 mp) modelin kamerası 8 gb (2 mp) olana kıyasla daha iyi.Ancak aralarında 100 lira fark var.

16 gb olan en uygun vatanda var sanırım 410 liraya. 8 gb n11,gittigidiyor (beyaz renkler) da 300 lira istanbulbilişimde (bütün renkler var sanırım.) kargo ücretsiz 310 lira.
  • hocam ben 16 gb alacağım kesin kararım asus memo pad 16 gb oldu ama en ucuz nerede bulabılırım bılmıyorum en ucuz 400liraya bulabildim şuana kadar ve 36A serisinden çekiniyorum güncelleeme sorunu varmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.