Şimdi Ara

250 BİN DUSUK YER GELMEDİ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet dikkat ettim herşeye. yığılmadan dolayı gelmedi özel şartlardan dolayı değil, bu seneninin açıklanan puanları da onaylıyo bunu. Nasil bi şansım var bilmiyorum 170 bin kişi 250 bin kişi nasıl yığılır aklım almıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up lütfen yardım edin kardesinize

• Bu sene enteresan işler olmuş.Henüz puanı düşen bir yer görmedim.Tıp fak. kontenjan azaltıldığı için her yer yükselmiş zaten.Bİlgisyar,Makine,İnşaat herhangi birinde daha
    sıralaması düşen bir yere denk gelmedim.
  • Kac bin ile kapatti acaba . bu konuya girince bayağı sasirdim durumunuza . sanssizliktan midir yoksa ulkede unilere yigilma midir bilmem ama cok garip geldi gercekten .

• airnavy kullanıcısına yanıt
    Yığılma olmuş yazdığım yerlere. Geçen sene 208 puan 475k ile kapanan Lefke Pdr ücretli bu sene 302 puanla kapatmış. Tam 106 puan yükseltmiş çıtayı.
    İkinci tercihim Fsmvü psikoloji %25 de geçen sene 235 puan 401k sıralama ile kapatmış. Bu sene 319 puanla kapatti. 84 puan artirtti yanı.

İmkansiz olacak şey benim başıma geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: BaronBaghdassariann

Yığılma olmuş yazdığım yerlere. Geçen sene 208 puan 475k ile kapanan Lefke Pdr ücretli bu sene 302 puanla kapatmış. Tam 106 puan yükseltmiş çıtayı.
    İkinci tercihim Fsmvü psikoloji %25 de geçen sene 235 puan 401k sıralama ile kapatmış. Bu sene 319 puanla kapatti. 84 puan artirtti yanı.

İmkansiz olacak şey benim başıma geldi

Katiliyorum baya yigilma var . bir puan dahi siralamayi binlerce kisi oynatmis .seneye ne olur bilinmez . allah yardimcimiz olsun . gelecegimiz şansa kalmis artik , bizi bu raddeye getirenlere yaziklar olsun ...

• Kardeşim hiç canını sıkma geçen sene 190k idim 150-200k gerimdeki sınıf öğretmenlikleri gelmedi Kırşehir Kastamonu düşün artık psikolojik tedavi gördüm ve derslere asılsım şu an Çukurova psikoloji kazandım

• pavyonlambasi P kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim tebrik ederim darısı başımıza insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Bu sene enteresan işler olmuş.Henüz puanı düşen bir yer görmedim.Tıp fak. kontenjan azaltıldığı için her yer yükselmiş zaten.Bİlgisyar,Makine,İnşaat herhangi birinde daha
    sıralaması düşen bir yere denk gelmedim.

2yıllıkların puanların da acayip düşüş var hocam 364 lekapatan yer bu sene 230 küsürle kapatmıs ygs nin zorluğu 2 yıllıkları vurdu.nerdeyse tüm iller böyle özellikle kocaeli
  • mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Ornegi sıralama bazında mi verdin yoksa puan bazında mi kardesim

• Seneye daha iyisine gidersin hocam,ne intiharı ayol
  • BaronBaghdassariann B kullanıcısına yanıt
    puan hocam

http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2015/OSYS/OSYS2015YerlestirmeMinMaxTablo-323072015.pdf

http://www.butunsinavlar.com/o-kocaeli-universitesi-taban-puanlari.asp

üstteki linkin 157.sayasını açın alttaki linkte geçen senenin farka bakar mısınız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.