Şimdi Ara

250 BİN DUSUK YER GELMEDİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 225bin sıralama ile 475binle kapatan yere giremedim. Gerçek anlamda dalga geçmeden sakasiz mizahsiz tüm samimiyetimle intihar etmeyi düşünüyorum.gece boyu ne yapayım diye düşündüm.

Edit: ikinci tercihimde de 401k ile kapanan yeri yazdım. Yanı ikinci tercihde de 175k kişinin önündeyim. O da gelmedi. Açıkta kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaronBaghdassariann -- 24 Temmuz 2015; 8:07:49 >

• Hocam hangi bölüm bu
  • O sıralamalarda oynama çok olur :/
    açıkta mı kaldın?
  • benzer bir durum yaşıyorum sıralaması her sene 30-40 k artan bir yer 180 binle kapatmış 150 binle tercih yaptım giremedim şuan bende intihsr etme eşiğindetyim
  • TAGRNT kullanıcısına yanıt
    Pdr Lefke avrupa üniversitesi kardeşim.
  • Evet açıkta kaldım.
    225k sıralama ile 475klik yerlik Laü pdr yazdım. İkinci tercihim de Fsmvü Psikoloji %25 idi. Onunda sıralaması 401k..
    Ne biçim bir gunahim var bilmiyorum.
  • böyle bir durumu yaşayan çok kişi var sonuçlara ifiraz etme gibi bir hakkımız var mı?birşey kaybeder miyiz?
  • qeweRLee kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sende çok kotu durumdasin ama ben kendiminkine inanmıyorum.
    İlk tercihde 250k kişinin önündeyim, ikincide 175k. Yine de acikta kaliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaronBaghdassariann

Evet açıkta kaldım.
    225k sıralama ile 475klik yerlik Laü pdr yazdım. İkinci tercihim de Fsmvü Psikoloji %25 idi. Onunda sıralaması 401k..
    Ne biçim bir gunahim var bilmiyorum.

Üzülmene hiç gerek yok,psikoloji TPD nin akredite ettiği üniversiteler dışında okunmamalı zaten hadi bi bilkent,sabancı,yeditepe,bahçeşehir,bilgi,istanbul kültür yazsaydın psikoloji bölümünü ve gelmeseydi üzül derdim de FSMVÜ nedir ya %25 burslusu 400k ise zaten talebin azlığını sen düşün
    Kıbrıs ta iyiki olmamış,inan bana seneye tekrar sınava girmen senin için en hayırlısı olacak
    Maalesef yok. Yığılma olmuş. Yapabileceğimiz bisey yok
  • Kardeşim öyle ama ben çok umut etmiştim. Erkek halimle oturup sanssizligima agladim. Böyle bi şey insanlara söylesem inanmazlar. Gelip gelmemesine falan değil de böyle bi olay yaşanmasına yaniyorum./250k kişinin önündeyim ilk tercihte, ikincide 175k kişinin önündeyim. Gelmiyor. Bu kadar mi bahtsizim Allah bu kadar mi istemiyo be. Benim uzuntum gelmemesine değil, bu şekilde imkânsız biseyin gerceklesmesine.
  • quote:

Kardeşim öyle ama ben çok umut etmiştim. Erkek halimle oturup sanssizligima agladim. Böyle bi şey insanlara söylesem inanmazlar. Gelip gelmemesine falan değil de böyle bi olay yaşanmasına yaniyorum./250k kişinin önündeyim ilk tercihte, ikincide 175k kişinin önündeyim. Gelmiyor. Bu kadar mi bahtsizim Allah bu kadar mi istemiyo be. Benim uzuntum gelmemesine değil, bu şekilde imkânsız biseyin gerceklesmesine.

her şerde bir hayır vardır
    belki de Allah seneye sınava girmeni ve başarılı olmanı istiyordur?bilemeyiz ki
    Allah kulunun kötülüğünü istemez öyle düşünme,isyan etme,dua et ve sınava çalışmaya başla
  • Sağol kardeşim çok teşekkür ederim.
  • kardeşim şimdi yeni birşey öğrendim ama ne kadar doğru bilmiyorum, tercih ettiğin istediğin bölümün ek kontenjanına bak, çünkü sonuç olarak geçen sene 450 binle almış ise, bunu ek kontenjandan aldığı birinin sıralaması da olabilir ondan ek kontenjandna tercih yapıp yine aynı yere girebiliyorsun galiba
    Ek kontenjandan ilk yerleştirmede taban puanın altındaysan gelmiyormus kardeşim kusurat olarak bile tercih edecegin bölümün 0,001 puan üstünde olman gerekiyor. Tabi ben de yerleşemediğim için demek ki taban puanın altındayım yani ek yerleştirmede istediğim yerleri yazsam da gelme olasılıgı sıfır
  • Ben 4. senemde girdim. Senin gibiydim edebiyet bölümünde tarih bölümünde formasyon yoktu çok emindim tutacağından. Sıralamada da çok iyiydim okullara göre hiçbiri tutmadı çok ağladım bende düşündüm ama şuan Radyoloji okuyorum ve diğer bölümlerin boş olduğunu anladım.

her şeyde bi hayır var. Üzülme tekrar denersin.
  • BaronBaghdassariann B kullanıcısına yanıt
    emin misin kardeşim? çünkü benim giremediğim yer geçen sene 5 kişilik yer açmış, şimdi 70 kişilik kontenjanı var 65 kişiyi almış ve ben bir ihtimal 66. kişiysem bile ek tercihlerde orayı yazıp giremezmiyim?
    Mantık olarak düşündüğümüzde kontenjanı 70 ise 65 kişide kalıp da seni alamamazlik yapamaz kardeşim. 10 kişilik bi yere 9 kişi basvurursa o 9 kisi de ne kadar kotu puana sahip olsa da da alir 1 kişilik de boş kontenjan olur değil mi? Yanı sen eğer tercih verdiğin bölüme yerlesememissen zaten su anda boş kontenjanı yoktur. Çünkü olsaydı sen her ne kadar kötü puan da yapmış olsan seni almak zorunda kalacaktı. O yüzden istediğimiz bölüme yerlesemediysek o bolumun ek tercihlerde ortaya çıkacak boş kontenjanı tercih edilmemesinden dolayı değil kayida gelinmemesinden dolayı olacak. Ve biz puanimiz oraya ilk yerleştirmede yetmediği için orayı ek yerleştirmede de tercih edemiyor olacağız diye biliyorum ben.
    Anlatamıyorum ama umarım anlayabilmişsindir
  • Up bi fikir verin
  • quote:

Up bi fikir verin
    Bazı bölümlerin özel şartları var. siz bu şartlara uydunuz mu acaba? belki gözünüzden kaçmıştır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.