Şimdi Ara

250 CC SÜpersport alacam Yardım Lütfen !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlısı olsun. Yazıyı komple okudum. Yeni bir sürücüsünüz. 250 cc seçim yaptığınız için tebrik ederim. Fakat yeni bir sürücü olarak Honda CBR tabii ki size daha çok artılar verecekti. Yazılarda hep keyiften bahsedilmiş.

Bileklerinizin ağrıması çok normal. Daha önce böyle bir kullanım yaşamadığınız, kendinizi serbeswt bırakmadan kasarak kullanmanız, motorun agresif tafırları sebebiyle sizin kasılmanıza, gidonu sıkı tutmanıza sebebiyet veriyor.

Eğer mümkünse motor kullanmayı gerçekten bilen, kaskı bileğine takmayan, motoru çalıştırmadan önce kaskını takan, sizi artistik değil, gerçekten motor kullanmayı öğretebilecek birileri ile takılın.

Eğer çevrenizde böyle biri yoksa olabildiğinde döküman ve video izleyin.

Kaliforniya Superbike okulu'nun hazırlamış olduğu viraj dönme ve motosiklete hakim olma ile ilgili alt yazılı bu videoyu da izlemeyi lütfen ihmal etmeyin.

California Süperbike School Honda CBR ile alt yazılı eğitim videosu

Bunları deneyim yaşadığım için yazıyorum. Honda öğrenmesi daha kolay bir motordur. Hyo ise daha agrasifdir. İlk kullanan biri olsam Honda'yı seçerdim.

Bir akademide sürüş eğitmenliği yapıyorum. Güvenli sürüş, performans sürüş ve offroad eğitimi veriyoruz. Her motorun kendine göre mutlaka artı ve eksileri vardır.

Hayırlısı olsun ve lütfen motordan soğumamanız için defansif olun...

• quote:

Orijinalden alıntı: leventatik

Uzun süren araştırmalarım sonunda Hyosung gt 250 r aldım dün :) 2013 model 3600 kmde. Motordan ilk izlenimlerimi aslında bi arkadaşın sorusuna cevaben yazdım. ama genel anlamda memnunum onu belirteyim. Biraz ağır virajlarda dönmesi zor (onuda acemiliğime veriyorum.) Ama ellerim gidonu tutmaktan acıdı bu neden acaba ? Çokmu bastırıyorum motoru devirmeyim diye. Yani kesintisiz 100 km sürsem kolum kopar gibi geliyor :)

Depoyu fulledim hemen. Bakalım 100 km de ne yakacak. Tabi acemilikten dolayı devirsiz kullanım ve fazla yakma olur eminim :) Cbr hiç kullanamadım karşılaştırma yapamıyorum kötü iyi diyemem. Ama bundanda henüz 50 km sürdüm iyi ve kötü yanları var. Ya boş vitese alışamadım 1 den boşa alacam 2 ye geçiyo 2 den boşa alacam 1 e düşüyo bi tutturamadım boşu :D Frenlerde sıkıntı yok videolarda kötü yorumları varda gayet başarılı. Gidiş 10 numara gazı sıktığın anda altından kaçıyo motor.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/479237/420e378a-c92b-4993-9a8b-90163d9a1718.jpg
    Dediğim gibi daha dün aldım 50 km sürdüm 1 ay kullanıp ayrıntılı izlenimlerimide paylaşırım. :)
     250 CC SÜpersport alacam Yardım Lütfen !!

Eller ve kollar yoruluyorsa doğru bir şekilde oturmuyorsunuz demektir.
    Lütfen linkteki videoyu izleyin ve uygulayın.

http://m.youtube.com/watch?v=KQKCYYeyWUg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayirli ugurlu olsun tekeriniz duz bassin. gayet dogru bir karar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiside güzel motorlar gönlinde ne varsa onu al . almadan önce üstüne bin . mümkünse bi sür . anlarsın zaten .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cykilic

Hayırlısı olsun. Yazıyı komple okudum. Yeni bir sürücüsünüz. 250 cc seçim yaptığınız için tebrik ederim. Fakat yeni bir sürücü olarak Honda CBR tabii ki size daha çok artılar verecekti. Yazılarda hep keyiften bahsedilmiş.

Bileklerinizin ağrıması çok normal. Daha önce böyle bir kullanım yaşamadığınız, kendinizi serbeswt bırakmadan kasarak kullanmanız, motorun agresif tafırları sebebiyle sizin kasılmanıza, gidonu sıkı tutmanıza sebebiyet veriyor.

Eğer mümkünse motor kullanmayı gerçekten bilen, kaskı bileğine takmayan, motoru çalıştırmadan önce kaskını takan, sizi artistik değil, gerçekten motor kullanmayı öğretebilecek birileri ile takılın.

Eğer çevrenizde böyle biri yoksa olabildiğinde döküman ve video izleyin.

Kaliforniya Superbike okulu'nun hazırlamış olduğu viraj dönme ve motosiklete hakim olma ile ilgili alt yazılı bu videoyu da izlemeyi lütfen ihmal etmeyin.

California Süperbike School Honda CBR ile alt yazılı eğitim videosu

Bunları deneyim yaşadığım için yazıyorum. Honda öğrenmesi daha kolay bir motordur. Hyo ise daha agrasifdir. İlk kullanan biri olsam Honda'yı seçerdim.

Bir akademide sürüş eğitmenliği yapıyorum. Güvenli sürüş, performans sürüş ve offroad eğitimi veriyoruz. Her motorun kendine göre mutlaka artı ve eksileri vardır.

Hayırlısı olsun ve lütfen motordan soğumamanız için defansif olun...

Çok teşekkür ediyorum önerilerinizi dikkate alıcam. ilk motor kullanmıyorum daha önce commuter tarzı 150cc Mz kullandım 5 vites ama epey bi zaman olmuştu tabi. 10 senedir motor üstüne binmedim. Liseden mezun oluncaki hevesli çağlarımdı. Sonra araba hevesi başlayınca motor bi kenarda durdu ama içimdeymiş gene depreşti aldım.
    Sürme konusunda çok sıkıntı çekmedim ama motorun ağırlığı falan beni korkuyutor. Tabi sizler gibi sürmem imkansız ama zamanla epey bi düzeleceğime eminim. Yani o kapasite bende var diye düşünüyorum :) Kendinize iyi bakın sze sürekli soru sorabilirim :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.