Şimdi Ara

250 CC SÜpersport alacam Yardım Lütfen !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta A2 ehliyet aldım. Daha önceden 5 vites MZ motosiklet kullandım (o zamanlar ehliyetsiz) az çok tecrübem var bu ay içinde bi racing motor mutlaka alacam ve başlangıcı onunla yapacam. . Cbr 250, Hyo 250 ve daelim 250 arasında kaldım. Bu motorlara sahip olanlar veya kullanmış olanlar artılarını ve eksilerini yazabilirlermi.

Aklım Hyoda görüntü olarak ama mesela Cbr ye göre çok yakarmı? motoru yatırmış olsam grenaj veya parça masrafı cbr ye göre nasıldır? Çok araştırdım aslında ama direk bire bir motor sahiplerinin görüşlerini okuyamadım. Lütfen kimse şahsi görüşünü yazmasın sadece bu motor sahipleri veya kullananlar cevaplasın. Yardım bekliyorum.

Motoru aldığım zaman bende (hangisini alırsam artık) kullanıcı görüşlerimi burada belirtirim.

• Honda cbr 250r on numara motor. Hyo kalipli ama şehir içinde kullanmak sıkıntı. Hem ağır hem de manevra kabiliyeti cok düşük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmis bi tane honda manyagi. Bana kalirsa hyosung merak ettigin ne varsa sorabilirsin deyayli aciklama yapamam simdilik mobilim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte hyoda parça hondaya göre nasıl ? bi düşürmede çok masraf açarmı ? bide ortalama 90-100 km hızla ne yakar 100 km de? 4 litreyi buluyormu ?

ikinci eli yani satılması önemli deil herşeyin bir alıcısı vardır en tutulanı olur 1 ay satılmaz en zor satılanı dersin 2 günde satılır. o iş nasip işi. arabadan biliyorum çünkü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventatik

işte hyoda parça hondaya göre nasıl ? bi düşürmede çok masraf açarmı ? bide ortalama 90-100 km hızla ne yakar 100 km de? 4 litreyi buluyormu ?

ikinci eli yani satılması önemli deil herşeyin bir alıcısı vardır en tutulanı olur 1 ay satılmaz en zor satılanı dersin 2 günde satılır. o iş nasip işi. arabadan biliyorum çünkü :)

grenaj fiyatlarını hiç bilmiyorum değiştirmek nasip olmadı daha Sonunu düşünen kahraman olamazmış sen düşürmeyi dert etme
    100km'de 3.5 - 4 litre yakıyorum motoru çok sıkıştırırsam 5'e kadar çıkar.
    Hyosungun alıcısı honda kadar olmasada bulunur orasını dert etme

İnternetteki kötü yorumlar bu şekilde,
    -Krank kırıyor diyorlar.
    Evet krank sorunu vardı ama 2008'den sonraki modellere devir kesici koydular artık böyle bir sorun yok
    -Viraj almıyor o motor
    Yine 2008 öncesi modellerde olan bi sorun bu benim hyosung 2013 model u dönüşünü hiç zorlanmadan yapıyorum
    -Frenleri berbat
    Tamamiyle yalan. Frenleri hondayla eş değer bence.

Hondayla karşılaştırırsak - ve +ları

- Yedek parça
    - Servis ağı (çok kötü değil ama honda kadarda iyi değil)
    + Son hız olarak hondadan daha üstün
    + Şekil olarak hondanın 2 katı
    / Parça kalitesi bana göre hondayla eş değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevilesi adam -- 9 Mart 2014; 16:01:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

quote:

işte hyoda parça hondaya göre nasıl ? bi düşürmede çok masraf açarmı ? bide ortalama 90-100 km hızla ne yakar 100 km de? 4 litreyi buluyormu ?

grenaj fiyatlarını hiç bilmiyorum değiştirmek nasip olmadı daha Sonunu düşünen kahraman olamazmış sen düşürmeyi dert etme

-Krank kırıyor diyorlar.
    Evet krank sorunu vardı ama 2008'den sonraki modellere devir kesici koydular artık böyle bir sorun yok
    -Viraj almıyor o motor
    Yine 2008 öncesi modellerde olan bi sorun bu benim hyosung 2013 model u dönüşünü hiç zorlanmadan yapıyorum
    -Frenleri berbat

- Yedek parça

teşekkür ederim. samsunda oturuyorum.
    şu motor için ne dersiniz?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-tarz-degisikligi-sebebi-ile-daha-7-aylik-3500km-de-0-ayarinda-154649952/detay

diğer alternatifimde şu idi aslında. bide cbr 250 kullanıcısı yorumlarını yakıt durumunu falan yazsa memnun olcam :)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2013-model-honda-cbr-250r-siyah-3250-km-de-155939310/detay

• quote:

quote:

quote:

-Krank kırıyor diyorlar.
    -Viraj almıyor o motor
    -Frenleri berbat

- Yedek parça

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-tarz-degisikligi-sebebi-ile-daha-7-aylik-3500km-de-0-ayarinda-154649952/detay

diğer alternatifimde şu idi aslında. bide cbr 250 kullanıcısı yorumlarını yakıt durumunu falan yazsa memnun olcam :)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2013-model-honda-cbr-250r-siyah-3250-km-de-155939310/detay

Motosiklete iyi bakmış çizik paslanma vs. göremedim.
    Tabi bakımlarını zamanında yaptırmış olmasıda önemli.

Daha önce 2000 km kadar cbr 250 sürdüm. İlanda ki hondada herhangi bir sorun yok gibi.
    Görünüşe aldanmayın bana kalırsa. Bir yerde okumuştum adamalar aprilia rs125'in grenajlarını söküp yarış grenajı takıyor ve piste sokuyorlar. 15.000 km sonra pistten çıkarıp eski grenajları takıyor ve hatasız diye satıyorlar.
    Önemli olan bakımları ve rodaj dönemi bunlar hakkında sorun yoksa gönül rahatlığıyla alın bana kalırsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ninja 250 ya da 300.
  • siz ikisinide kullandınız sanırım cbr ve hyo. sizce hangisi ?

ikisi ilede bizzat görüşüp pazarlık yapcam. İkisinide kullanmış biri olarak hangisi daha zevk verici. motorda en önemlisi heyecan ve zevk vermesi sürerken. ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

-Krank kırıyor diyorlar.
    -Viraj almıyor o motor
    -Frenleri berbat

- Yedek parça

Motosiklete iyi bakmış çizik paslanma vs. göremedim.
    Tabi bakımlarını zamanında yaptırmış olmasıda önemli.

Daha önce 2000 km kadar cbr 250 sürdüm. İlanda ki hondada herhangi bir sorun yok gibi.
    Görünüşe aldanmayın bana kalırsa. Bir yerde okumuştum adamalar aprilia rs125'in grenajlarını söküp yarış grenajı takıyor ve piste sokuyorlar. 15.000 km sonra pistten çıkarıp eski grenajları takıyor ve hatasız diye satıyorlar.
    Önemli olan bakımları ve rodaj dönemi bunlar hakkında sorun yoksa gönül rahatlığıyla alın bana kalırsa

iki tane ilan gönderdim hyo ve cbr 250. sizce iki motoruda kullanmış biri olarak hangisini almalıyım hangisi sürüş zevki verir.

• leventatik L kullanıcısına yanıt
    İlk yaptığım yorum hyosung içindi, daha önce 2000 km ile başlayan honda yorumumdu

Hondada oturuş pozisyonu dik. Hyosungta daha spor oturuş şekli var. Benim sürüş zevkinden anladığım gerçek racing motor sürer gibi sürmek. Buda hyosungta yeterince var benim tercihim hyosungtan yana
    Hyosungun direksiyonu daha dar o yüzden virajlarda yatmanız gerekir bu ayrı bir zevk. Sesi gayet tatmin edici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevilesi adam -- 9 Mart 2014; 17:10:23 >
  • quote:

İlk yaptığım yorum hyosung içindi, daha önce 2000 km ile başlayan honda yorumumdu

Hondada oturuş pozisyonu dik. Hyosungta daha spor oturuş şekli var. Benim sürüş zevkinden anladığım gerçek racing motor sürer gibi sürmek. Buda hyosungta yeterince var benim tercihim hyosungtan yana
    Hyosungun direksiyonu daha dar o yüzden virajlarda yatmanız gerekir bu ayrı bir zevk. Sesi gayet tatmin edici

peki cbr 250 nin 100 km deki yakıtı nedir? daha az diye duydum ama 2000 km sürmüşsünüz mutlaka ölçüm yapmışsınızdır. hyo gibi3,5-4 litreyi buluyormu max 3 mü yoksa
  • quote:

quote:

peki cbr 250 nin 100 km deki yakıtı nedir? daha az diye duydum ama 2000 km sürmüşsünüz mutlaka ölçüm yapmışsınızdır. hyo gibi3,5-4 litreyi buluyormu max 3 mü yoksa

normalde 3 litre yakıyor motoru zorlayınca 3.5 litre falan yakıyor

• quote:

quote:

quote:

normalde 3 litre yakıyor motoru zorlayınca 3.5 litre falan yakıyor

teşekkür ederim, epey vaktinizi aldım :) bakalım bu hafta içinde görüşüp pazarlık durumuna göre karar vericem artık. 15 martta maaştan sonrada alıcam bi tanesini inş.

Hiç önemli değil aklınıza takılan bişey olursa seve seve yardımcı olurum
  • quote:

Gelmis bi tane honda manyagi. Bana kalirsa hyosung merak ettigin ne varsa sorabilirsin deyayli aciklama yapamam simdilik mobilim :)

Kardeşim cbr varken hyo alınmaz. Kawa, suzuki ya da yamaha ile kiyaslasan neyse. Aea videoları var onlara bak. Ben de cbr vardı bir ara, hyo da kullandım. Şehir içi trafiğe filan gireceksen hyo ya lanet edersin. Ha ben sadece çıkarım çevre yoluna gazlarım diyorsan o zaman 600cc den başlar zaten. Cbr 3 litreden fazla yakar. Oturus pozisyonu rahattir, uzun yolda konforludur. Mantık cbr diyor. Ama herşey mantik değil. Hyo icine sindiyse onu al tabi. Ama once bir dene. Aldıktan sonra alisamazsan saticam diye ugrasirsin.

cbr de hyo da çok iyi,fakat görüntü olarak hyo daha iri duruyor lastiklerde biraz daha kalın,zor seçim,ikiside çok iyi,ama marka dersen cbr derim,görüntü dersen hyo
  • Sarıyeron;
    Kardesim o inceleme 2008 yilinda hazirlandi. 2008 ve onceki modellerin kötü olduğunu söyledim zaten ayrica sadece otobanda kullanmak icin bile 600le baslanmaz ilk virajda high side olur :)

Hyosungu hergun sehir ici kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. Sefakoy, Bahçelievler arasi gidiyorum her gün :)

• Uzun süren araştırmalarım sonunda Hyosung gt 250 r aldım dün :) 2013 model 3600 kmde. Motordan ilk izlenimlerimi aslında bi arkadaşın sorusuna cevaben yazdım. ama genel anlamda memnunum onu belirteyim. Biraz ağır virajlarda dönmesi zor (onuda acemiliğime veriyorum.) Ama ellerim gidonu tutmaktan acıdı bu neden acaba ? Çokmu bastırıyorum motoru devirmeyim diye. Yani kesintisiz 100 km sürsem kolum kopar gibi geliyor :)

Depoyu fulledim hemen. Bakalım 100 km de ne yakacak. Tabi acemilikten dolayı devirsiz kullanım ve fazla yakma olur eminim :) Cbr hiç kullanamadım karşılaştırma yapamıyorum kötü iyi diyemem. Ama bundanda henüz 50 km sürdüm iyi ve kötü yanları var. Ya boş vitese alışamadım 1 den boşa alacam 2 ye geçiyo 2 den boşa alacam 1 e düşüyo bi tutturamadım boşu :D Frenlerde sıkıntı yok videolarda kötü yorumları varda gayet başarılı. Gidiş 10 numara gazı sıktığın anda altından kaçıyo motor.

Dediğim gibi daha dün aldım 50 km sürdüm 1 ay kullanıp ayrıntılı izlenimlerimide paylaşırım. :)

• Uzun süren araştırmalarım sonunda Hyosung gt 250 r aldım dün :) 2013 model 3600 kmde. Motordan ilk izlenimlerimi aslında bi arkadaşın sorusuna cevaben yazdım. ama genel anlamda memnunum onu belirteyim. Biraz ağır virajlarda dönmesi zor (onuda acemiliğime veriyorum.) Ama ellerim gidonu tutmaktan acıdı bu neden acaba ? Çokmu bastırıyorum motoru devirmeyim diye. Yani kesintisiz 100 km sürsem kolum kopar gibi geliyor :)

Depoyu fulledim hemen. Bakalım 100 km de ne yakacak. Tabi acemilikten dolayı devirsiz kullanım ve fazla yakma olur eminim :) Cbr hiç kullanamadım karşılaştırma yapamıyorum kötü iyi diyemem. Ama bundanda henüz 50 km sürdüm iyi ve kötü yanları var. Ya boş vitese alışamadım 1 den boşa alacam 2 ye geçiyo 2 den boşa alacam 1 e düşüyo bi tutturamadım boşu :D Frenlerde sıkıntı yok videolarda kötü yorumları varda gayet başarılı. Gidiş 10 numara gazı sıktığın anda altından kaçıyo motor.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/479237/420e378a-c92b-4993-9a8b-90163d9a1718.jpg
    Dediğim gibi daha dün aldım 50 km sürdüm 1 ay kullanıp ayrıntılı izlenimlerimide paylaşırım. :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.