Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM. PEUGEOT 206 SW X-LİNE ALCAM. NASIL BİR ARAÇTIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
25.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün pazarda 2004 PEUGEOT 206 SW X-LİNE 33000 km BENZİNLİ bi araç buldum. 16500 ytl son dedi ama 16000 ytlye alırım sanırım. araç çok temiz sıfıra yakın. benim merak ettiğim bu araç nasıldır, tavsiye edermisiniz. sıkıntıları varmıdır. bu araç hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim. başka araç tavsiyesi değilde bu araç hakkında bilgi lütfen. resimler örnektir. araç gri renkte.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot 206 SW X-Line: İnceleme ve Yorumlar

Peugeot 206 SW X-Line modeli, Peugeot'nun dayanıklı ve çok yönlü station wagon serisidir. 206 SW yorumları genel olarak olumludur ve modelin geniş iç mekanı, uygun fiyatı ve güvenilirliği için övgü alır.

Anahtar Özellikler:

• Geniş bagaj hacmi
    • Yükseltilmiş sürüş yüksekliği
    • Şık ve pratik dış tasarım
    • Güvenilir ve ekonomik motor seçenekleri
    • Gelişmiş güvenlik özellikleri

İç Mekan:

206 SW X-Line, geniş ve ferah bir iç mekana sahiptir. Ön koltuklar rahattır ve yolcular için bolca baş ve bacak mesafesi bulunur. Arka koltuklar yatırılabildiğinden, daha fazla kargo alanı oluşturabilirsin.

Dış Tasarım:

206 SW X-Line, şık ve pratik bir dış tasarıma sahiptir. Yükseltilmiş sürüş yüksekliği, zorlu koşullarda bile size güven verir. Ayrıca, gövde yan çıtaları ve tavan rayları, araca sportif bir görünüm katar.

Motor Seçenekleri:

Peugeot 206 SW X-Line, 1.4 litrelik benzinli ve 1.6 litrelik dizel motor seçenekleriyle sunulur. Her iki motor da güvenilir ve ekonomiktir, ancak 1.6 litrelik dizel motor daha yüksek yakıt verimliliği sunar.

Güvenlik Özellikleri:

206 SW X-Line, gelişmiş güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. Bunlar arasında ABS frenler, hava yastıkları ve denge kontrolü bulunur. Ayrıca, çarpışma uyarı sistemi ve şerit takip asistanı gibi ek güvenlik özellikleri de mevcuttur.

Sonuç:

Genel olarak, Peugeot 206 SW X-Line, geniş iç mekanı, uygun fiyatı ve güvenilirliği ile pratik ve çok yönlü bir station wagon'dur. İster ailenizle seyahat etmek ister yük taşımak isteyin, 206 SW X-Line ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşlar bi el atın şu konuya lütfen. nedir bu araç
  • arkadaşlar bari 206 nın benzinli olan modeli hakkında bilgi lütfen. motor nasıldır, yakıt nedir?
  • http://www.araba.com.tr/440340.html bari dizelini al,bak sana dizel ilanı.

http://otomobil.tnn.net/modeldetaygoster.asp?Model_ID=1084 özellikleri.
    2.eli iyi olmayan pug modeli.ama tam aile arabası

• tşkr gt-40. yukarıdaki aracı tercih etmemim ana sebebi sıfırdan farksız olması.30000 km sadece. zaten öyle fazla km yapan biri değilim, benzinlide işimi görür.
  • yani fiyatı çok ucuz değil piyasasının üstünde ama km.az,alınabilir,hayırlı olsun.
  • iyi hoş güzel araba ama pug. puglar dayanıklı değil okuduğum bildiğim kadarıyla. pug düşünme derim ben.oto haberde kullanılmış oto testinde 3 yıllık 307 nin yarım sayfa sorunu var(fren egsoz aks elektrik vs). şuan elimde o dergi. ben olsam almam pug. karar senin. hayırlı olsun şimdiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: ugurcugum

iyi hoş güzel araba ama pug. puglar dayanıklı değil okuduğum bildiğim kadarıyla. pug düşünme derim ben.oto haberde kullanılmış oto testinde 3 yıllık 307 nin yarım sayfa sorunu var(fren egsoz aks elektrik vs). şuan elimde o dergi. ben olsam almam pug. karar senin. hayırlı olsun şimdiden.
  • yapmayın arkadaşlar. zaten 2 aydır araba bakıyom bu araba baya içime sindi. oda kendimi fiyat olarak zorluyarak alcam. peugout lar nerdesiniz. gaz verinde alıyı şu aracı.
  • komşumda vardı 206 sw 2005 te sıfır aldı geçen sene sattı dizeldi, şimdi fiesta dizel aldı ama 206 daki performansı arıyorum diyor,yinede bana göre 206 nın hiç bir modeli güzel değil,hatta pejo'yu tasarım olarak kötü buluyorum,
    o fiyata 2001 civic alıp rahat edebilirsin,
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleanddog -- 19 Ağustos 2007; 18:36:07 >
  • bana sedan değil sw lazım. tabi bu fiyatlarda. yokssa güzel sedanlar var üst modellerde.
  • sen begendiysen al hocam..

buna benzer yorumlar cok oluyo ve başLık acan arkadasların kafası karışıyor

şimdi buraya bi pugcu gelse farklı şeyler söylese sen yine 90 derece donersin..

bencede SW arac neden dusunuyorsun bilmiyorum ama

Pug Partner
    Reno Kango baksan senin bütce civarında da bulunabilir. Hem dizel hemde ne zaman istesen satarsın
    paraya cevirirsin aracı,Swler sıkıntılı o konuda
  • tşkr nitrojen. dediğin araçlardan kngoo olsun, partner olsun değerlendirdim ama onlar benim için fazla büyük, ve ticari. ayrıca arkaları makaslı olduğu için çokta konforsuz. bana orta bi sation agon yeterli. ayrıca ben lise öğretmeniyim okula doblo yada kangoyla giderken kendimi göremiyorum valla öğrenciler kafa yapar. dillerine düşme.
  • Selam kardeş.

Aynı aracın imzamdaki 2005 modeli var bende.

Bendeki 1.4 aldığımda 24295'ti şimdi 28120 oldu.

Alacağın araç 1.4 mü yoksa 1.6 mı bilmiyorum ama bütçene ve ihtiyacına göre çok çok iyi bir araç.

Yakıt konusunu şöyle söyleyebilirm. Yaklaşık olarak 1 ay önce yıllık izin için önce İstanbul-Zonguldak ve sonra İstanbul-Çanakkale yaptım.

Şehir dışında full klima açık ve ortala 140-150 ile 750-800 KM yol yapabiliyor.
    Şehir içinde full klima açık olarak rahatlıkla 600-650 km yaparsın.

Aracın donanımıda iyi ABS - 2 Havayastığı - Klima vs. oldukça yeterli.

Oldukça da performanslı bir araç.

Şu ana kadar aldığım 4 yeni lastik ve 4 çelik jant haricinde benzinden başka masrafım olmadı.

Ve her bakışımda iyiki bu aracı almışım diyorum.

Hem görüntüsü çok güzel (özellikle çalik jant sanki arabayı bambaşka bir araç yaptı.)

Hemde iç hacim ve yakıt olarak çok iyi..

Benden sana bir tavsiye; aracı ilk aldığımda içeri çok fazla yol sesi alıyordu. Ben de ilk iş olarak ki zaten gerekliydi, 4 adet yeni lastik aldım. Birisi bana lastikle yol sesi konusunda bu kadar fark olacağını söylese inanmazdım ama kendim kullanınca acayip şaşırdım. Benim aldığım lastikler Bridgestone B330 EVO modeli bu arada.

Eğer içine sindiyse fiyat/KM/Yaş oranı oldukça iyi. Tavsiye ederim.

Bu da benim aracın resimleri ve ilanı;

Bu arada satmıyorum piyasa araştırması..

http://www.araba.com/742666.html

• tşkr gökhan. çok şükür sonunda arabayla ilgili bir yorum geldi. senin araca ben daha önce bakmıştım. fiyatları karşılaştırmak için bakalım 1-2 gün daha araştırıyım, kısmetse almak itiyorum.
  • bu arada araç 1.4 motor. bide merak ediyorum bu motor 16 valve mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.