Şimdi Ara

Opel Astra G kasa alacağım. Yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 2004 model Opel Astra G Sedan kasa araç alacağım. İlk arabam olacağı için biraz tecrubesizim.
    1.4 motor benzin/lpg club paket
    120.000 km
    Araçta kaza boya değişen yok.

Sizce 1.4 motor zayıf kalır mı kasayı kaldırmak için?
    Yakıt tüketimi nasıldır?
    Piyasası nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araba değil " TAKOZ - ODUN " alıyorsunuz, haberiniz olsun ...

• Nedenini söyler misiniz?

• Kenji99 K kullanıcısına yanıt
    Kullanmadan anlayamazsınız, sert bir araba.

• 1,6 olanını kullandım fakat 1.4 hakkında bir bilgim yok, konfor olarak güzel ama sonuçta aynı araba ben beğeniyordum, özellikle sürüş pozisyonu hoşuma gidiyordu
  • 35000

• Bence daha modelli bir araç al o paraya.
    Yüksek model iyidir. 15 yaşında araba yerine 6_7 yaşında symbol alabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.4 yanılmıyorsam opel corsa'da da kullanılan 90'lık motor. teknik verilerini paylaşıyorum;
    www.auto-data.net
    Opel Astra G Classic 1.4 Ecotec 16V (90 Hp) | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    https://www.auto-data.net/tr/opel-astra-g-classic-1.4-ecotec-16v-90hp-2393

görüldüğü gibi kasa hafif sayılır, motorun 0-100 akselerasyonu fena değil. ama opel'in araçları çok yakıyor bu da bir gerçek. tüp'te kullanacağım demişsiniz mesele yok o zaman. 1.6'yı da aşağıda paylaşayım karşılaştırmasını kendiniz yapın;
    www.auto-data.net
    Opel Astra G Classic 1.6 Ecotec 16V (101 Hp) | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    https://www.auto-data.net/tr/opel-astra-g-classic-1.6-ecotec-16v-101hp-2395

ben sizin yerinizde olsam astra yerine şundan bakardım, aynı paraya full donanımlısını alırsınız ve astra'ya göre daha memnun kalırsınız;
    www.auto-data.net
    Mitsubishi Lancer IX 1.6i 16V (98 Hp) | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    https://www.auto-data.net/tr/mitsubishi-lancer-ix-1.6i-16v-98hp-15629

hem daha az yakar, hem daha performanslı, hem 1600 cc. tüpe tam uyumlu.

• astra nın 1.6 sını alın ayrıca çok az yakar ben bunun kadaraz yakan araba görmedim ecotec motor çok sessiz ve ekonomik ayrıca sürüş zevki konforu çok iyi reşat altını tabiri var piyasada hemen satabilirsin hayırlı olsun

tavsiyem 1.6 cd,elegance,enjoy,edition olanlara bakmanız dolu araçlar
  • 2004 model 1.6 opel astra g sahibiyim
    Araba konfor olarak tatmin edici,yalnız amortisörleri biraz serttir onu göz önünde bulundurun.Amortisör sertliği kimine göre eksiyken kimine göre artı .Kasislerden çukurlardan yavaş geçerim ama yol tutuşum daha iyi olsun kafasindayim ben. Arabanın yol tutuşu o dönem arabalarına kiyasla oldukça başarılı.Yalnız 1.4 motor bu arabaya hantal gelebilir belki çünkü 1.6 nın bile hizlanmalari çok seri değil.Ama alınır mı derseniz ben alırdım sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kasa 2009a kadar üretildi.1.6 Temizini bulursan neden olmasın. Güzel arabadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de al Hocam, bol bol sanayi ye gidersiniz böylelikle sanayi ile ilgili tecrübeleriniz artar, bir çok tamirci, oto elektrikçi dostlarınız olur, hiç sıkılmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Bence de al Hocam, bol bol sanayi ye gidersiniz böylelikle sanayi ile ilgili tecrübeleriniz artar, bir çok tamirci, oto elektrikçi dostlarınız olur, hiç sıkılmazsınız.
    ne alaka 4 sene kullandım bakımdan başka gitmedim hor kullanılmış araba herzaman masrafa çıkarır her marka için geçerli bu yanlış yönlendirmeyin hem araç kötü olsa peynir ekmek gibi satılmaz değilmi ddimi dimii
  • Bu motor olayına bende biraz takılıyorum ama yeni araçlara bakıyorum 1.5 motorla çıkmışlar , suv da var d segment var bu motorla hayvan gibi araçlar üretici gitmese koymaz heralde

• ben 2006 da sıfır almıştım, normal bakımı dışında radyatör ve bir hortumunun değişimesi nedeniyle 2 defa servise gittim, onun dışında bir sıkıntı yaşamadım, 1.4 motor 42 litre deposu var şehir içinde 550-600 km şehir dışında 800 km ye kadar gidiyor. konforu çok iyi olmayabilir ama bana göre sorun çıkarmayan bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: veilben

ne alaka 4 sene kullandım bakımdan başka gitmedim hor kullanılmış araba herzaman masrafa çıkarır her marka için geçerli bu yanlış yönlendirmeyin hem araç kötü olsa peynir ekmek gibi satılmaz değilmi ddimi dimii

Alıntıları Göster
    Ben yaklaşık 8 ay kullandım (2005 Model Astra Comfort G kasa orjinal 90.000 km de ilk sahibinden aldım), LPG taktırır taktırmaz, anamdan emdiğim süt burnumdan geldi, satınca sevincimden kurban kesesim geldi yeminle, gelipte bana anlatmayın şu Almanyanın Tofaşını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefennili -- 6 Şubat 2019; 12:17:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Ben yaklaşık 8 ay kullandım (2005 Model Astra Comfort G kasa orjinal 90.000 km de ilk sahibinden aldım), LPG taktırır taktırmaz, anamdan emdiğim süt burnumdan geldi, satınca sevincimden kurban kesesim geldi yeminle, gelipte bana anlatmayın şu Almanyanın Tofaşını

Alıntıları Göster
    2005 te g kasa yoktu 2004 son siz h kasaya binmişsiniz h kasalar iyi değil
  • arkadaşta var 1.4 motorlusu...ben de kullanıyorum zaman zaman... 200 bini geçmiş olmasına rağmen motoru gayet iyi... ben de su araba gitmiyor laflarına anlam veremiyorum... adam bütün gün ortalama 20 km hızla geziyor ama arabanın 140'tan sonraki hızlanmasından şikayetçi... 1.4 motor gayet yeterli bence... benim bindiğim arabada hiçbir sıkıntı yoktu dediğim gibi km yüksek olmasına rağmen motorun çekişi falan gayet güzeldi sizin alacagınız arabanın motoru muhtemelen daha iyi durumda olacak...
  • 2004 model ise x14xe değil z14xetir. İki motor da 6000 devirde 90hp gucunu verir.
    z14xep twinporttur ve 5600 devirde 90 hp verir. Belki de en mantıklısı twinporttur, bildiğim kadarıyla kayışlı değil zincirli ve gücünü daha alt devirde veriyor. Z14xe bile olsa gayet tatmin edici olur bence.
    Son dişli oranı 1.6 dan daha kısadır, az daha devirli gidiyor.
    Lpg uyumlarını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 7 Şubat 2019; 0:7:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.