|
Kia Picanto 1.0 Otomatik
-
-
Şehir içi için ideal ama uzun yol arabası değil. -
Neden hocam ? Millet torosla 800-900 km yol gidiyor. Bu araba için neden öyle düşündünüz. 100 km hızda da test ettim gayet oturaklı araba bence. -
yarı otomatik AMT şanzımana sahip değil miydi bu araç? eğer öyle ise, sırf bu yüzden almam açıkçası.
-
Evet robotize şanzıman mevcut. Neden tercih etmezsiniz peki -
Picanto ve i10 kullanmis biri olarak bu araclarin ici gorundugu kadar kucuk degil. Binin sasiracaksiniz. arka koltuklar dardir ama onu gayet ferahtir. Tavan mesafesi vs iyi hissettirir. Bagaji yok sayilir.
1.0 olanlari sehir icinde iyi is gorse de sehirler arasi da gitmek isteyenler varsa 1.2 sini almali. Amt robotize sanziman, robottan dili yanan adam almaz. Eski 4 ileriler tas gibidir, ama biraz fazla yakar.
Oturus pozisyonu iskemlede oturur gibidir. C ve ustu segmentlerdeki gibi yatik degil ticari gibi, l200 gibidir. O yuzden uzun sure kullanimda yorabilir.
Ama kucuklugubile sehiricinde harikadir. Aralardan gecer, park sorunu yasatmaz.
Ek olarak rijit arabadir, orasi burasi esnemez dipcik gibi yolda durur. Binmeyen adam bilmez, yol tutusu belli hiza kadar cogu cok sevilen arabaya fark atar. -
kia picanto motor kaputunun altında, 1.4 tsi polo gti (180 hp) motoru ve dsg şanzımanı olsaydı mükemmel bir şaka makinası olurdu.
-
Şu an ki hali bile manuele alınca iyi gidiyor hocam ben beğendim. -
tam otomatik, cvt, çift kavramalı şanzımanları kullandıktan sonra tek kavrama yarı otomatik berbat geliyor. ilk defa otomatik şanzımanlı araç kullandığımda bu tarz bir şanzıman kullansam tercih edebilirdim ama diğerlerini kullandıktan sonra çekilmiyor. Aşırı hantal ve konforsuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmikia picanto motor kaputunun altında, 1.4 tsi polo gti (180 hp) motoru ve dsg şanzımanı olsaydı mükemmel bir şaka makinası olurdu.
180 at + dsg cidden şaka arabası olurdu :d
-
quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Şu an ki hali bile manuele alınca iyi gidiyor hocam ben beğendim.Picantonun tipi çok tatlı. keşke motoru biraz daha kuvvetli olsaydı.
-
forum yüzünden merak ettim bu arabayı. Gidip kiralayacağım. Geçen haftada konusu vardı.
-
Ben kullandım midem bulandı gerçek anlamda. Biraz gaza basayım derseniz vites atarken secde ettiriyor araç. -
Benim kullandığım 2020 model 1.0 motorlu olandı. Aslında normal kullanımda çok büyük sorun teşkil etmiyor içerisi kalitesiz hissettirmiyor. Sakin kullanımda çok problem değil ama gaza basınca belli ediyor. Tam kadın arabası kutu gibi ufak her yere giriyor. Geri görüşü var ki olmasa bile sorun değil arka camın göründüğü yerde bitiyor araç. şanzıman biraz sarsıntılı motor performanssız. Ama bu segmentte fazlası olmaz sanırım. Kendi segmentinde kendi rakiplerine göre makul. -
Şaka degil, akil alma makinesi olur
-
Bence Mitsubishi space star daha iyi bir seçenek -
quote:
Orijinalden alıntı: nightbringer
Bence Mitsubishi space star daha iyi bir seçenek2021de onun da fiyat avantajı kalmadı, 160a Picanto full veriyorlarken, Spacestar 190bin TL.
200e çıkınca gerçek B segmentlere kayilabilir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Picanto ve i10 kullanmis biri olarak bu araclarin ici gorundugu kadar kucuk degil. Binin sasiracaksiniz. arka koltuklar dardir ama onu gayet ferahtir. Tavan mesafesi vs iyi hissettirir. Bagaji yok sayilir.
1.0 olanlari sehir icinde iyi is gorse de sehirler arasi da gitmek isteyenler varsa 1.2 sini almali. Amt robotize sanziman, robottan dili yanan adam almaz. Eski 4 ileriler tas gibidir, ama biraz fazla yakar. Oturus pozisyonu iskemlede oturur gibidir. C ve ustu segmentlerdeki gibi yatik degil ticari gibi, l200 gibidir. O yuzden uzun sure kullanimda yorabilir. Ama kucuklugubile sehiricinde harikadir. Aralardan gecer, park sorunu yasatmaz. Ek olarak rijit arabadir, orasi burasi esnemez dipcik gibi yolda durur. Binmeyen adam bilmez, yol tutusu belli hiza kadar cogu cok sevilen arabaya fark atar. |
nightbringer demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Space star hicbir zaman iyi bir seçenek olamaz. Paranın alabileceği en kötü araba gibi unvanları var yabancı incelemelerde. |
Benzer içerikler
- ford connect 1.8 hangi yağ kullanılır
- dizel araba kendi kendine gaz veriyor
- kia xceed yorum
- vitesi kontrol ettirin kılavuza bakın
- egzoz emisyon muayeneden kaç gün önce yapılır
- renault duo fiyat
- range rover evoque 2024
- togg şarj süresi
- honda hornet 750 fiyat
- kia sportage 2022 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X