Space star hicbir zaman iyi bir seçenek olamaz. Paranın alabileceği en kötü araba gibi unvanları var yabancı incelemelerde. |
Kia Picanto 1.0 Otomatik (2. sayfa)
-
-
1.3 Kimo kullandım benzer sınıfta. Sonra 1.3 linea aldım. Dağlar kadar büyük fark var. Yokuşlarda yediğim kornalar selektörler illallah ettim. 1.6dsg octavia alınca Linea ya da aynı şekilde bakmaya başladım. Ama şehir dışında uzun yolda çok yorucu. -
Picantodan cvt vites ve yağmur far sensörü cruise control gibi donanım farkı olmasıyla iyidir diye halen düşünmekteyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: nightbringerPicantodan cvt vites ve yağmur far sensörü cruise control gibi donanım farkı olmasıyla iyidir diye halen düşünmekteyim
Picantonun tum paketlerinde far sensörü standart.
Orta pakette hız sabitleme var.
Üst pakette anahtarsız giriş/çalıştırma var.
Yağmur sensörü hiçbir pakette yok ulkemiz için.
-
Picanto iyi de, Uzun yol hayaliniz varsa o araba ile zulüm olur. Sadece şehir içi kullanacaksanız mükemmel bir araba o kadar. -
Clio varken maceraya gerek yok bence
-
Bütçe hiç arttırılamıyorsa -imkanı olduğu sürece ikinci ele bakmayan biri olarak- ikinci el, 3-4 yaşında 1.5 yaris alırım aynı paraya düşük km.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CarseverPicantonun tum paketlerinde far sensörü standart.
Orta pakette hız sabitleme var.
Üst pakette anahtarsız giriş/çalıştırma var.
Yağmur sensörü hiçbir pakette yok ulkemiz için.
Alıntıları GösterTeşekkürler bilgiler için minik araçları severim moov dan kiralarım bakalım nasılmış merak ediyorum
-
2021 Kia Rio 1.4 Prestige AT
-
Space star hicbir zaman iyi bir seçenek olamaz.
Alıntı
metni:Paranın alabileceği en kötü araba gibi unvanları var yabancı incelemelerde. Space starda ciddi mühendislik var. Dönüş yarıçapı muazzam, rüzgar direnci çok düşük, yakıt tüketimi çok düşük, 20 binde bir bakım var. CVT şamzuman ile motor uyumu harika. Bunlar çok önemli hususlar. Android auto ve apple car play de mevcut. 6 hava yastığı, hafifletilmiş yüksek mukavemetli şasi (RISE). Eksi olarak konfor ve yalıtım sayılabilir. şehir içi için göz ardı edilebilir bu noktada. Picanto neree space star nere.
ha şuna katılırım fiyatı 189 a çıktı alternatifleri çok artık. 150 -160 bandında daha iyisi yok.
-
Spacestar (Mirage) 2012 yılında geliştirilmiş ve yıllardır sadece farları tamponları değişerek günümüze gelmiş bir araç. Aslında çoktan yenilenme zamanı gelmiş de geçmiş. Ama Renault ile ortaklık ve yeni model geliştirme çalışmalarından dolayı Mitsubishi modelleri makyajla sınırlı tutuldu.
Ama Renault ile Avrupada söz sahibi olma çalışmalarıyla belki de iddialı modeller görebiliriz ileride.
Bu arada 3. nesil Picanto daki mühendisliği de bir araştırın. 6 hava yastığı, apple carplay vs zaten standart şeyler.
Bazı geliştirme çalışmaları;
* 3.60 boya 255 lt bagaj hacmi
* 2.40m dingil mesafesi
* 27 derece eğimli arka koltuk sırtlıkları
* 2.8 direksiyon turu
* 39 db rolanti gürültüsü
* %44 Yüksek Dayanımlı Çelik (AHSS)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 6 Haziran 2021; 23:19:8 > -
AMT şanzuman işi bozuyor. Sene 2020 tek kavrama şanzuman artık kalmadı. Düşman değilim bu şanzumanlara çook AMT colt kullandım MCP kullanıyorum ama artık devir değişti. Sırf bu durum bile bu aracı aldırtmaz. Sahsi kanaatim. Alana saygı duyarım.
-
10 15 bin km altında 2018, 2019, 2020 model tam otomatik 4 ileri picantolar sarı sitece mevcut ve fiyatları 140 145 civarında. sıfır picantoları amt vites olması sebebi ile tavsiye etmem. millet 10 yaşında otomatik araçlara 110 120 bin veriyor. gidin 1 yaşında taş gibi picantoyu alın binin. tabi a sınıfı yeterli ise. hatta bu araçların 2017 1.25 motor tam otomatikleri de ender olarak mevcut. o motorla daha performanslı olacaktır.
-
Bu tarz endişeler bize lüks -
merhabalar, amt şanzımanlı picantolar çok mu kötü denildiği gibi ?
-
1.2sini alırsanız daha çok memnun kalırsınız. Ya i10 1.2 de olabilir. Eski nesil AMTlerle kıyaslamayın bunlarda hidrolik aktüatörler yerine elektrikli aktüatörler kullanmış. Test edip öyle karar verin.
-
AMT şanzımandan ne beklediğinize bağlı. DSG, EDC şanzımanlarla kıyaslarsanız evet kötü. AMT'de vites geçişleri hissedilir. Gaz pedalına basış şeklinize göre bu geçiş hissiyatını neredeyse sıfıra indirebilirsiniz. Şayet evin tek aracı olacak ise AMT şanzımandan ziyade 1.0 motor yetersiz kalır.
-
Konunun ilk mesajında telaffuz edilen fiyata bak bir de şimdikine. Hunharca/kat kat yükselmiş. -
Evin ikinci aracı olarak kullanıyoruz. Çok memnunuz. Yakıtı düşük, kullanımı rahat,donanımlı. Şanzımanı elbette bir tam otomatik değil, ancak bu sayede yakıt tüketimi çok düşük kalmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X