İkinci araba olarak eşime almak istiyordum , şu rezilliğe bakar mısınız. 4 aydır satılamayan arabanın fiyat değişimi. |
Kia Picanto 1.0 Otomatik (3. sayfa)
-
-
Satılamadıkça fiyat yükselmiş, saçmalık. Enflasyon da var tabi. Bu terslik ancak Türk otomobil piyasasında olabilcek birşey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Nisan 2023; 21:42:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yedek otomobil olarak almayı düşünenlere lafım yok ama ilk araç olarak yahut sıfır olsun taştan olsun diyerek sakın şu arabalardan almayın. A ve B segmentte en yüksek primi hangi model yapıyorsa kesinlikle onu tercih edin. Daha ucuzu mu var demeyin 3-4-5 yıl sonra segment yükseltmek istediğinizde elinizdekini satıp bir Picanto parası daha koymanız gerekecek. Ben de 2019'da Tr'de tutmayan bir markanın b segmentini aldım sıfır olarak. O dönem sıfır c segment bir Civic'in 3'te 2 fiyatına aldım. Bugün 2019 Civic almak istersem benimkini 650'ye satıp (en iyi rakam) üstüne 500 bin daha koymam gerekiyor.
Kısacası almayın, aldırmayın.
-
Çok mantıksız bir yorum.
Şuan 2021-22 Picanto 550bin TLyse, bu paraya ancak 2016 i20 falan alınabilir, hatta kmsi yüksek boyali vs ancka alınır, çünkü artık 500e falan otomatik B segmenti kalmadı neredeyse.
4 sene sonra 5 yaşındaki Picanto, 10 yaşındaki i20den daha kolay satılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 27 Nisan 2023; 22:52:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ikinci el için dememiştim. Aslında sen bu yazdığınla beni desteklemişsin bir bakıma. 20-21 Picantolar şu ortamda sıfır liste fiyatı Picanto fiyatına satılıyorsa az prim yapıyor demektir. 2022 Riolar sıfır Rio'lardan pahalı şu an sarı sitede. Demek istediğim tam olarak buydu. Yani o segmentlerde prim yapan modellere yönelsin insanlar.
Bak sana şöyle bir örnek vereyim. Benim kazasız belasız 7 bin km'deki 2019 model aracımla 2012 Jazz'lar aynı fiyatlara geldi. Arada tam 7 sene var! Şimdi bu normal mi? Bu fiyata daha ucuzu yok diyerek alırsanız o arabadan bir daha kurtulamazsınız. Almayın, aldırmayın diyorum!
-
vayyy babasının kemiğine...
-
evin 2. aracı olacak hanım için alacağım tek tük sağa sola gidecek şehir içi. dün kiraladım kullandım evet hantallık mevcut vites geçişleri hissediliyor fakat problem teşkil etmedi bana. aklıma takılan ömrü uzunmu sorun çıkarırmı?
-
Zaten 5 yıl garantisi var bu araçların, pratiklik konusunda metropollerde insanın eli ayağı bu araçlar, zaten alırsanız görürsünüz bir sure6sinra siz de sağa sola gitmek için bu aracı kullanmaya başlayacaksınız.
Genelde öyle oluyor, evin 1. aracı sehiricinde kullanılmamaya başlıyor.
Kullananlar memnun mu acaba?
Surdugum en kotu arac. Sadece amt buna sebep oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X