Şimdi Ara

opel antara 2.0 crdi & kia sorento 2.5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
51.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar opel antara 2.0 150 hp olması vergiden kazanıyor kia sorento 2.5 170 hp ye göre arasında fiyat farkı yok denecek kadar az opel antaranın vergisi 600 ytl biraz daha düşük bu durumda antarayımı alırsınız sorentoyumu sadece performans olarak değilde konfor yol tutuşu donanım vs... hangisi daha iyidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan12532 -- 27 Aralık 2007; 19:38:36 >

• İkisi hakkında fazla bilgim yok ama ben olsam Antara'yı alırdım.. Gerek tasarım gerekse Opel olmasından dolayı. (Gerçi o modelin ne kadar Opel olduğu tartışılır)
  • Bana kalırsa kia daha iyi gibi ama opel'i görmediğim için bişey diyemem captiva ile aynı olduğuna göre iyi değil demektir chevrolet'i görmüştüm hiç bir şeyinden hayır gelmez kia'nın malzemesi kapı taraflarında yumuşak ama iş sadece malzemenin yumuşak olması değildir o aracın içine oturduğunda hissedeceğin kalitedir donanım olayına gelince kia zaten opel'i ezer o konuda
  • Sorento çok heybetli görünüyor Ayrıca ikinci eli çok yüksek satarken pek bişey kaybetmezsin ve çok sattı kimseden olumsuz bişey duymadım bugüne kadar
  • KIA sorento donanım fakiri yol bilgisayarı bile yok , kalite konusunda bariz opelin gerisinde

ya zaten KIA ya okadar para verilmez Keep It Away

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MINERVAL -- 27 Aralık 2007; 19:33:19 >
  • Kaç tane antara satılmış bugüne kadar?

Hocam kia tavsiye ederim.Neden dersen şu an kia servisleri müşteri memnuniyetinde lider,ayrıca sorentonun çok iyi bi ikinci el pazarı var.Anında para eder.Teknik bilgileri daha iyi bilen arkadaşlar anlatsınlar ama benim tercihim sorento olurdu.
  • yeni sorentoya bindinmide konuşuyorsun 3 televizyon dvd ısıtmalı ve elektrikli koltuklar sorento dünyada en çok satan suv araçtır antara sorentonun %5 bile kadar satmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

yeni sorentoya bindinmide konuşuyorsun 3 televizyon dvd ısıtmalı ve elektrikli koltuklar sorento dünyada en çok satan suv araçtır antara sorentonun %5 bile kadar satmıyor

3 televizyon dediğin opsiyon için ne kadar ücret ödeniyor acaba ?? sanırım tft ekran onlar
  • Televizyonlar çok dandik Sorentodaki.

Bunun yanında sorento çok eskidi ve Şahin kadar çok...

Opel Antara çok iyi bir araç ben inceledim Captivadan daha kaliteli.

Yani kaliteli Captiva denilebilir.

Neticede Volvo S40 ile Focus aynı platform Focus focustur Volvo volvo
  • tv standart ücreti içinde yani 50.000euro falan olması lazım fiyatının
  • sorento bence suv piyasasında kendini kanıtlamıştır ben adanadayım hiç antara görmedim ancak realde tanıtımında gördüm ama sürü ile sorento gördüm motordan bahsedilmiş o kadar para verecek insan 2.0 yada 2.5 olması pek etkilemez o kişiyi bence...
  • bu ikisi arasında sorento
  • Opel Antara, -gerçek bir Opel olmasa da- kaliteli bir araba. İç mekan kalitesi olarak daha iyi. Vergi avantajı da var. Antaranın sadece full donanımı satışta. Deri koltuklar falan çok şık durmuş bence.
  • ben olsam ikisinide almam DODGE NITRO alırdım
  • kia sorento
  • Bende çıktığından bugüne kadar sadece 2kere gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

yeni sorentoya bindinmide konuşuyorsun 3 televizyon dvd ısıtmalı ve elektrikli koltuklar sorento dünyada en çok satan suv araçtır antara sorentonun %5 bile kadar satmıyor

önemli olan çok satmaksa sümbülde en kaliteli sedan o zaman
  • kia sorento 2 el ve bakım konusunda daha avantajlı
  • 50.000 avro yu hayatta KIA ya vermem.Sorento ML serisi çakması bir SUV arazi yeteneği yok karda kışta yolda kalırsın yardım beklerken millet sana bi tarafıyla güler o anda oyanlanmak içinde tv koymuşlar çekici beklerken onu izlersin.2.5 litre motoru var anca 170 hp güç alabiliyor ondan.Yol bilgisayarı yok,kalitesi 100 bin ytl lik bir araca yakışmıyor.

Benim tercihim Antara olurdu.
  • kalite farkı ortada

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.