Şimdi Ara

opel antara 2.0 crdi & kia sorento 2.5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
51.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yanlışlık olmasın.Opel Antara ne kadar satıyor diyorsunuzda antara geleli ne kadar olduki hemen antara az satıyor diye laf yetiştiriyorsunuz!!!Antara daha yeni bir model ve piyasaya daha yeni girdi.Captiva ile aynı platformu paylaşıyor.Ama captivadan biraz daha kaliteli ve berbat diyenler araçı hiç görmeyen ve binmeyenlerdir.Sorento sadece fiyat avantaji var.
  • bunlar fotoğraflara bakarak yapılacak şeyler değil. Gidip yerinde incelemek en doğrusu.
    *Hangisi kaliteli olursa olsun hangisi en çok satılmış yada çevrede hiç görülmemiş olsun farketmez. Alacak kişi zaten kafasında belirlemiştir bir araç - gider alır.
  • Sorento derim Verdigin parayı hakediyor...
  • kalite farkını bu şekilde mi ortaya çıkartıyorsun?
    quote:

Orjinalden alıntı: AuToBaN

kalite farkı ortada
    http://resim.donanimhaber.com/upfiles/378308/EBE8F644507B4F30A0D29C67B2D84A6A.jpg

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/378308/96013FEF398B48DAB688F86908A8B535.jpg

• çok satıyor diye bir aracı daha iyi ilan etmek saçmalık
    ayrıca antara ile sorentonun satışa sunuluş tarihlerini kıyaslarsak sorentonun daha çok satması normal tabiki
    antaranın 2.0 motoru olması Türkiye şartları için vergi avantajı sağlıyor bu bile antarann tercih edilmesi için önemli bir etmendir

burda araçların kalitesini kıyaslıyanların kaçı sorentoya yada antaraya binmişlerdir merak ediyorum..
    Kalitelerini kıyaslamak yerine araçların özelliklerini kıyaslasanız daha mantıklı olur.
  • İŞTE KARARSIZLIK BUNDAN DOLAYI BENİMDE ARKADAŞLAR ARACIN ÇOK SATMASI İYİ OLDUĞU ANLAMINA GELMİYOR:( PİYASADA ÇOK OLMASI ARACIN İYİ OLDUĞUNDAN DOLAYI OLDUĞUNU SANMIYORUM ZEVK VE RENK BU ARADA OPEL ANTARA PİYASAYA YENİ SÜRÜLEN BİR ÜRÜN TABİKİ YOLLARDA SORENTOYU DAHA ÇOK GÖRECEĞİZ BU ARACI SORMA NEDENİMDE KALİTE KONFOR DONANIM
    BU ARAÇLARIN İKİSİNİDE BİNDİM SORENTO BİRAZ DAHA GENİŞ MALZEME VE İŞÇİLİK OLARAK OPEL BANA GÖRE GERÇİ BU KONUYU BURAYA AÇMA NEDENİM SİZLERDEN ALDIĞIM BİLGİLER DOĞRULTUSUNDA HAREKET ETMEK TABİKİDE ŞİMDİ YUKARIDA DEDİĞİM MALZEME VE İŞÇİLİK OPEL DEDİYSEM ONU TUTUYORUM ANLAMINDA DEĞİL AMA KARARSIZLIK EN KÖTÜ ŞEY :(
  • opeli severim ama frontera'nın başına gelenler antara'nında başına gelebilir.(kahin gibi konuştum)sorento artık alıştığımız ve aileden biri gibi oldu.

nereye baksam görüyorum,ömür boyu garanti kapsamının açılımı iyice okunmalı ve tercih sorentodan yana yapılmalı.

birde kullanım amacınız karayolu içinmi yoksa arazi içinmi.eğer arazi içinse ikisinide pek tavsiye etmem.

off road bölümünden suv değilde arazi aracı tavsiyesi alınız.
  • kia alırım tabiki.. bilmiyorum bahsi gecen arabalara bindiniz mi ama antaraya showroomda bindim içi hiç güzel değil
    bence sorentoya göre özellikle..
    sorento çok daha yakışıklı antaradan, hem piyasada çok iyi tutuldu ikinci eli de yüksektir..
  • AuToBaN arkadaşım kia'nın en boktan resmini koyup opel'n en iyi resmini koyarsa böle olur tabikide koyduğun kia resmi tr'de olmayan bi resim haksızlık yapma bi kereHem nerden biliyorsun kia'nın arazi kabiliyeti olmadığını en zor koşullara çoğu suv'dan daha iyi karşı gelebiliyormuş.Ona bakarsan honda cr-v de çok yeni bi model ama takır takır satılıyor Var bir şey demekki tutulmamasında
  • quote:

50.000 avro yu hayatta KIA ya vermem.Sorento ML serisi çakması bir SUV arazi yeteneği yok karda kışta yolda kalırsın yardım beklerken millet sana bi tarafıyla güler o anda oyanlanmak içinde tv koymuşlar çekici beklerken onu izlersin.2.5 litre motoru var anca 170 hp güç alabiliyor ondan.Yol bilgisayarı yok,kalitesi 100 bin ytl lik bir araca yakışmıyor.

Benim tercihim Antara olurdu.

arkadaşım sen hiç sorentoyla araziye çıktınmı karlan debeleştinmi konuşuyosun 2007 nisandan beri sorento kullanıyorum (x force) uludağa çıktım tarlaya girdim abartmıyom tarlaya girdim tıkırtıkır gidiyo. gir youtube a bak bakalım sorento nerelere çıkıyo ondan sonra konuş bundan sonrada lutfen bilmedin konularada yorum yapma ha unutmadan o beyenmedigin motorlan otobanda yokuş yukarı e270 cdı ektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetyusuf -- 28 Aralık 2007; 20:32:13 >

• quote:

kalite farkı ortada

opel antara 2.0 crdi & kia sorento 2.5

şimdi bak bakalım kalite farkına bide öle kianın en kötü antaranın en iyisini koymakla olmuyo dürüst ol biraz...

ayrıca autoban gördügüm en sacma yorumları yapmıssın bence bilmedigin konularda konusma....

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetyusuf

quote:

50.000 avro yu hayatta KIA ya vermem.Sorento ML serisi çakması bir SUV arazi yeteneği yok karda kışta yolda kalırsın yardım beklerken millet sana bi tarafıyla güler o anda oyanlanmak içinde tv koymuşlar çekici beklerken onu izlersin.2.5 litre motoru var anca 170 hp güç alabiliyor ondan.Yol bilgisayarı yok,kalitesi 100 bin ytl lik bir araca yakışmıyor.

arkadaşım sen hiç sorentoyla araziye çıktınmı karlan debeleştinmi konuşuyosun 2007 nisandan beri sorento kullanıyorum (x force) uludağa çıktım tarlaya girdim abartmıyom tarlaya girdim tıkırtıkır gidiyo. gir youtube a bak bakalım sorento nerelere çıkıyo ondan sonra konuş bundan sonrada lutfen bilmedin konularada yorum yapma ha unutmadan o beyenmedigin motorlan otobanda yokuş yukarı e270 cdı ektim

Bir yanlışlık olmasın.Bence e270cdi basmamıştır.e270 cdi teknik özellikleri:

Mercedes-Benz E 270 CDI
    Motor Hacmi 2685
    Maksimum Güç 177
    Maksimum Güç Devir 4200
    Maksimum Tork 425
    Maksimum Tork Devir 2600
    Silindir 5
    Valf 20
    Uzunluk 4818
    Genişlik 1822
    Yükseklik 1452
    Bagaj Hacmi 540
    Bagaj Hacmi2 -
    Ağırlık 1665
    Yakıt Deposu (Litre) 65
    Maksimum Hız -
    Hızlanma (0-100 m) 8.4
    Yakıt Türü Dizel
    Yakıt Tüketimi (Şehir Dışı) 5.3
    Yakıt Tüketimi (Ort.) -
    Yakıt Tüketimi (Şehir İçi) 9.8

Kia Sorento
    Motor Hacmi 2497 cc
    Silindir Sayisi 4
    Motor Gücü 170 hp
    Motor Torku 392 nm
    Maksimum Hiz 182 km/s
    Agirlik 2121 kg
    0-100 km/s Hizlanma 12.3 sn
    Yakit Tuketimi Sehir Ici 11 lt.

Sorento kaliteli bir araç ve sınıfının en çok satan suv.Kimse buna birşey demiyor.Ama kimsede Antara az satıyor falan demesin.Fiorentera ile kıyaslamayın.Araç daha yeni giriş yaptı.Ve az bilgi bulunması normal ve herkesin araçı tanıdığı araçı(sorento,captiva vs) övmesi normal.

Bence gene değişen birşey yok.Antaranın içi daha hoş,kaliteli ve farklı duruyor.Bu demektir ki sorento kötü hayır değil.Bide farkındamısın bu sefer de sorento daha kaliteli ve büyük bir resim koymuşsun.Antara küçük kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 29 Aralık 2007; 13:10:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

quote:

quote:

Mercedes-Benz E 270 CDI
    Motor Hacmi 2685
    Maksimum Güç 177
    Maksimum Güç Devir 4200
    Maksimum Tork 425
    Maksimum Tork Devir 2600
    Silindir 5
    Valf 20
    Uzunluk 4818
    Genişlik 1822
    Yükseklik 1452
    Bagaj Hacmi 540
    Bagaj Hacmi2 -
    Ağırlık 1665
    Yakıt Deposu (Litre) 65
    Maksimum Hız -
    Hızlanma (0-100 m) 8.4
    Yakıt Türü Dizel
    Yakıt Tüketimi (Ort.) -

Kia Sorento
    Motor Hacmi 2497 cc
    Silindir Sayisi 4
    Motor Gücü 170 hp
    Motor Torku 392 nm
    Maksimum Hiz 182 km/s
    Agirlik 2121 kg

Sorento kaliteli bir araç ve sınıfının en çok satan suv.Kimse buna birşey demiyor.Ama kimsede Antara az satıyor falan demesin.Fiorentera ile kıyaslamayın.Araç daha yeni giriş yaptı.Ve az bilgi bulunması normal ve herkesin araçı tanıdığı araçı(sorento,captiva vs) övmesi normal.

Bence gene değişen birşey yok.Antaranın içi daha hoş,kaliteli ve farklı duruyor.Bu demektir ki sorento kötü hayır değil.Bide farkındamısın bu sefer de sorento daha kaliteli ve büyük bir resim koymuşsun.Antara küçük kalmış.

dikkatini cekerim birisi cdı birisi tdi turbonun hele dizel motorda yokuş cıkarken ne kadar etkili oldunu arabadan anlayan herkes bilir ben sana kim geçti kim kaldı onu ispatlayacak deilim ama arada -7bg +turbo war yanlış anlama duz yolda ekti sonuçta yere yakındır mercedesler yapısır gider. yokuş yukarı gelice yavaş yavaş geride kaldı unutmadan antartanın resmindeki donanımı sipariş hariç gelmiyo zaten sipariş etsen corsa bile navigasyonlan geliyo onemli olan standart olması

• quote:

dikkatini cekerim birisi cdı birisi tdi turbonun hele dizel motorda yokuş cıkarken ne kadar etkili oldunu arabadan anlayan herkes bilir ben sana kim geçti kim kaldı onu ispatlayacak deilim ama arada -7bg +turbo war yanlış anlama duz yolda ekti sonuçta yere yakındır mercedesler yapısır gider. yokuş yukarı gelice yavaş yavaş geride kaldı unutmadan antartanın resmindeki donanımı sipariş hariç gelmiyo zaten sipariş etsen corsa bile navigasyonlan geliyo onemli olan standart olması

Yanlış anlaşılma olmasın.Ben sadece cdi o kadar kötümü diye düşünceye kapıldım.Yoksa sorento gerçekten kaliteli bir araç.Sadece sorentonun ağırlığından dolayı cdi o kadar geri kalamaz dedim.Sen zaten amaçım yarışmak deyince ben yanlış anlamışım.Zaten ben donanımlısını tartışmıyorum.Antara içi farklı demek istedim.Navigasyonu olup olmaması mühim değil.Diğer klasik ciplere göre daha farklı bir iç ve kaliteli dizaynı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 29 Aralık 2007; 18:01:11 >

• e serisi her şartda istsese geçer yaw ama tabi pek bilmiyorum pek araştırmadım e serisini
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

quote:

quote:

Mercedes-Benz E 270 CDI
    Motor Hacmi 2685
    Maksimum Güç 177
    Maksimum Güç Devir 4200
    Maksimum Tork 425
    Maksimum Tork Devir 2600
    Silindir 5
    Valf 20
    Uzunluk 4818
    Genişlik 1822
    Yükseklik 1452
    Bagaj Hacmi 540
    Bagaj Hacmi2 -
    Ağırlık 1665
    Yakıt Deposu (Litre) 65
    Maksimum Hız -
    Hızlanma (0-100 m) 8.4
    Yakıt Türü Dizel
    Yakıt Tüketimi (Ort.) -

Kia Sorento
    Motor Hacmi 2497 cc
    Silindir Sayisi 4
    Motor Gücü 170 hp
    Motor Torku 392 nm
    Maksimum Hiz 182 km/s
    Agirlik 2121 kg

Sen yanlıs anlamıssın biz resmin kücüklügüne büyüklügüne bişi demedik autoban adındaki arkadas cok haksızca bi kıyasalama yapmıs kianın en kötü modeliyle antaranın en iyisini karsılastırmıs bu haksızlıktır..bende antaraya karsılık kianın donanımlısını koydum resmin kücüklügüyle büyüklügüyle ne alakası var sen bir resim boyutundan karsılastırma yapıosan işin iş senin.....

• quote:

Orjinalden alıntı: volkaaan06

Sen yanlıs anlamıssın biz resmin kücüklügüne büyüklügüne bişi demedik autoban adındaki arkadas cok haksızca bi kıyasalama yapmıs kianın en kötü modeliyle antaranın en iyisini karsılastırmıs bu haksızlıktır..bende antaraya karsılık kianın donanımlısını koydum resmin kücüklügüyle büyüklügüyle ne alakası var sen bir resim boyutundan karsılastırma yapıosan işin iş senin.....

Arkadaşım konuşma tarzın düzelt.Olayını kişisel tartışmaya götürme.Benim ne demek istediğimi hala anlamamışsın.Yazılanları bir daha oku.Ben orda espri yaptım.Onu bile neresinden anladın.Helal sana bu celal bu şiddet nedendir. Sadece bu kia içini gösteren ve kuşbakışı resim koymuşsun dedim.Antaranın da kuşbakısı resmini koysan güzel olurdu.Bunun neresini ters anlıyorsun bir türlü çıkaramadım.Merak etme resme göre karşılaştırma yapsam ne diye mesaj yazıyım buraya...

Yoksa Kianın patronu senmisin?Böyle körü körüne marka fanatikliği yaptığına göre bak ben ne diyorum.Sorento çok kaliteli bir araç ve 2.eli iyi olan bir araç diyorum.Bir yandan da Antara kaliteli diğer suvlardan farklı tasarımı ve farklı iç dizaynı olduğu için adından söz ettiriyor.Ve piyasaya daha yeni girdiği için daha az satıyor diye mantık da olamaz.Bunu söyleyenler de sizlersiniz.Jeep Cheerokeler sorentodan az satıyor.Araç kötümü?

İşte böyle bir resimden bahsediyorum.Madem sorento'nun geniş açıdan resim koyuyorsun.Antaranın'da geniş açı resmini koymak zorundasın.Bunu bilecek kadar da akıllsın.Yukarda haksızlık haksızlık diyende sensin!!

Buda navigasyonsuz olanı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 30 Aralık 2007; 14:26:22 >

• jeep grand chrokee ler olsun dodge olsun chrysler olsun bunları millet genellikle hep pahalı biliyor halbuki gayet ucuz bence sınıflarına göre chrysler sebring crdi'ı 40.000eu ya alabiliyosun 70'e 300c sınıfının en serti mesela
  • bence cip icin soyluyorum ikisinide tercih etmezdim iki markada gercek anlamda cip ureticisi degil

ama eger ikisinden birini secmek zorunda kalsam opel daha yakin geliyo bana kianin disi cok plastigimsi duruyo ve gordugumde cipe bak diyemiyorum cok basit. Bide adi cikmis yani kia cipim var demektense ford transitim var bile daha iyi gelir :)
  • Yani şimdi E270 CDI modelinde turbo yok mu sanıyorsunuz

quote:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.