Şimdi Ara

BU ARAÇ ALINIR MI ? AUDİ A3 2012 - SAHİBİNDEN. LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2012-audi-a3-sback-1.6tdi-attraction-s-tronic-orjinal-cam-tavan-332832133/detay

ARKADAŞLAR ARAÇ BU. ARAÇTAN MÜKEMMEL ANLAYAN BİRİ DEGİLİM. SAHİBİNDENDE FİLTRELEYİP BAKTIM FİYATI NORMAL PİYASASINA GÖRE . PAZARLIKLA 2-3 BİN TL AŞAĞISINA ALSAK NASIL OLUR ?

• km çok para çok galerici vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

km çok para çok galerici vs.

araç temiz. audi için bu km zaten çok degil hocam. fiyatı aynı özellikteki tüm ilanlarla kıyasladım. aynı pahalı degil güncel ilanlara göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

araç temiz. audi için bu km zaten çok degil hocam. fiyatı aynı özellikteki tüm ilanlarla kıyasladım. aynı pahalı degil güncel ilanlara göre.

aracın temiz olduğu kanısına nerden vardınız? galeri sahibi babam olsa güvenmem. tanıdık servisleri vardır ekspertiz raporunu temiz gösterirler. güvendiğiniz bir ustaya gösterin ve ekspertiz raporu isteyin. sigorta acentanıza gidip şase no ile sorgulama yapın. tramerde çıkmayan kazalar olabilir. bir sorun yoksa alınabilir.
  • quote:

0 l.4tsı leon veya
    http://www.skoda.com.tr/SiteCollectionDocuments/1-Ocak%20-2017-Tavsiye-Edilen-MY-2016-Anahtar-Teslim-Fiyat-Listesi.pdf
    listeye bir göz atmanızda fayda var.

hocam skodanın 2. eli hiç yok yani. suzuki yeni vitarada bakıyorum. ama satıcısı dahi şimdi al 1 ay sonra sat 15 lira eksigine satarsın diyor. ilk aracımı alıcam basamak gibi düşün yani, zamanla satıp yükselticem. leon ve golf ufak kaldı biraz. audi içi geniş. 1.85 - 100 kg

• Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    civic fln da bakabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yeni civige bktım. fiyat performans açısından güzel. fabrikasyonda tüplü gelio 6 yıl garanti. onunda içi geniş güzel. zaten onuda düşünüyorm. tek kötü yanı araç yere çok yakıt. golf yükseklik olarak binişte ve araç yüksekligi olarak civicten daha yüksek
  • quote:

quote:

yeni civige bktım. fiyat performans açısından güzel. fabrikasyonda tüplü gelio 6 yıl garanti. onunda içi geniş güzel. zaten onuda düşünüyorm. tek kötü yanı araç yere çok yakıt. golf yükseklik olarak binişte ve araç yüksekligi olarak civicten daha yüksek

alabiliyorsanız 0 alın olmadı hiç olmazsa 10000-20000km de 2015 den aşağı araca o kadar para ile girmeyin.temiz olduktan sonra golf de iyi bir seçenek.
  • a3 iç hacmi golften daha geniş degil ki.
    a3 ile golf arasında kalmıstım sıfır golf aldım temmuz ayında.
    2012 yuksek km a3 alacagına 2014 falan dusuk km golf al
  • quote:

quote:

Audi için bu kilometre çok değil sözüne itimat etmeyin balık motor olarak sıkıntı vermeyebilir ancak bu araç sadece motor ile çalışmıyor. Ve bu kilometreye gelene kadar hemen hemen çoğu parça ömrünü tamamlıyor. Sizden önceki sahibi bu değişimleri yapmamışsa büyük sıkıntı yaşayabilirsiniz. Şahsen ben yaşadım 😞
  • ciddi km yapılmış. o zamana kadar acaba nasıl kullanıldı? galericiye sorarsanız aracım çok temiz gibi klişe laf kullanır. boya yok vs der. sanarsınız ki 180bin km aracı o kullandı. baktırın expere sokun. o fiyata daha az km kullanılmış başka modeller tercih edebilirsiniz. hatta sıfır bile alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.