< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu golf alınır mı ? Araç tavsiyesi
-
-
Hocam babama dedim bmw yi kabul etmedi fazla para da vermek istemiyorum DSG ile de uğraşmak istemiyorum bu yüzden manuel leon ya da golf mantıklı geldi ama hala b hatchback istemiyorum illa C olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Parasını baban veriyor, baban ne istiyorsa onu alsın. Senin seçtiğin arabada çıkacak en ufak sorun senin suçundur, hayatın zehir olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 13 Nisan 2024; 11:8:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 parça değişen var , ben almazdım,
-
Hocam bu Leon nasıl peki ben de kaput ve bagajın sorunsuz olmasından yanayım aslında
https://www.sahibinden.com/s/ILksRQLV
İstanbul şehir içinde kullanmak için manuel araç alacagima kafama sıkar kurtulurum bu izdiraptan daha iyi.
DSGden korkuyorsan baska markalara yönel ve otomatik al derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam öyle iş trafiğine girmiyorum ben bi de yaşadığım ilçede o kadar trafik olmuyor bu yüzden manuel sıkıntı değil benim için
Aile gerçekten kaderdir. Zengin ailenin cocuklari audilere , BMW lere binsin gariban 8-10 yaşında golf ve leonlara talip olsun ..
Ne alaka hocam çek kredi al bir tane bmw leona o parayı veren bmwye de verebilir imkanı zorlarsa
Astra k'ya baksana o fiyatlarla dizel olana bi bak dynamic paket veya excellence denk getirirsin su piyasada dolu ve gorunus olarak genc icin uygun arac.
Leon veya golften daha cok memnun kalirsin.Gidipte manual bombos tasarimi zaten igrenc 2015 golf alinmaz.
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-otomatik-opel-astra-k-led-matrix-kis-2-paketi-navi900-1145597581/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aléister Crowley -- 13 Nisan 2024; 12:17:53 > -
Hocam arkadaşlarımın hiçbirinde araba yok 20 yaşında herkes bmw audi biniyor gibi yazmışsın
Araç iyi görünüyor yalnız biraz boş , led far yok , sizin için sorun değilse olabilir, fiyat ederi omudur bilmiyorum,
-
Hocam 800 üstü vermek istemiyorum zaten 1 binek 1 kamyonet var sadece işimi görecek yaşıma uygun bir şey arıyorum.
Hem 2015de sıfırını almış kullanmış satmış, hem de 2022de tekrar 2016 modelini uzun araştırmalar sonucu almış kullanmış ve halen kullanan biri olarak önerim 1.2tsi 110bg manuel 2015in ikinci yarı sonrası üretilen , bluetooth,park sensörü , ve hız sabitlemesi olan bir model alın. Dizelden az biraz fazla yaksa da bakım maliyeti, mtv sinin daha düşük olması, sessizlik ve titreşimsizliği, uzun süre kullandığınızda dizele göre daha kolay satabileceğiniz için senede 20.000km üzeri yapmayacaksanız dizel almayın derim. örnek ilan(bu aracı bilmiyorum, donanım model olarak atıyorum):https://www.sahibinden.com/s/anAsUmu7
10 yaşında Golf 7'ye para verilmez hocam tiksinirsin sanayiye düşersin arkadaşların kızlarla gezerken Sen sanayide Ustalar yanlamak zorunda kalırsın.
Manuel kullanabiliyorsan o paraya 2017 Polo 1.0 Comfortline al
Hocam ha 2017 polo ha 2016 golf 1.2 tsi benzin de düşünebilirim ayrıca
Hocam çok yakmazsa 1.2 tsi benzin de düşünebilirim şehir içi kaç yakar 9 10 olmadığı sürece sıkıntı yok bence
megane 4 icon 1.5 dci otomatikler var eski aracım, gayet memnundum 40 bin kadar kullandım. dolu ve memnun edecek bir araçtır. örnek bırakıyorum bakarsınız, icon paket bakmaya tercih edin.
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bakimli-icon-1165318884/detay -
Golf alacağım diyen adama astra polo hatta megane öneriliyor. Al geç hocam temiz bi golf çok düşünme önceki sahibi temiz baktıysa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Parasını baban veriyor, baban ne istiyorsa onu alsın. Senin seçtiğin arabada çıkacak en ufak sorun senin suçundur, hayatın zehir olur. |
Hocam arkadaşlarımın hiçbirinde araba yok 20 yaşında herkes bmw audi biniyor gibi yazmışsın
|
Benzer içerikler
- hyundai i10 1.2 elite otomatik vites yorumları
- enjektör temizleyici nasıl kullanılır
- yanlışlıkla ters yöne girmek
- triger kayışı değişimi işçilik ücreti
- otomatik arabada fren tutmaması
- yeni c3
- togg şarj süresi
- citroen c4x 2024 fiyat listesi
- volvo xc90 elektrikli
- fiat 600 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X