Şimdi Ara

Acil Yardım Bu Araç Alınır mı ? Kia Cerato Crdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-mukemmel-kia-cerato-1.6crdi-ex-261441187/detay/

Bu araç için pazarlık yaptım arkadaşlar sizce alınır mı ? Her yönden değerlendirirseniz sevinirim daha önce kullanan arkadaşlar varsa gidişi kalkışı yokuşları tırmanışı seriliği nasıldır çokmu hantal kalır ? Hyundai era ile kia cerato arasında çok fark varmıdır hangisi kalitelidir ?

• Bir abimizde vardı Araçta kronik olarak Kol dayamadaki döşemeler yırtılıyordu.

Birkaç kez Aracı kullanmıştım Gidişi çok güzel Virajlarda biraz yetersiz geldi bana sadece o kadar.

Ben çok memnun kalmıştım. Ama bir test sürüşü tavsiye ederim hocam iyice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araclara gecen haftaya kadar bende bakiyordum bi arkadas için. Aracin fiyati fazla. Benzinli 2011 model beyaz renk 27 bin km de yeni kasasini 37 bin tlye aldik. Ilandaki aracin 2007 model 110 bin km de stop fari degiseni olup hatasiz olanini 26.500 e bulmustuk Rize den.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

Bu araclara gecen haftaya kadar bende bakiyordum bi arkadas için. Aracin fiyati fazla. Benzinli 2011 model beyaz renk 27 bin km de yeni kasasini 37 bin tlye aldik. Ilandaki aracin 2007 model 110 bin km de stop fari degiseni olup hatasiz olanini 26.500 e bulmustuk Rize den.

hocam banada fazla geldi en son 23 e kadar dustu ben 22 verdım sıze sormak ıstedım km sı 165 bınde ve kazasız oldugunu gorunce ıcıme sındı ama tabı gostermek lazım turbo enjektorlerı ne durumda dıye benım ıcın acıkcası yuruyen ve motor onemlı boya degısen su bu bakmıyorum sadece fıyat olarak ne verıyım sızce ? bırde degermı gercekten basım agrırmı bu arabanın gorunusude hosuma gıttı ıcıde sırıtmıyor en azından yoksa punto palıo clıo falan sevmıyorum o tarz arabaları ıcıme sındıremıyorum oyuncan gıbı gelıyoır
  • Kia alınmaz.

• haykouz H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yaklaşık 4 yıl kullandım, çok da memnun kaldım. Muadili Focus, Corolla, Civic tir. Kullanımı keyifli bir araçtır, seridir, beni hiç bir zaman üzmedi, tavsiye ederim. Sahibi sözlerinde samimi ise 23 bin fiyat araç için iyi bir fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıslanmış tarhana

Kia alınmaz.

neden ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Hocam ben yaklaşık 4 yıl kullandım, çok da memnun kaldım. Muadili Focus, Corolla, Civic tir. Kullanımı keyifli bir araçtır, seridir, beni hiç bir zaman üzmedi, tavsiye ederim. Sahibi sözlerinde samimi ise 23 bin fiyat araç için iyi bir fiyat.

linkini paylaştım hocam bu araç için makul mu 23 fıyat ? birde 2006 ya kadar 1.5 crdi var 2007 de 1.6 crdi sanırım bu araç 1.5 2006 ama ilanda 1.6 crdi yazıyor ben donanım farkını falan bılmedıgım ıcın bulamıyorum ayrıntılı makyaj yedi sanırım 2007-2008 de stoplar ve ön tampon biraz degısık bazı modellerde durbun gogus falan var bırde kadranı bazılarında ex lx confort dıye ayrılıo ama en dolusu en boş baz modelı ne hıc bulamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

quote:

Orijinalden alıntı: ıslanmış tarhana

Kia alınmaz.

neden ?

Niye alınmasın. Hem dizel. Hem temizmiş. Al bence.

Ayrıca aracın vites topuzu, direksiyonu, pedal setleri, el freni, kol dayama kaplaması hepsi tertemiz. Güzel kullanılmış ve km si de orjinal muhtemelen.
    Bu araç orta donanım Ex Comfort, bir üst donanımda dijital klima falan var. Benimki de Ex Comfort tu. kasko bedeli 25 bin lira zaten, 23 bin verilir. 1.5 CRDI 102 hp dir, yeterince de seridir ve çok sessiz çalışır.

PS (TILT) : Yükseklik Ayarlı Hidrolik Direksiyon
    ABS : Kilitlemesiz Fren Sistemi
    AC : Klima & Mikro Hava Filtresi
    TW : Tweeter Hoparlör
    PAT : Elektrikli Teleskobik Anten
    HLD : Far Yükseklik Ayarı
    DC : Dijital Saat
    FFL : Ön & Arka Sis Farları
    IMM : Immobilizer
    15" Jant & Jant Kapağı Silisyumlu Lastikler
    PM : Elektrikli & Isıtmalı Yan Aynalar
    Akü Koruyucu
    A/B (D) : Sürücü & Yolcu Hava Yastıkları
    PDL : Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit
    PW : Otomatik Ön & Arka Camlar
    RCD : Radyo & CD Çalaar
    BC : Yol Bilgisayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 5 Mart 2016; 15:47:20 >
  • Baktırmadan almayın yine de ama bence de araç temiz, arkadaşa katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Baktırmadan almayın yine de ama bence de araç temiz, arkadaşa katılıyorum.

yazışıyoruz hocam 23 dedı en son ben 22 de dıretıyorum bakalım hayırlısı en kotu 900 tl zaten sıgorta cıkıyor benım ıcın 1000 tl cok onemlı yani temız araca benzıyor sızınde dedıgınız gıbı
  • Abimde var aynı araçtan. 100 bin km'de.

İyi gidiyor, konforlu ve bence ferah bir araç. Ancak yakıtı dizele göre biraz fazla. İlandaki araç temiz duruyor. Hayırlı olsun

• Bende 2007 ve 2008 1.6 crdi olani vardi 3 farkli defa. Icten temiz duruyor arkadaslara katylyyorum. Distan siyah oldugundan pek bi sey belli olmuyor gostermek gerek.

1. Boya onemli degil ama ic taraflarda darbe var mi
    2. Turbo, enjektor durumu, cekisin puruzsuz olmasi falan bakilacak.
    3. Ruhsat tarihi cok yeni ise sknti olma ihtimali olabilir, önemlidir.
    4. Tramer ve tuvturk kayitlari.

Hepsi olumlu ise 23 de guzel.

Butce musait ise acik renk 2007 1.6 crdi ex comfort/advance de bakilir. 2007-9 makyajli kasalar icinde de sadece 2007 olanlarin daha kaliteli oldugunu dusunuyorum. En basitinden 2008 kapibust plastigi sert, 2007 yumusak. 2007 alttan daha iyi yalitilmis idi bence.

Era ile kiyas goturmez. 2 gomlek kalitelidir cerato. Motor guzel, 1.6 daha guzel. 0-100 10 sn rahat. Simdiki 128 hplerden daha iyi ceker 115ler.

Yol tutus klasik kore yumusakligi nedeniyle hizli iken cok iyi degil, orta karar. Temizse her zaman alinir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Bende 2007 ve 2008 1.6 crdi olani vardi 3 farkli defa. Icten temiz duruyor arkadaslara katylyyorum. Distan siyah oldugundan pek bi sey belli olmuyor gostermek gerek.

1. Boya onemli degil ama ic taraflarda darbe var mi
    2. Turbo, enjektor durumu, cekisin puruzsuz olmasi falan bakilacak.
    3. Ruhsat tarihi cok yeni ise sknti olma ihtimali olabilir, önemlidir.
    4. Tramer ve tuvturk kayitlari.

Hepsi olumlu ise 23 de guzel.

Butce musait ise acik renk 2007 1.6 crdi ex comfort/advance de bakilir. 2007-9 makyajli kasalar icinde de sadece 2007 olanlarin daha kaliteli oldugunu dusunuyorum. En basitinden 2008 kapibust plastigi sert, 2007 yumusak. 2007 alttan daha iyi yalitilmis idi bence.

Era ile kiyas goturmez. 2 gomlek kalitelidir cerato. Motor guzel, 1.6 daha guzel. 0-100 10 sn rahat. Simdiki 128 hplerden daha iyi ceker 115ler.

Yol tutus klasik kore yumusakligi nedeniyle hizli iken cok iyi degil, orta karar. Temizse her zaman alinir.

işte dediginiz gibi 2007 deki makyajlılara baktımda 1.6 crdi 115 likler bütce malesef aşıyor hocam ben 22-24 bandındayım şuan 2006 1.5 crdi ile arasında bariz daglar kadar fark varmıdır her yonden çekiş ivmelenme ve diğer konularda ? 1.5 crdi 102 hp ama 2000 dd de 240 nm tork basıyor bu yuzden torkundan dolayı sıkıntı cıkarmaz dıye dusunuyorum ama crdi yakıt konusunda o kadar başarılı bır unıte degıl bencede multıjet veya dci ye gore en azından oynasa oynasa kaç lt oynar atıyorum 1-2 litre fark edermi 8-10 litre yakarmı yani fabrıka verisi 5-6.5 arası cunku 1.5 crdi nin ?

• Biz 2012 den beri kullanıyoruz, ve cok memnunuz içi sınıfına göre(C) baya ferahtır diz mesafeleri felan, Motoru cok güçlüdür turbo devreye girince sırtınızı yapıştırır bayırda bile olsa. Konforu güzeldir. C sınıfı dizel bakılıyorsa ceratoya mutlaka bakılmalıdır bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 azcik daha az yakiyor. Uzun yolda dci hdi ile ayni yakar sehir ici 1 litre fazla yakar, turbo enjektor duzgunse kesinlikle uzmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 model makyajlı kasa en gulu advance paketi 1.6 crdi 115lik vardı bende. Harika arabaydi tadına doyamadim. Borclarimdan dolayı çok acil satmam gerekti mecburiyetten 25 bin liraya verdim. Allah kimseyi darda koymasin. Durumları bi çeki düzene koyarsan hiç düşünmeden gider gene alırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.