Şimdi Ara

Citroen C4 benzin&lpg alınır mı?Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• www.arabam.com
    Sahibinden Citroen C4 1.6 VTI Confort 2011 Model Manisa 167.000 km Diğer - 12155434 | arabam.com
    https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-citroen-c4-1-6-vti-confort/sahibinden-citroen-c4-1-6-vti-confort-2011-model/12155434

Bir arkadaşımız tercih edecek Citroen C4 benzin&lpg nasıldır 2011-2012 model alınır mı arkadaşlar fiyatları nasıl? Kullanan var mı ?Üçüncü ilan fiyat olarak biraz zorlayabilir bizi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RushBerry -- 4 Eylül 2019; 19:46:43 >

• Birincisi iyidir gel gör al git demesine rağmen. İkincinin rengi dezavantajı.
    Üçüncüden almak için bedava vermesi lazım arabasına Amerikan park modülü yaptırıp konsola "sİKinTi yOK.!!" Diye bir sitikır yapıştıran biri bence güven vermiyor. Bildiğin çakal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayonnaisse

Birincisi iyidir gel gör al git demesine rağmen. İkincinin rengi dezavantajı.
    Üçüncüden almak için bedava vermesi lazım arabasına Amerikan park modülü yaptırıp konsola "sİKinTi yOK.!!" Diye bir sitikır yapıştıran biri bence güven vermiyor. Bildiğin çakal.
    Üçüncüsü biraz modifiyeli banada güven vermedi hocam , araç nasıldır peki yol tutuşu falan benzin lpg olması normalde dizelleri tutuluyor bu modelin. Bi bilginiz var mı ?
  • RushBerry kullanıcısına yanıt
    Benzinli model için ne desem yalan olur ama confort paket dizel otomatik seçeneğini bir arkadaşımın tanıdığı almıştı nereden baksak bir yıl olacak henüz bir şikayet duymadık araçla ilgili.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben dizel otomatik aldım 2012 comfort plus, alabilirseniz dizel alın, 1.6 e-hdi gerçekten çok keyili , o kadar basıyorum yakıt 7 nin üzerine çıkmadı, şehirler arası 3.8 lerde zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.