başka bir anakarta takıp kullanma imkanın varmı işlemciyi ramı felan.
malesef am3+ anakart kullanan bir tanıdıgım yok ve bendede bulunmuyor vardı fakat sattım :S
quote:
Orijinalden alıntı: aykutx
Bios kaç gösteriyor sıcaklığı?
bakamadım zaten oyuna giriyorsun takılıyorsa cıkıyorsun öyle diyor alta alınca sıcaklık bi anda iniyor normale 25 30 lara iniyor bir gariplik var ama :S ilemciden oldugunu sanmıyorum tek oyunda zaten 4 tane oyun acıkken crysis 2 call of oynadık sonucta bilgisayarcı test etti
quote:
Orijinalden alıntı: NoWLoadinG
quote:
Orijinalden alıntı: hknmrt1907
quote:
Orijinalden alıntı: NoWLoadinG
sorun sadece GTA IV'de çıkıyorsa normal o oyunda problem var. Eğer her oyunda problem varsa ısı algılamada anakartın sorun çıkarıyordur. Donanımların maksimum dayanma gücü 120 derecedir.
Biliyorum Saçma Geldi Zaten Anakart Ve İşlemci Yeni Bir Sorun Cıkacagını Sanmıyorum Kontrol Ettik Sadece Gtada Yapıyor Napmalıyım Düzeltmek İçin Başkamı İndireyim
Orjinalini de alsan büyük ihtimalle o problem çıkacak ancak ek sürümlerle düzeltmişlerse bilemem. PS3'de sadece bu problem yok diye okudum.
biliyorum en iyisi ben gta 4 ten vazgeçeyim :) çoğu bilgisayarda ısınıyor ve reset atıyor die duydum ya zaten normalde benim bilgisayarın 85 dereceden sonra reset atması gerekiyor atmıyorsa vardır bi yanlıslık demekki o sıcaklıkta değil elle dokunulmazdı eritirdi etrafı yav :))
quote:
Orijinalden alıntı: ANIL_00
Aslında oynarken sorun olmuyosa pek kurcalamana gerek yok işlemcinin o sıcaklıkta çalışmadığı aşikâr
aynen kurcalamaya gerek yok pcde ısınma sorunu yok normalde boşta 20 25 te duruyor :)
Sensörlerde sorun var 100-120 dereceye dayanbilir zaten işlemci.
pc ye cin girmiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme