Şimdi Ara

250 derece diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Benim Sıkıntım Şu İşlemci fx 4100 x4 her oyuu sıkıntısız oynuyorum 45 50 derecede hatta bosta 19 25 derece arası geziyor gta 4 giriyorum bi süre oynuyorum biraz kalabalık var diyelim kasma baslıyor bi cıkıyorum 255 200 derece diyor bilgisayarcı acıp baktı gta 4 acıkken bu derecede olsa sogutucuyu tutmam imkansız olur dedi ve suyun kaynama derecesi 100 derece ise işlemci erimezmi 200 derecede bence bu işte bir gariplik var arkadaşlar çözemedim bir yardım edin :s

• Bilgisayarcıya sorsaydın anakartımın ısı algılayıcı modülünde arıza var mı bi bakarsmınzı diye
  • Fırında mı oynuyorsun kardeş?Isı algılayıcıda sorun vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: losewin

Bilgisayarcıya sorsaydın anakartımın ısı algılayıcı modülünde arıza var mı bi bakarsmınzı diye
    250 derecede o işlemci, o işlemci değil-hangi işlemci çalışır, fırında tavuk olur.max görebileceği derece,tam emin değilimde,hadi 80-90 derece olsun.
    işlemci sıcaklığına hangi programla bakıyorsunuz.
  • everestle bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Investigator

everestle bakabilirsin
    core temp ile bak.kullandığın programın sensörü bozuktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.kas

core temp ile bak.kullandığın programın sensörü bozuktur

onla bakıyorum amd programı ilede baktım aynı ama o ısıda değil oyun birşeyler yapıyor nedense :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe!

Fırında mı oynuyorsun kardeş?Isı algılayıcıda sorun vardır.

bende onu diyoırum kardeş o kadar ısınamaz ne sorun yaratıyor olabilir öyle gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

250 derecede o işlemci, o işlemci değil-hangi işlemci çalışır, fırında tavuk olur.max görebileceği derece,tam emin değilimde,hadi 80-90 derece olsun.
    işlemci sıcaklığına hangi programla bakıyorsunuz.

biliyorum beyler bende diyorumki oyun birşeyi etkiliyorki yapıyor amdnin programındada aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

everestle bakabilirsin

fark yok inanın kendi programındada aynı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: losewin

Bilgisayarcıya sorsaydın anakartımın ısı algılayıcı modülünde arıza var mı bi bakarsmınzı diye

normalde birşey yok 4 oyun açtı ve 4 oyun acıkken crysis 2 kasmadan oynadık :) 48 derecede gezdi işlemci
  • quote:

anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknmrt1907

quote:

anlayamadım

Alıntıları Göster
    sorun sadece GTA IV'de çıkıyorsa normal o oyunda problem var. Eğer her oyunda problem varsa ısı algılamada anakartın sorun çıkarıyordur. Donanımların maksimum dayanma gücü 120 derecedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

sorun sadece GTA IV'de çıkıyorsa normal o oyunda problem var. Eğer her oyunda problem varsa ısı algılamada anakartın sorun çıkarıyordur. Donanımların maksimum dayanma gücü 120 derecedir.

Biliyorum Saçma Geldi Zaten Anakart Ve İşlemci Yeni Bir Sorun Cıkacagını Sanmıyorum Kontrol Ettik Sadece Gtada Yapıyor Napmalıyım Düzeltmek İçin Başkamı İndireyim
  • Aslında oynarken sorun olmuyosa pek kurcalamana gerek yok işlemcinin o sıcaklıkta çalışmadığı aşikâr
  • quote:

quote:

Biliyorum Saçma Geldi Zaten Anakart Ve İşlemci Yeni Bir Sorun Cıkacagını Sanmıyorum Kontrol Ettik Sadece Gtada Yapıyor Napmalıyım Düzeltmek İçin Başkamı İndireyim

Orjinalini de alsan büyük ihtimalle o problem çıkacak ancak ek sürümlerle düzeltmişlerse bilemem. PS3'de sadece bu problem yok diye okudum.
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalini de alsan büyük ihtimalle o problem çıkacak ancak ek sürümlerle düzeltmişlerse bilemem. PS3'de sadece bu problem yok diye okudum.

Alıntıları Göster
    Bios kaç gösteriyor sıcaklığı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

Bios kaç gösteriyor sıcaklığı?

Alıntıları Göster
    başka bir anakarta takıp kullanma imkanın varmı işlemciyi ramı felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Lifetime

başka bir anakarta takıp kullanma imkanın varmı işlemciyi ramı felan.

Alıntıları Göster
    O bilgisayardan bir tane daha ala arasına ekmek koy ısıt ve ye Problem ? tost makinesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

O bilgisayardan bir tane daha ala arasına ekmek koy ısıt ve ye Problem ? tost makinesi

dalga geçin diye yazmadım seviyeli bir şekilde önerilerinizi bekledim labayi önerilerinizi değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.