Şimdi Ara

250 Tl Ses Sistemi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maxiumu 250 Tl'ye En Yüksek Ve En Kaliteli Sesi Verebilen Bassları Çok İyi Olan Bir Ses Sistemi Önerebilirmisiniz , Sesinin Çok Yüksek Olması En Önemlisi Çünkü Bangır Bangır,Gülşen - Bangır Bangırı Dinliycem
    Şaka Biryana Bana F/P Ses Sistemi Lazım Tavsiyelerinizi Bekliyorum .

• Güncell 250 Tlye En Yüksek Sesi Veren Hoparlör Önerir misiniz Logitech Z506 Mı Z333 Mü Z533 Mü , Bana Yüksek Ses Ve Kaliteli Bas Lazım Acill Alıcam Yardım Edin Lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden creative markasının soundblaster ürünleri vardı. tek kelime ile mükemmel
  • Ben logitech z333 kullanıyorum şahsen sesinden gayet memnunum yüksek ve bass seviyesi de tatmin edici hatta apartman dairesinde oturduğum içinde sesini hiç sonuna kadar açıp kullanamadım keşke ortam müsait olsada sonuna kadar dinleyebilsem

• quote:

Orijinalden alıntı: Eşek Sokan Arı

Maxiumu 250 Tl'ye En Yüksek Ve En Kaliteli Sesi Verebilen Bassları Çok İyi Olan Bir Ses Sistemi Önerebilirmisiniz , Sesinin Çok Yüksek Olması En Önemlisi Çünkü Bangır Bangır,Gülşen - Bangır Bangırı Dinliycem
    Şaka Biryana Bana F/P Ses Sistemi Lazım Tavsiyelerinizi Bekliyorum .

z506 kardeşim aradığın şey. kipada bile satıyorlar :)

• Z523

• Z 506 ve creative t6300 günlerce araştırdım durdum, ikisini de inceledim, özellikle t6300 ün uydularını elime aldığımda acaba içi boş mu? diye düşündüm, o kadar hafifti ki.. Araştırmalar sonucunda Microlab X23 aldım, 210 liraya mal ettim. Geldiğinde, kurdum test ettim ve inanın verilmiş sadakam varmış dedim, iyi ki logi ya da creative almamışım, microlab bu ürünlerden en az 10 gömlek üstün diyebilirim. Ses ve malzeme kalitesi tek kelimeyle mükemmel👌, Kesinlikle Microlab X23 diyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.