Şimdi Ara

250 tl ye bisiklet alternatiflerim var bir bakarmısınız.(ALINDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cahitdikici

bende bu adamdan aldım tavsiye ederim fiyatıda düşürmüş
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-salcano-efes-26-v-sifir-kutusunda-acilmamis-2-yil-garantili-139981490/detay

teşekkür ederim hocam ama çift amortisörlü bisiklet düşünmüyorum ama fiyatı gerçekten çok iyi tutmuş arkadaş.

• bu hikaye başlığın açılış amacına uygun bir şekilde linkteki bisikletin alınması ile son buldu.
    http://www.n11.com/mondial-clipper-26-dag-bisikleti-shimano-vites-P11435763

başlığı açtığım zamanki düşüncelerimden konuyu araştırdıkça uzaklaştım, ve gittikçe fiyatı yükselltim sonunda baktım bunun sonu yok ve biz belki haftada yarım saat bu aleti ya kullanacağız ya kullanmayacağız bu yüzden en uygunu en iyisidir mantığıyla hareket ederek son noktayı koydum.
  • Hayırlı olsun.
    KONYA şartlarında sele ve çamurluk ihtiyaçtı. Ümit citybike güzel bir seçenekti aslında. Bende konya'dayım ve onu kullanıyorum. Mevlana çarşısı civarında erbaş bisiklet var orda çok ekonomik 28 jant olanları alabilirdin. Tekrar hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilweb

Hayırlı olsun.
    KONYA şartlarında sele ve çamurluk ihtiyaçtı. Ümit citybike güzel bir seçenekti aslında. Bende konya'dayım ve onu kullanıyorum. Mevlana çarşısı civarında erbaş bisiklet var orda çok ekonomik 28 jant olanları alabilirdin. Tekrar hayırlı olsun.

ne kadara alabilirdim hocam sence?
  • 28 jant citybike modelini 330 tl ye
    arkadaşımıza 1 ay önce almıştık.

• quote:

28 jant citybike modelini 330 tl ye
    arkadaşımıza 1 ay önce almıştık.

vay be süper fiyatmış
    acaba bu mondialı versem üstüne para versem anlaşabilirmiyiz. sizce şansımı denemelimiyim.
  • Aldığınız bisiklet daha çok arazi şartlarına uygun bisiklet. Kalın teker biraz yorar. Konuyu geç farkettim, daha önce görmüş olsaydım yardımcı olur birlikte gider alırdık. Takas yapmazlar sanırım.

• quote:

Aldığınız bisiklet daha çok arazi şartlarına uygun bisiklet. Kalın teker biraz yorar. Konuyu geç farkettim, daha önce görmüş olsaydım yardımcı olur birlikte gider alırdık. Takas yapmazlar sanırım.

Teşekkür ederim hocam.
    araştırdıkça çok şey öğrendim bisiklet hakkında ancak biz çok fazla kullanmayacağımızdan en uygun fiyatlısını tercih etmenin daha doğru olacağına kanaat getirdik. Bana ayda 2-3 kez en çok haftada 1 kez lazım olacak ve lazım olduğunda 2-3 km kullanılacak. bu yüzden çok para vermek istemedim açıkçası.
    birde bu clipperi n11 den 100 tl çek kullanarak aldığım için bana 130 tl gibi bir maliyeti oldu.

• Bende yaklaşık 2 yıl kadar önce "o mu bu mu!" derken Antalya'da kendi markasını yapan bir bisikletçi den ikisini 340TL ye almıştım.
    Vakit buldukça kullanıyoruz. Gayet memnunuz...

250 tl ye bisiklet alternatiflerim var bir bakarmısınız.(ALINDI)
  • güle güle kullanın gayet güzel görünüyorlar.
    hocam sonuçta bu bizim için keyf (sizin içinde öyle olduğunu düşünüyorum) fazla para vererek 3-5 kg daha hafif bir bisiklet almaya gerek olmadığını düşünüyorum.
    bayram tatili için şehir dışındayım bayramdan sonra kurdurunca resimlerini eklerim ama bizim makinede yakışıklı görünüyorundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 14 Ekim 2013; 23:49:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

güle güle kullanın gayet güzel görünüyorlar.
    hocam sonuçta bu bizim için keyf (sizin içinde öyle olduğunu düşünüyorum) fazla para vererek 3-5 kg daha hafif bir bisiklet almaya gerek olmadığını düşünüyorum.
    bayram tatili için şehir dışındayım bayramdan sonra kurdurunca resimlerini eklerim ama bizim makinede yakışıklı görünüyorundefined

Sizde güle güle kullanın. Aynen ben de sizin gibi düşünerek uygun fiyatlı ve işimi görecek bir tercih yaptım.
    Bizim kullanım tarz ve şartlarında, bu ve bunun gibi bisikletlerin yeterli olduğunu düşünüyorum.

*Aman dikkat! sizde benim gibi hanıma birkaç hareket göstereceğim diye bisikletten düşmeyin.
    Çocukken ne kolaymış, düşünce hooop diye kalkardık. Şimdi öyle mi! düşünce kalkmak zor valla...

• Ben düşmemde hanımı bilmiyorum
    En son 20 yıl önce bisiklet kullanmış, umarım başımıza iş almamışızdır
  • quote:

Ben düşmemde hanımı bilmiyorum

Bende düşmem diyordum. Büyük konuşulmayacağını öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

haklısın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

haklısın

Mutlaka kask edinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hi-ten kadrolu tüm bisikletlerden uzak durun
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purposeless1

hayırlı olsun

teşekkür ederim bisikleti bugün kurdurdum izlenimlerimi paylaşayım.
    toto seleye alışık olmadığı için oldukça rahatsız etti diyerek başlayayım
    daha sonra fiyatıyla kıyaslanırsa bence çok hoş bir alet.
    bügün aynı paraya tekrar bir bisiklet tercih edecek olsam bunu alırmıyım evet alırım.
    bisikletin şekli şemali bence çok hoş
    yolda gidişi hızlanışı falanda çok iyi, fazla ağır bir bisiklet değil yeğenimizin çift amortisörlü bisikletini kullanmıştım ona göre oldukça rahat hızlanıyor bu anlamda bisiklette kilonun (uzun süreli kullanıcılar için) ne kadar önemli olduğunu daha iyi idrak ettim.
    frenler ne mükemmel nede kötü bu bisikleti üzerinde 90 kg varken durdurmaya yetiyorlar.
    ancak bisiklet hızlandıkça güven vermiyor direksiyonu fazlamı yumuşak ne
    birde vitesler özelikle öndeki çarklar arasındaki değişimlerden sonra çat çut sesler çıkarıyorlar (tıpkı çocukluğumuzdaki vitesler gibi)
    neyse daha fazla uzatmayayım ucuz yollu bir bisiklet almak isteyenlere kesinlikle öneririm ama ürünüde bir kron gibi düşünmeyin sonuçta benim amacım için mükemmel bir tercih oldu.
    saygılarımla...

• tekrar hayırlı olsun bende bi 7 ay sonra almayı düşünüyorum yani tatilde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.