Şimdi Ara

250 TL ye Kadar Çift Hatlı Telefon Tavsiyeleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam için çift hatlı bir telefon almayı düşünüyorum.Çift hatlı telefonlar hakkında pek bir bilgim yok.general mobile ve trident gibi modelleri araştırdım fakat bir sonuca varamadım.
    Kullanımı kolay,şarjı uzun giden ve çok fazla sorun çıkarmayacak bir model arıyorum.
    Siz hangi modelleri tavsiye edersiniz.Yardımcı olursanız sevinirim.

• yeni çıkan çin malı telefonlar fena degil
    bi incele derim
  • çin malı telefonları inceledim özellikleri gerçektende güzel ama kullanıcı yorumları genelde olumsuz.o yüzden pek güvenemiyorum çin malı ürünlere
  • arkadaşım bende kendim için uzun zamandır çift hatlı iphone tarzı cep telefonu bakıyorum, uzun zamandır yaptığım araştırmalarda 3 adet telin bana hitap ettiğine ve alınabileceğine karar verdim ama ne yazıkki bu 3 telde TR de garantili olarak satılmıyor o nedenle almıyorum. benim tespit ettiği teller aşağıda yazılı. youtube de incelemeleri var bir bak istersen.

1- cect i9
    2- Sciphone i68
    3- Anycool V800 bazı yerlerde T800 olarak geçiyor.

garantili satan biryer bulursan söyle bende alacağım :)

not: bu arada bu tellere 389 TL isteniyor ama 250 TL den fazla verilmesi caiz değil bence :)
  • yardımın için teşekkür ederim golgeee.

3 telefonuda inceledim ve gerçekten 3'üde birbirinden güzel.ama maalesef dediğin gibi garantisinin olmaması sorun yaratıyor.biraz daha araştırmaya devam edeyim.belki garantili satan bir yer bulurum : )
  • Çin malı telefonları gördüğünüz yerde arkanıza bakmadan kaçın!

Çift hatlı olarak general mobile ve samsung modellerine bakabilirsiniz.
  • açıkcası incelemelerim sonucu kafam iyice karıştı.bu fiyatlara alınan her modelde muhakkak bir sorun çıkıyor.
    ya para limitini daha yükseltip samsungun kaliteli modellerinden birini alacağım ya da bir süreliğine çift hatlı telefondan vazgeçeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben sözlüm için doğubanktan 250 tl ye anycool v800 aldım bence gayet güzel bir telefon. merak edenlere özelliklerini yazabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.