1-2 Aydır elektrikli bisikletleri araştırıyorum Falcon 2000W Cup tarzı olanı vardı alacaktım fakat ehliyet gerekir falan muhabbeti oldu. Ehliyetim olmadığı için almaktanda vazgeçtim. 250W ve altına gerekmiyor. Önerebileceğiniz, maximum 2.000 - 2.200 TL civarı Cup tarzı bir elektrikli bisiklet öneriniz var mı? Mümkünse sıfır olsun çünkü kargoda vb. sıkıntı yaşıyabiliyoruz. Günde topu topu 5-6 km yol gideceğim çok kaliteli uçuk fiyatların olmasına gerek yok.
Arora BL 07 Z 250 modelleri hoşuma gidiyor fakat fiyatı çok. 3.000 TL dendi :(
Ben 250 watt ve altına ehliyet gerekmiyor diye biliyorum. Geçenlerde emniyete mail atmıştım onayladılar. Watt sınırlaması olmasaydı 2.000 TL ye çok güçlü modeller vardı fakat sınırlamadan dolayı fazla bir seçenek yok
Biliyorum kizicaksin beni onaylamiycaksin ama biraz bekle gercekten git kendine motor al.o Bisikletler o kadar dandik ki akusu bozulunca benzinden daha pahaliya geliyor. Yada madem 5 6 kilometre kendine bisiklet al hem o kadar faydalidir ki kendin de sasirirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme