Şimdi Ara

250 watt psu gtx 750 ti çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 500 tl bütçem var gtx 750 ti almak istiyorum acaba güç kaynağım yeter mi? Cevaplarınız için teşekkürler.

• 204w veriyor 12v kanalından çalıştırmaz
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı 60 watt gibi düşük bir güç tüketiyor araştırmalarıma göre bende tereddütte kaldım.
  • 300w olursa daha iyi olur.

http://www.geforce.co.uk/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-750-ti/specifications

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 15 Eylül 2015; 21:32:45 >
  • aziz4206 A kullanıcısına yanıt
    100 lira psu almıyım derken sistemi çöp edersiniz haberiniz osun.
    www.vatanbilgisayar.com
    Zalman Zm400-Le Serisi 400w Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm400-le-serisi-400w-guc-kaynagi.html
  • o psu problem bence hesapli tarafindan yenisini al.zalman 400w olur aerocool 400w olur.
  • Bu hesaplama yanlış o zaman.
  • 12v kanalından kaç watt verdiğini nerden anlıyorsunuz üstünde 12v karşılığında watt olarak yazmıyor ben anlayamıyorum bende corsair vs450 +80 plus var bende 12w dan kaç vermiş oluyor

___

Ayrıyetten hocam ben önceden 2010 da bir sistemim vardı eski sistem daha 775pin anakartlar yeni çıkmıştı 350watt casper marka bir kasam vardı ben gittim bu kasaya geçen sene senin gibi ince hesaplar yaptım araştırdım açar dediler eder dediler ama zorlanırsa yanar sistemin dediler bende ilk alışverişimiz ya burnumun dikine gittim aldım geçen sene falan 750ti bir hevesle oturdum taktım çalıştı açıkcası şaşırdım girdim oyuna pat 10 dakika sonra kasadan bir dumanlar geliyor anlatamam direk fişleri çektim güç kaynağı ve anakartın güç kaynağının yanına gelen kısım birden yandı haliyle benimde anakartın o kısmında işlemci falan vardı birden eridi o kısımlar çöpe attım her türlü parçayı 2.el alabilirsiniz ama benim altın kuralım işlemciyi gerekirse temiz 4.el alırım ama güç kaynağını herzaman faturalı garantili ve sıfır alırım özellikle +80 verimlilik belgesi olmasına bakarım her şey ikinci el alınır ama bence güç kaynağı alınmaz

• Bence zotac 750ti calısır bu powerda ucu ucuna :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSasukeXx

12v kanalından kaç watt verdiğini nerden anlıyorsunuz üstünde 12v karşılığında watt olarak yazmıyor ben anlayamıyorum bende corsair vs450 +80 plus var bende 12w dan kaç vermiş oluyor

___

Ayrıyetten hocam ben önceden 2010 da bir sistemim vardı eski sistem daha 775pin anakartlar yeni çıkmıştı 350watt casper marka bir kasam vardı ben gittim bu kasaya geçen sene senin gibi ince hesaplar yaptım araştırdım açar dediler eder dediler ama zorlanırsa yanar sistemin dediler bende ilk alışverişimiz ya burnumun dikine gittim aldım geçen sene falan 750ti bir hevesle oturdum taktım çalıştı açıkcası şaşırdım girdim oyuna pat 10 dakika sonra kasadan bir dumanlar geliyor anlatamam direk fişleri çektim güç kaynağı ve anakartın güç kaynağının yanına gelen kısım birden yandı haliyle benimde anakartın o kısmında işlemci falan vardı birden eridi o kısımlar çöpe attım her türlü parçayı 2.el alabilirsiniz ama benim altın kuralım işlemciyi gerekirse temiz 4.el alırım ama güç kaynağını herzaman faturalı garantili ve sıfır alırım özellikle +80 verimlilik belgesi olmasına bakarım her şey ikinci el alınır ama bence güç kaynağı alınmaz

12v karsisinda 17a yaziyor 12 ile carpiyorsun.aslinda cok dogru bir yontem degil cunku markasiz dandik psularda bu degerler yanlis olabiliyor ama markali psularda dogru olur.senin psu 408w veriyordu 12v kanalindan yanlis hatirlamiyorsam.

konu sahibine uyarim biz burada hesaplama sitesine bakip konusmuyoruz kac senelik tecrubemiz var ilk sen sormuyorsun bu soruyu.psu kaliteli mi ne marka 12v kanali nasil bunlara bakiyoruz.hesaplama sitesi yeter dedi diye alirsan sonra sorun yasarsan buraya gelme sorun oldu diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 15 Eylül 2015; 21:58:10 >

• Ben o siteye göre hareket etseydim alırdım almadım size sordum sizde yetmez dediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Bence zotac 750ti calısır bu powerda ucu ucuna :)

ucu ucuna patlayabilirde:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetmez de yetse bile sistem hamam gibi çalışacaktır o yüzden arkadaşları dinleyip kaliteli bir güç kaynağı alınız modelini bile söylemişler ben linklerini göstereyim.

http://www.sanalmarketim.com/zalman-zm400le-400w-120mm-fan-psu-/p_48725/

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Patlamazda duman cıkabilir :)
  • aziz4206 A kullanıcısına yanıt
    ucu ucuna yeter ancak sistem stabil calismaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairLighty -- 15 Eylül 2015; 23:03:22 >
  • benim başıma gelen seninde başına gelir alma üst kısımda arkadaşın dediği gibi tecrubeyle sabit ben işlemci anakart ve güç kaynağından oldum

Edit:Bahsettiğim arkadaş .45acp isimli kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonso Menendez -- 15 Eylül 2015; 23:58:46 >
  • Kart 60watt cekiyor tamam fakat ben olsam yinede casper, everest, frisby.. tarzi dandik markalarin 250-300-350watt liklarina emanet etmezdim psu yu degistirmelisin almisken corsair vs550-650 falan almani oneririm.
  • Güç kaynağı almak şart oldu.

• Arkadaşlar r7 240 almaya karar verdim parayı caspera gömmem bir dahaki sene para biriktirip sistem toplayacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.