Photoshop gibi tasarım programları kullanacağım uzun sureler web tasarım filan monster a guvenebilr miyim HDD hızı 7200 RPM bilgisayar bulmak zor güzel olur gibi aslında
quote:
Orijinalden alıntı: bznesm
Photoshop gibi tasarım programları kullanacağım uzun sureler web tasarım filan monster a guvenebilr miyim HDD hızı 7200 RPM bilgisayar bulmak zor güzel olur gibi aslında
tam tersine lenovo çok daha iyi ram lenovo da 16 gb asus da 8 ekran kartı lenovo da GTX 860 128 bir, asus dki 850 ve 64 bit lenovo da windows lisanslı olarak geliyos asus free dos.. lenovo çok daha şık ve ince hafif..
bznesmB
kullanıcısına yanıt
Photoshop genel olarak işlemcinizi meşgul edecek bir programdır, web tasarım için de ha keza size çok da iyi bir gpu gerekmediğinizi düşünüyorum, oyunlarda üst seviye grafik performansı filan aramıyorsanız en fazla 850m, hatta 840m ya da 750m'in üzerine çok da çıkmanızı gerek görmüyorum. işlemci olarak da i7 4700mq'nun altına inmeyin, u işlemci modellerine de çok yönelmenizi tavsiye etmem. 2000 lira gibi bir fiyata da alırsınız böyle bir sistem, üzeri biraz gereksiz kalıyor. boşuna paranıza yazık etmeyin, aradaki fiyat farkıyla gidin web tasarım ya da programla dili kursuna gidin böyle şeylere yatırım yapın daha iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: bznesm
Arkadaşlar 2500-2600 liraya kadar asus öncelikli dizüstü bilgisayar tavsiye edebilir misiniz ozellikle linkini gonderebilirseniz çok güzel olur
Fazla para vermenizin bir anlamı yok. Asus Alın kafanız rahat olsun
Marka olarak bilemem ancak lenovo 860m ekran kartı, Windows 8.1 işletim sistemi, yeni nesil 4710 işlemcisiyle önde görünüyor.
Sadece karşılaştırma özelliklerini yazdım, kasa kalitesi, ısınma gibi durumlarını bilmiyorum.
Asus veya Monster nokta
Yorumlar için çok tesekkur ediyorum arkadaslar peki bu HDD hizini ne yapacağım asus lenova Toshiba olsun istiyorum onlarda hep HDD hızı 5400 en az HDD hizi 7200 olmalı dimi o yüzden aşağıdaki monster nasıl grafik ve web tasarım için bu HDD hizi o kadar önemli mi yoksa CPU GPU yeterli olur mu
Yorumlar için çok tesekkur ediyorum arkadaslar peki bu HDD hizini ne yapacağım asus lenova Toshiba olsun istiyorum onlarda hep HDD hızı 5400 en az HDD hizi 7200 olmalı dimi o yüzden aşağıdaki monster nasıl grafik ve web tasarım için bu HDD hizi o kadar önemli mi yoksa CPU GPU yeterli olur mu
Lenova z710 da 1tb sshd HDD var diyor bu doğru mu arkadaşlar o zaman HDD hızı çok iyi olmaz mi ya
Eğer incelige tasarıma önem veriyorsan acer v17 nitro black edition i5 modeline bi bak istersen. Gtx860m .
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10196 bu PC nasıl beyler SSD ki bulmak ne kadar zormus bu en azından HDD hızı en azından 7200 RPM MSI ile asus kiyaslansa hangisi önde olur beyler MSI in fiyatları daha uygun bu fiyata 128 GB SSD li olan PC leri var yani MSI i asusa tercih edermisiniz