Şimdi Ara

2500-2800 tl bütçe ile fotoğraf makinesi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 6 senedir canon 1000d kullanıcısıyım ve bu makineyle fotoğrafçılıkla ilgili çok değerli bilgiler öğrendim artık biraz daha ileriye gitmek ve daha profesyonel fotoğraflar çekmek istiyorum ve doğa fotoğrafçılığıyla uğraşıyorum ve çok kararsız kaldım çünkü çok fazla seçenek var, tavsiye verirseniz çok sevinirim, iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3500e dükkan garantili 80d var. 70d biraz daha uygun şekilde 2.el olarak alınabilir.
  • 200d bak ben alacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Hocam 2.ellere pek içim ısınmıyor, sıfır olsun istiyorum yorumunuz için teşekkür ederim

• matrisintranspozu kullanıcısına yanıt
    Ben de 750d ile 200d arasında kaldım hocam ya bir türlü karar veremiyorum ve sonra pişman olmakta istemiyorum

• Nikon D3400 kit lensi olan AF-P DX 18-55mm 1:3.5-5.6G ile birlikte aldım ve birde AF-P DX 70-300mm f/4.5-6.3G ED lensini aldım bakalım

Edit: Media marketten indirimle 2.800 TL'ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natic -- 16 Aralık 2017; 15:35:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: natic

Nikon D3400 kit lensi olan AF-P DX 18-55mm 1:3.5-5.6G ile birlikte aldım ve birde AF-P DX 70-300mm f/4.5-6.3G ED lensini aldım bakalım

Edit: Media marketten indirimle 2.800 TL'ye aldım.

Kullanmayı bilirseniz Nikon D7200 ile ne çekiliyor ise D3400 ile de çekersiniz.
    Hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 17 Aralık 2017; 4:42:11 >
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :) Kullanmayı biliyorum hocam yani senelerdir doğa fotoğrafçılığıyla uğraşıyorum tabi kullanmayı biliyorum diye profesyonelim asla diyemem sadece kendimi geliştirmeye çalışıyorum işte :) ve her zaman inandığım bir şey var, kullanılan makine ne kadar iyi olursa olsun önemli olan tek şey kullanan kişinin yeteneği oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.