Şimdi Ara

2500-3000 TL Arası Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler sevgili forum üyeleri Vatan-Bimeks gibi yerlerden alacağım en başta belirtmek istiyorum genellikle premier cs6 gibi programlar kullanacağım ve kurgu montaj işlerini yapacağım arada da ağır oyunlar oynacağım Monster ve MSİ dışında önerebileceğiniz bir bilgisayar varmıdır acaba monster ve msi bilmiyorum hiç kullanmadım ve o yüzden güvenli gelmiyor daha çok bilindik markalar olup bir sorun olduğunda rahatça halletmek istiyorum 15.6 inç ssd ve hdd olmalı ekran kartı en kötü nivida 940mx olmadı paylaşımsız şimdiden teşekkür ederim

• 3248tlye Dell Inspiron 7559 B70D128W81C i7-6700HQ 8GB 1TB 128GB SSD 4GB GTX960M 15.6 Windows 10 al. Cihazda 3 yada 4 tane fan, ips mat led ekran yeterli olur :) Ekstra 8gbde ram takviyesi sonradan yapabilirsin.
  • gfbali06 G kullanıcısına yanıt
    Dell dayanıklıdır ve sağlamdır değil mi hani çünkü bilgisayar sürekli yanımda olacak o yüzden sordum birde zahmet olmazsa vatanda falan varsa linkini atabilirmisin acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihktk

İyi günler sevgili forum üyeleri Vatan-Bimeks gibi yerlerden alacağım en başta belirtmek istiyorum genellikle premier cs6 gibi programlar kullanacağım ve kurgu montaj işlerini yapacağım arada da ağır oyunlar oynacağım Monster ve MSİ dışında önerebileceğiniz bir bilgisayar varmıdır acaba monster ve msi bilmiyorum hiç kullanmadım ve o yüzden güvenli gelmiyor daha çok bilindik markalar olup bir sorun olduğunda rahatça halletmek istiyorum 15.6 inç ssd ve hdd olmalı ekran kartı en kötü nivida 940mx olmadı paylaşımsız şimdiden teşekkür ederim

Hocam bir sorun oldukça halletmek istiyorum demişsiniz Dell bu konuda en kötüsüdür müşteri temsilcisi sadece Türkiye'de değil bütün dünyada şikayet edilen bir firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fubel kullanıcısına yanıt
    Anladım ya bilgisayar buluyorsun tam karar aşamasında misal ssd yok diyorsun ssd olanda ram düşük diyorsun Türkiye'de fiyatlar uçukken teknolojik ürün almak daha zor oluyor hocam
  • melihktk kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam bence monster A bakın derim internetten kullanıcı yorumlarına falan

• http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V6-2-1.html#.V8a4z0k8XqC
    Örneğin bu modelde hem SSD hem hdd var ekran kartı 950m

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3500 4000 arası pc tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus X550VX-XX147D
    Core i7 6700HQ/4G/1T/4GB VGA/FreeDOS

http://www.sadecenotebook.com/asus-x550vx-xx147d-pmu401262
  • ki-ok K kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için çok teşekkürler hocam ASUS daha çok hoşuma gitti ben biraz daha araştırıp kendime uygun bulamazsam onu alabilirim tekrar çok teşekkürler
  • Dell 7559 al ya da hp nin gtx960m li modelini alın o arkadaşın attıgı modelde gtx950m var ve asustada 950m var ve asusun ısınma sorunu fazla ve full hd panele sahip degil
  • xb455 X kullanıcısına yanıt
    Hp'de forum konularını okuyunca ısınma problemi olduğunu duydum aslında Hp'i almayı çok isterim aklımda güzel bir modelde var ama ısınması sıkıntı çünkü biz bir video montajlıyoruz formatı değiştirmek 1.5 saatimizi bile alabiliyor ısınmacayak bir bilgisayar lazım o yüzden öneriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum DELL ise vatan ve teknosada satılmıyor ben o tarz yerlerden almak istiyorum
  • hocam MSI GL62 6QD 079XTR almayı düşünüyorum ben,laptop alırken sadece donanıma bakılıp x550vx alıyorlar,ısınmadan geçilmiyor
  • Peki MSİ nasıl bir marka yani iyimidir sizce ben iyi diyenide var kötü diyenide o yüzden
  • Hocam MSI şuan en iyi markalardan biridir ama işte son zamanlarda biraz markalaşma olduğu için fiyatları biraz yüksek bir de Msi tasarıma da önem verir klavyeyi falan steelseries koyarlar ama fiyatı da yüksek olur

Hocam zaten şuan Türkiye'de iyi bir bilgisayar için 3500 TL kafadan gidiyor almışken iyisini almak gerek ben en az 6 sene kullanıyorum
    Aynen öyle,ama tek fan yetiyot,optimizasyonları çok.500 lira eksiğim var zaten nasıl alıcam bilmiyorum :D

• Aynen uygulamalar oyunlar çok güçlendi halilyle bilgisayar çok yoruluyor bana önerebileceğiniz Vatan gibi yerlerden alınabilecek çift fanlı güzel bir sistem varmı
  • melihktk kullanıcısına yanıt
    hocam ben internet alışverişi+free dos taraftarıyım.Vatandan aldığım ekran kartının 150TL ucuza internette olduğunu gördüm geçen sene,ve vatanın hiçbir yararı yok
  • Ya ben pek sevmediğim için internet alışverişini yüzyüze daha iyi oluyor o yüzden
  • Msi o modelinde gddr3 ekran karti kullaniyor ondan hic onermem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.