Bildirim
2500 3000 tl civarı oyunucu kasa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kasa
Aerocool Xpredator X1 144 TL
PSU
Aerocool Strike X 800W 80+ Silver 218 TL
İşlemci
İntel Core İ5 3570K 511 TlL
Anakart
Gigabyte Ga-Z77X-D3H 304 TL
Bellek
Corsair Vengeance 2x4GB 1866 MHz 138 TL
Ekran Kartı
MSI GTX 670 Power Edition 938 TL
HDD
Seagate 2 TB 222 TL
SSD
Corsair Force GT 120 GB 296 TL
Optik Surucu
LG 24x SATA 46 TL
Toplam 2,837
www.teknobiyotik.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmed1982
Kasa
PSU
İşlemci
Anakart
Bellek
Ekran Kartı
HDD
Seagate 2 TB 222 TL
SSD
Optik Surucu
LG 24x SATA 46 TL
Toplam 2,837
www.teknobiyotik.com
Aklımda vatandaki indirime denk getirip ucuza düşürmek vardı ama bu sistemde iyi teşekkür ederm şuan 3000 tl lik sistemi vatanda yaklaşık 2300 e alabirim ama ne yazık ki bir ay daha beklemem lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: ShiRuKhaN
quote:
Kasa
PSU
İşlemci
Anakart
Bellek
Ekran Kartı
HDD
Seagate 2 TB 222 TL
SSD
Optik Surucu
LG 24x SATA 46 TL
Toplam 2,837
www.teknobiyotik.com
Aklımda vatandaki indirime denk getirip ucuza düşürmek vardı ama bu sistemde iyi teşekkür ederm şuan 3000 tl lik sistemi vatanda yaklaşık 2300 e alabirim ama ne yazık ki bir ay daha beklemem lazım
Peki karar sizin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
quote:
Sizlere daha öncede yazmıştım tavsiyelerinizi değerlendirdim. kafamı karıştıran bir şey var ekran kartıyla alakalı. Ati ekran kartlarının oyunlarda bana bi dez avantajı olur mu ? oyunlarla uyumsuz olma gibi bir ihtimali varmı ? Eğer yoksa 800-1000 tl arası çift fanlı ati veya nvdia ekran kartı önerirmisiniz. şuan kafamda olan sistem şu :
KASA+PSU:
http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/corsair-cc-9011011-750cx-carbide-serisi%E2%84%A2-400r-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63473
ANAKART:
http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-z77a-g45-thunderbolt-z77a-g45-thunderbolt-intel-z77-soket-1155-ddr3-2800mhz%28oc%29-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62758
İŞLEMCİ:
http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/intel-bx80637i53570k-core-i5-3570k-soket-1155-3,4ghz-6mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=60089
EKRAN KARTI:
http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11196-16-20g-hd7950-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63628
RAM:
http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-12800cl9d-8gbxl-8gb-%282x4gb%29-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=51959
HDD:
http://www.vatanbilgisayar.com/dahili-harddisk/seagate-st1000vx000-35-1tb-sv35-sata-30-64mb-cache-7200rpm-ncq-hard-disk/productdetails.aspx?I_ID=61036
SSD:
http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/sandisk-sdssdx-120g-g25-120gb-extreme-sata-30-ssd-%28okuma-550mb---yazma-510mb%29/productdetails.aspx?I_ID=58904
şimdiden teşekkürler
Msi anakart onermem bu arada. Genellile problemli oluyor.
ne gibi problemler mesela ?
-
Genellikle anakart ilk açıldığında bir problem meydana gelmiyor sonraki günlerde bozulduğunu duydum ama seçim sizin.
quote:
Genellikle anakart ilk açıldığında bir problem meydana gelmiyor sonraki günlerde bozulduğunu duydum ama seçim sizin.
teşekkür ederim seçimi asusdan yana mı yapmamı önerirsiniz yoksa farklı bir marka mı ? -
Asus, Asrock, Gigabyte gibi markalar öneririm.
vatan %29 indirimle 2230 tl tutmakta sistemin bence gayet güzel bir sistem. -
teşekkürler :) asus olarak degiştirdim anakartımı.
Vatandaki indirime yetişemiyorum ocak ayında alacağım kasayı ocagın 15 inden sonrasını bekliyoruz hadi bakalm :) ocak ayında % 25 - % 30 luk bi indirim olursa çok iyi olur ya -
anakartı msi z77a-gd55 yapabilirsin 70 lira ucuz ve yeterli bir anakarttır -
quote:
Orijinalden alıntı: atroce
anakartı msi z77a-gd55 yapabilirsin 70 lira ucuz ve yeterli bir anakarttır
msi anakartta problem çıkabilir uzun vadede demişti bir arkadaş biraz önce. asus seçtim bende -
quote:
quote:
msi anakartta problem çıkabilir uzun vadede demişti bir arkadaş biraz önce. asus seçtim bende
Neden herkeste böyle bir kanı oluştu anlamış değilim. 2 aydır forumda takılıyorum ve msi kartı hiç kimse önermiyor. Eminim bir çoğu kullanmadı bile. Sadece kulaktan duyma laflarla hareket ediyorlar. Eğer insanlar msi kart kullanmıyorsa msi firması kart üretmezdi be. 7 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntısını da görmedim. Asus da çok kalitelidir onu kötülemiyorum yanlış anlamayın. Sadece msi'nin de kötü olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Bu aynı nokia samsung olayı gibi birşey. Samsung'un daha iyi telefonları nokiadan daha ucuz olabiliyor. İnsanlar gidip samsung almıyorlar mı peki ucuz diye. Alıyorlar. Benzer olaylar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: youngeagle_3
quote:
quote:
msi anakartta problem çıkabilir uzun vadede demişti bir arkadaş biraz önce. asus seçtim bende
Neden herkeste böyle bir kanı oluştu anlamış değilim. 2 aydır forumda takılıyorum ve msi kartı hiç kimse önermiyor. Eminim bir çoğu kullanmadı bile. Sadece kulaktan duyma laflarla hareket ediyorlar. Eğer insanlar msi kart kullanmıyorsa msi firması kart üretmezdi be. 7 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntısını da görmedim. Asus da çok kalitelidir onu kötülemiyorum yanlış anlamayın. Sadece msi'nin de kötü olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Bu aynı nokia samsung olayı gibi birşey. Samsung'un daha iyi telefonları nokiadan daha ucuz olabiliyor. İnsanlar gidip samsung almıyorlar mı peki ucuz diye. Alıyorlar. Benzer olaylar.
O zaman anakart msi ya da asus pek farketmeyecek ben biraz fiyatına göre seçim yapayım :)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
O zaman anakart msi ya da asus pek farketmeyecek ben biraz fiyatına göre seçim yapayım :)
Yok kardeşim msi alma asus al. Arıza yapmayacaksa da bu sefer gider arıza çıkartır sonra arkamdan sövdürmek istemem kendime. Asus alacaktım da sana uydum msi aldım gibi. Teknoloji gerçekten şans işi. Bazıları gerçekten bu konuda şanssız olabiliyor ama ben olmadım çok şükür.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Yok kardeşim msi alma asus al. Arıza yapmayacaksa da bu sefer gider arıza çıkartır sonra arkamdan sövdürmek istemem kendime. Asus alacaktım da sana uydum msi aldım gibi. Teknoloji gerçekten şans işi. Bazıları gerçekten bu konuda şanssız olabiliyor ama ben olmadım çok şükür.
Estagfurullah sövmem ben kmseye eften püften konular yüzünden zaten bozuk bi anakart bile simdiki pc'mden iyidir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X