Şimdi Ara

2500-3500 arası buzdolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dondurucusu altta üstte olması da farketmez
    2500-3500 arası F/P buzdolabı
    tavsiyesi olan var mı

• Bir ara vazgeçmiştik eskisiyle biraz daha idare edelim diye (16 yıllık bosch) havalandırması vs zorluyor....
    Bu fiyat aralığında tavsiyesi olan var mı
  • Ben ufak bir çalışma yaptım fiyatlar bugünün fiyatları umarım işinize yarar açıkcası Altus, LG ve Profiloları yerinde görmek istiyorum. Samsungu gördüm ama genişliği çok tatmin etmedi, buzluğu 1.5 karış geliyor.. Am aşu an samsunglarda 5 yıl parça garantili olması da cazibeyi artırıyor tabiki.. Ama benim için şu an en büyük kriter geniş iç hacim.. Ben A, A+ ya çok takılımıyorum aralarında yılda 100 kw oynuyor bu yılda 100 TL bile yapmıyor yani 500 tl fark verse dahi kendini 5 yılda amorti ediyor. (Kaba hesapla)..

Samsungda raf dizilişide güzel değil, yabancılara göre yapılmış, bizim gbi yoğurt kazanı koymuyor demekki adamlar , hep 1 karışlık mesafe var ve ayarlanmıyor maalesef..

Kombi tip olmasını istemiyordum ama birisinin dediği bir şey çok hoşuma gitti. Elektirk gittiğinde akan et sularının dolaptan süzülmesi durumu ve sebzelik bölümü (En çok kullnılan bölüm) kombi tiplerde yani alltan buzlukluluarda daha geniş oluyor..

Ekte bir resim koydum arkadaşlar..

2500-3500 arası buzdolabı

• quote:

Orijinalden alıntı: tanermacit

Ben ufak bir çalışma yaptım fiyatlar bugünün fiyatları umarım işinize yarar açıkcası Altus, LG ve Profiloları yerinde görmek istiyorum. Samsungu gördüm ama genişliği çok tatmin etmedi, buzluğu 1.5 karış geliyor.. Am aşu an samsunglarda 5 yıl parça garantili olması da cazibeyi artırıyor tabiki.. Ama benim için şu an en büyük kriter geniş iç hacim.. Ben A, A+ ya çok takılımıyorum aralarında yılda 100 kw oynuyor bu yılda 100 TL bile yapmıyor yani 500 tl fark verse dahi kendini 5 yılda amorti ediyor. (Kaba hesapla)..

Samsungda raf dizilişide güzel değil, yabancılara göre yapılmış, bizim gbi yoğurt kazanı koymuyor demekki adamlar , hep 1 karışlık mesafe var ve ayarlanmıyor maalesef..

Kombi tip olmasını istemiyordum ama birisinin dediği bir şey çok hoşuma gitti. Elektirk gittiğinde akan et sularının dolaptan süzülmesi durumu ve sebzelik bölümü (En çok kullnılan bölüm) kombi tiplerde yani alltan buzlukluluarda daha geniş oluyor..

Ekte bir resim koydum arkadaşlar..

Teşekkürler güzel bir çalışma yapmışsınız...Bosch ve siemens yok ama herhalde fiyatlarından dolayıdır....Bununla kıyaslarız onlarıda gerekirse.Böyle giderse 3binden aşağı bulamayacağız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3500 4000 arası pc tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.