Şimdi Ara

2500-3500 tl pc onerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Önerdiğin anakart P67nin kırpılmışı , geleceği olmayan bir anakart , bir işe yaramaz. Önerdiğin kasa giriş seviyesi standartlarında , iç hacmi çok küçük , hava akışı kötü , psu su kötü.. Monitör zaten düşük sınıf eski üretimlerden.

Katıldığınız yorumumu birdaha okuyun.

quote:

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. İvy bridge hakkında ne biliyorsunuz ki daha iyi olacağını söylüyorsunuz ? Yazın doların düşeceğini nereden biliyorsunuz ki şimdi toplama yazın topla diyebiliyorsunuz ? Daha fenası performans getirisi %1 olmayan 280TL lik 1.65v ram önermenin mantığı nedir ?

Tekrar söylüyorum , bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın arkadaşlar. İnsanlar tavsiyelere göre para harcıyorlar, kolay kazanılmıyor o paralar. Kulaktan dolma bilgilerle,deneyim,test vb. olmadan öneride bulunmayın, iyilik yaparken kötülük yapıyor olabilirsiniz, sonra kulaklarınız çınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: iRugged

CPU: INTEL i5 2500K 3.30 GHz Quad Core Socket 1155 6MB, 32nm, 95W 219 $ ( 399,02 TL)
    ANAKART: GIGABYTE Z68MA-D2H-B3, Z68, DDR3, 2x PCIExp, Socket 1155, CrossFireX 125 $ ( 227,75 TL)
    BELLEK - RAM: KINGSTON 8 GB (2X 4GB) DDR3 1333 MHZ RAM CL9 1.5V 55 $ ( 100,21 TL)
    HARD DISK: SAMSUNG 1 TB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm (HD103SJ) 115 $ ( 209,53 TL)
    EKRAN KARTI: MSI R7970-2PMD3GD5/OC, 3 GB, PCIExp 3.0 Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 384 bit, 1010/5500 639 $ ( 1.164,26 TL)
    KASA: COOLER MASTER HAF 912 Plus 750W High Power Element Bronze 80+ Bronz Sertifikalı Güç Kaynaklı Kasa 195 $ ( 355,29 TL)
    DVD / Blue-ray: SAMSUNG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA 21 $ ( 38,26 TL)
    OVERCLOCK VE SOĞUTMA: Akasa Venom Voodoo AMD AM2/AM3/FM1 - Intel 1155/1156/1366/2011 Uyumlu İşlemci Soğutucusu 68 $ ( 123,90 TL)
    HARD DISK - SSD: CORSAIR 120GB F120 Force Serisi SATA III SSD (550MB Okuma / 510MB Yazma) CSSD-F120GB3-BK 189 $ ( 344,36 TL)

TOPLAM : 2.962,57 TL
    KDV (%18) : 533,26

NAKİT / HAVALE (TL) : 3.495,83 TL

www.novabilgisayar.com

Ekran kartı çok uçuk olmuş.

İmzanda bazı kişilere gönderme yapmışsın ama şunu unutma kimse doğduğunda mükemmel değildir.

Bir kişi zaten parasına değer veriyorsa araştırma yapar benim konularıma bakarsan ilk başta açtığım konuda anakartla işlemci uyumlu bile değildi ama alıştım ve öğrendim. Şu an oluşturduğum bilgisayar f/p olarak bakarsak çok iyi diyebileceğimiz bir bilgisayar. Ben her öneriye açığım o yüzden yazın alacağım sistemin nasıl olabileceğini şimdiden her ay farkları görerek araştırıyorum.

Senin oluşturduğun bilgisayarda çok iyi bir bilgisayar değil.

Hem imzan hoş değil ben sana senin oluşturduğun bilgisayar berbat bir bilgisayar desem moralin bozulur. Şevkin kalmaz eninde sonunda şimdi etkilenmesen bile o sende bir burukluk olarak kalır.

Ben avukat falan değilim insanların haklarını savunmuyorum ama sadece biraz dikkat lütfen...

Saygılar, İyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Şaka mı bu ? Ne demek katılıyorum ?

Önerdiğin anakart P67nin kırpılmışı , geleceği olmayan bir anakart , bir işe yaramaz. Önerdiğin kasa giriş seviyesi standartlarında , iç hacmi çok küçük , hava akışı kötü , psu su kötü.. Monitör zaten düşük sınıf eski üretimlerden.

quote:

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. İvy bridge hakkında ne biliyorsunuz ki daha iyi olacağını söylüyorsunuz ? Yazın doların düşeceğini nereden biliyorsunuz ki şimdi toplama yazın topla diyebiliyorsunuz ? Daha fenası performans getirisi %1 olmayan 280TL lik 1.65v ram önermenin mantığı nedir ?

Tekrar söylüyorum , bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın arkadaşlar. İnsanlar tavsiyelere göre para harcıyorlar, kolay kazanılmıyor o paralar. Kulaktan dolma bilgilerle,deneyim,test vb. olmadan öneride bulunmayın, iyilik yaparken kötülük yapıyor olabilirsiniz, sonra kulaklarınız çınlar.

Bu arada kime yazdığınızı söyler misiniz?

• quote:

quote:

Hocam bana mı diyoersunuz ?

quote:

Orijinalden alıntı: MasterDoctor

quote:

Orijinalden alıntı: iRugged

CPU: INTEL i5 2500K 3.30 GHz Quad Core Socket 1155 6MB, 32nm, 95W 219 $ ( 399,02 TL)
    ANAKART: GIGABYTE Z68MA-D2H-B3, Z68, DDR3, 2x PCIExp, Socket 1155, CrossFireX 125 $ ( 227,75 TL)
    BELLEK - RAM: KINGSTON 8 GB (2X 4GB) DDR3 1333 MHZ RAM CL9 1.5V 55 $ ( 100,21 TL)
    HARD DISK: SAMSUNG 1 TB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm (HD103SJ) 115 $ ( 209,53 TL)
    EKRAN KARTI: MSI R7970-2PMD3GD5/OC, 3 GB, PCIExp 3.0 Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 384 bit, 1010/5500 639 $ ( 1.164,26 TL)
    KASA: COOLER MASTER HAF 912 Plus 750W High Power Element Bronze 80+ Bronz Sertifikalı Güç Kaynaklı Kasa 195 $ ( 355,29 TL)
    DVD / Blue-ray: SAMSUNG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA 21 $ ( 38,26 TL)
    OVERCLOCK VE SOĞUTMA: Akasa Venom Voodoo AMD AM2/AM3/FM1 - Intel 1155/1156/1366/2011 Uyumlu İşlemci Soğutucusu 68 $ ( 123,90 TL)
    HARD DISK - SSD: CORSAIR 120GB F120 Force Serisi SATA III SSD (550MB Okuma / 510MB Yazma) CSSD-F120GB3-BK 189 $ ( 344,36 TL)

TOPLAM : 2.962,57 TL
    KDV (%18) : 533,26

NAKİT / HAVALE (TL) : 3.495,83 TL

www.novabilgisayar.com

Ekran kartı çok uçuk olmuş.

İmzanda bazı kişilere gönderme yapmışsın ama şunu unutma kimse doğduğunda mükemmel değildir.

Bir kişi zaten parasına değer veriyorsa araştırma yapar benim konularıma bakarsan ilk başta açtığım konuda anakartla işlemci uyumlu bile değildi ama alıştım ve öğrendim. Şu an oluşturduğum bilgisayar f/p olarak bakarsak çok iyi diyebileceğimiz bir bilgisayar. Ben her öneriye açığım o yüzden yazın alacağım sistemin nasıl olabileceğini şimdiden her ay farkları görerek araştırıyorum.

Senin oluşturduğun bilgisayarda çok iyi bir bilgisayar değil.

Hem imzan hoş değil ben sana senin oluşturduğun bilgisayar berbat bir bilgisayar desem moralin bozulur. Şevkin kalmaz eninde sonunda şimdi etkilenmesen bile o sende bir burukluk olarak kalır.

Ben avukat falan değilim insanların haklarını savunmuyorum ama sadece biraz dikkat lütfen...

Saygılar, İyi akşamlar.

İmza konusunda haklısınız.Şimdi değiştiricem.Benim oluşturdugun bilgisayarda ekran kartı hariç sorun yok bence..Yorumların için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Selam bana demişsiniz anakarttan anladım.

Eğer bana bu kadar şeyi söyleyebilecek kadar profesyonelseniz lütfen siz sistem oluşturunuz.

Eleştiri yapmak kolay ama kitap yazmak zordur.

Ben yorumun tamamına değil alıntı yaptığım 2 cümlesine laf söylemiştim siz lütfen bir daha bakın.

• quote:

quote:

Bu arada kasa ile ilgili endişelerimi belirtmiş ve değiştirebileceğini söylemiştim. iRugged adlı üyeye söylediğim şeyi okusaydınız bunu alan kişininde araştırma yapması gerektiğini belirtmiş ve VE KİMSENİN MÜKEMMEL OLAMAYACAĞINI söylemiştim lütfen sürekli eleştirmek yerine bir yapıt yapın ve bırakın biz eleştirelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterDoctor -- 21 Mart 2012; 20:22:28 >

• Boş boş konuşmayın. Daha 10 gün önce siz tavsiye istemek için konu açmışsınız (şimdiye kadar toplam 6 tane tavsiye istemek için konu açmışsınız) , tavsiye isteyecek durumda birisi nasıl başkasına tavsiyede bulunabilir ? Kendisine gelen öneriler doğrultusunda mı ?

Tekrar yazıyorum. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz. Burada öneri isteyen birisine yanlış bileşen önerirsiniz , yada olması gerekenden daha kötüsünü , adamda sizi biliyor anlıyor sanır güvenir alır , sonuç hüsran olur. Başkasının hakkına girmiş, vebal almış olursunuz. Buna benzer durumları yaşadık daha önce.

Ben öneride bulunan herkesi uyarıyorum burada, sadece sizi değil. Bu internetten kopyala yapıştır yapmakla , 2 satır birşey okumakla olacak iş değil. Biraz zaman tanıyın kendinize , bir kaç sene geçtin elinizden 3-5 sistem gelsin geçsin , daha sonra aktarın tecrübelerinizi dilerseniz.

Bu arada benim yaptığım/yazdığım herhangi bir şeyi eleştirecek durumda değilsiniz. Olsaydınız zevkle dikkate alırdım.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 21 Mart 2012; 20:44:50 >

• quote:

dosdum donabımhaber.com anasayfada inceleme var en düşük model ıvy birdge i7 işlemcinin testleri var ona dayanarak söyliyorum atmasyon yapmıyorum merak etme herkezi kendin gibi sanma ayrıca o ramlerin bir getirisi olmuyacagına bende katılıyorum

• Z68 chipsetli bir anakart öneriyorum. Marka olarak 3 yıl garantili ASUS olması mantıklı olacaktır.
    En fazla 150TL'yi geçmeycek şekilde 8GB 1600MHZ CL9 ram öneriyorum. Yüksek mhz-düşük gecikmeli ramlerin Sandylerde çok fazla getirisi yoktur.
    2500K mantıklı bir işlemci seçimidir.
    En düşük 550-600W PSu tercih edilmelidir. Single kanal ise 50a seviyesinde 12v kanal desteği olmaldır. Ayrık kanal ise -Bu segmentte artık fazla model kalmadı-
    kanalbaşı 20a altında olmamalıdır. Şahsi tawsiyem 650w güzel bir PSu alınması yönündedir.
    Haf922 ayarında bir kasa mantıklı olabilir.
    Kasa için forum 2. ele bakın, uygun ürünler çıkabilir ama kargo konusunu ve paketleme kısmını ihmal etmeyin.
    Z68 ve 2500k içinde HD3000 entegre grafik desteğiyle ekran kartı için biraz bekleme imkanı da olacaktır. Malum hem 7800 serileri hem de keppler piyasaya
    girecek. 560TI/6950 eksenindeki ürünlerden kampanyalı model bulma ihtimali kuvvetlidir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.