Şimdi Ara

2500 e laptop tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun süredir takip etmiyorum laptop piyasasını.max 2500 civarı laptop arıyorum.
    yapmak istediklerim son çıkan oyunları problem olmadan oynayabilmek.çizim programlarını kullanacağım.tabi profesyonel değil.
    önceliğim hd ekran ve kasa kalitesi.
    monster ve victor tarzı markalar almayacağım.
    tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam konu açacaktım siz açmışsınız. Bana da aynından lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen geldim bende bu fiyatlarda laptop arıyorum bir tane buldum. BU linkteki bilgisayarı bilen arkadaşlar yorumlarsa bende arkadaş gibi tavsiye bekliyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedrumFurror

Tam konu açacaktım siz açmışsınız. Bana da aynından lazım.

3 kişi laptop bekliyoruz
  • -abluka- kullanıcısına yanıt
    Bu bilgisayarın performansı daha iyidir. Tabi yeni U işlemcileri pek bilmiyorum ama yapılış amacı güçten kısıp az şarj harcamak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Linkteki bilgisayarı önermem. İşlemci U olmaması lazım. Şu işlemci işinizi görecektir i7 4720HQ. Ayrıca ekran kartı da iyi değil. GT940M performanslı bir ekran kartı değil maalesef. O fiyatlarda önerebileceğim asus marka bilgisayar var fakat baştan belirteyim ekran FHD değil HD. Yani Full HD'ye alışıksanız ekranı hiç beğenmezsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550jx-core-i7-4720hq-26ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w81-notebook.html?OM.zn=alternative_products-2&OM.zpc=X550JX-XX097H#ozellikler

Şu anda 3.073 lira fakat hafta sonu 2549 lira oluyor. Yalnız teknoloji şans işi, nette bu cihazla ilgili birkaç sorun var deniliyor ama hangi cihazda yok ki? Karar sizin. Kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: alikara123

Linkteki bilgisayarı önermem. İşlemci U olmaması lazım. Şu işlemci işinizi görecektir i7 4720HQ. Ayrıca ekran kartı da iyi değil. GT940M performanslı bir ekran kartı değil maalesef. O fiyatlarda önerebileceğim asus marka bilgisayar var fakat baştan belirteyim ekran FHD değil HD. Yani Full HD'ye alışıksanız ekranı hiç beğenmezsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550jx-core-i7-4720hq-26ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w81-notebook.html?OM.zn=alternative_products-2&OM.zpc=X550JX-XX097H#ozellikler

Şu anda 3.073 lira fakat hafta sonu 2549 lira oluyor. Yalnız teknoloji şans işi, nette bu cihazla ilgili birkaç sorun var deniliyor ama hangi cihazda yok ki? Karar sizin. Kolay gelsin...

Aslında benim görsel olarakta bu seriler hoşuma gitmedi tercihim asus zenbook'lardan yanaydı ama sanırım onlarda yüksek performans çok pahalı sizin önerebileceğiniz daha şık hafif bir bilgisayar varmı acaba ?

Üniversiteye yeni geçtim ve ben de bilgisayar araştırıyorum. Almışken iyi bir şey alayım dedim ve MSI'lara bakıyorum şu an. Tasarım olarak çok şık olan modeller var ve ekran kartı olarak çok üst düzey olanlar var. Şu an 4250'ye çok güzel bir laptop buldum ve beni çok rahat 5-6 yıl götürür düşüncesindeyim. Ekran kartı GTX970M. 2500 civarını inanın bilmiyorum fakat önceki attığımdaki asusu araştırıyordum ilk başta ve o fiyat aralığında özellik olarak bu asustan daha iyisini görmedim açıkçası

• Asus bilgisayarlar bana donanım olarak iyi ama kasa olarak sağlam değil gibi geliyor ve hep aynı tip bilgisayarlar var şık değil yani.
  • Hocam yaklaşık 1-1.5 aydır bende sizin aradığınızı arıyorum ancak bulamadım :) Tek seçenek var Asus o da FHD değil benden sana tavsiye üst sınıtı 3bin e çekhttps://www.pcdepo.com/msi-nb-gp70-2qf-657xtr-leopard-notebook şahsen ben şuan bu modeli takip ediyorum yani 500 lira farkı hakediyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.